Μια «χορταστική» 16άρα οθόνη έρχεται σε ένα compact και ελαφρύ σασί γεμάτο με πλούσια τεχνικά χαρακτηριστικά, επιτρέποντάς σας να βάλετε το ψηφιακό σας «γραφείο» στο backpack και να εργαστείτε από οπουδήποτε!

Δυστυχώς ή ευτυχώς, όπως όλα δείχνουν η τηλεργασία είναι μια πρακτική που δεν πρόκειται να εγκαταλείψει αρκετές κατηγορίες επαγγελματιών. Tο HUAWEI MateBook D 16 είναι ένα laptop που έχει κατασκευαστεί για να υπηρετήσει τις αυξημένες απαιτήσεις της νέας εποχής του υβριδικού γραφείου, δίχως να παραμελεί και τις ψυχαγωγικές ανάγκες του κατόχου του. Ειδικά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, η προοπτική της απομακρυσμένης εργασίας ξεδιπλώνει το καλύτερο πρόσωπό της, μιας και μας δίνει την ευκαιρία να ξεφύγουμε από το μουντό περιβάλλον της πόλης και να εργαστούμε σε… βουνά και παραλίες με σαφώς πιο δημιουργική διάθεση! Για να συμβεί αυτό, όμως, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχουμε στην κατοχή μας ένα σύγχρονο εργαλείο παραγωγικότητας, έναν φορητό υπολογιστή που αφενός να μην στερείται δυνατοτήτων και αφετέρου να μην κάνει τη ζωή μας δύσκολη στη μεταφορά του. Αν αποκτήσετε το HUAWEI MateBook D 16 δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία πως θα έχετε έναν αξιόπιστο σύμμαχο σε κάθε σας επαγγελματική δραστηριότητα, αξιοποιώντας τεχνολογίες αιχμής. Και επειδή όλα αυτά μπορεί να σας ακούγονται γενικά και αόριστα, πάμε να δούμε στην πράξη μερικά σενάρια χρήσης του MateBook D 16 βγαλμένα… από τη ζωή!

 Βόλτα στο νησί με το γραφείο στην πλάτη;

Έχετε πάει σε νησί και περιδιαβαίνετε αμέριμνοι στα σοκάκια της χώρας μα φοβάστε πως κάποια στιγμή θα χτυπήσει το τηλέφωνο και μια έκτακτη κατάσταση θα σας αναγκάσει να επιστρέψετε τρέχοντας στο δωμάτιο για να εργαστείτε; Το… backpack friendly HUAWEI MateBook D 16 σάς επιτρέπει να κουβαλάτε ολόκληρο το «γραφείο» στην πλάτη, δίχως να αναστενάζετε από το βάρος! Ζυγίζοντας μόλις 1,7 κιλά, το πανίσχυρο laptop του κινεζικού κολοσσού καθιστά εφικτή την επιλογή να το έχετε διαρκώς μαζί σας, ώστε να είστε πάντα ετοιμοπόλεμοι για κάθε απρόβλεπτη επαγγελματική απαίτηση. Με 1,84 εκατοστά πάχους και συμπαγή κατασκευή από ποιοτικά υλικά, εμπνέει εμπιστοσύνη στη μεταφορά του και δεν θα μπείτε στη σκέψη να το αφήσετε πίσω. Ακόμα και ο HUAWEI SuperCharge 65W USB Type-C φορτιστής είναι μικρός και πανάλαφρος, ενώ μπορεί να εξυπηρετήσει και το smartphone σας.

Δουλέψτε γρήγορα και πάτε για μπάνιο!

Η δουλειά σας απαιτεί «βαριές» εφαρμογές και το παλιό σας laptop έχει αρχίσει να… αγκομαχά; Η συμβουλή μας είναι να μην καταφύγετε σε έναν καινούργιο φορητό υπολογιστή με αποκλειστικό κριτήριο την τιμή, γιατί τα φτωχά τεχνικά χαρακτηριστικά θα σας επιστρέψουν στην ίδια δυσάρεστη θέση: να περιμένετε εσείς το μηχάνημα αντί το μηχάνημα να περιμένει τις διαταγές σας. Και όταν σας κορνάρουν για να φύγετε για μπάνιο, οποιαδήποτε «loading» οθόνη είναι αν μη τι άλλο ψυχοφθόρα! Αντιθέτως, με το HUAWEI MateBook D 16 θα  νιώθετε… DJ του multitasking, μεταβαίνοντας αυτοστιγμεί από εφαρμογή σε εφαρμογή κι από παράθυρο σε παράθυρο! Κάθε σας εντολή θα πραγματοποιείται άμεσα, καθώς το laptop έρχεται πάνοπλο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Στην έκδοση που δοκιμάσαμε, ο 12ης γενιάς επεξεργαστής Intel Core i7-12700H συντροφιά με Intel Iris Xe Graphics γραφικά, 16GB RAM LPDDR4x μνήμης και ταχύτατο αποθηκευτικό χώρο 512GB PCIe SSD ανταποκρίθηκε σε οποιαδήποτε πρόκληση του θέσαμε. Όλες οι νέες ευκολίες των Windows 11 είναι παρούσες, εμπλουτισμένες από την επιπρόσθετη λειτουργικότητα που έχει χαρίσει η HUAWEI μέσω της εφαρμογής PC Manager, η οποία αναλαμβάνει την βέλτιστη λειτουργία του συστήματος.

Laptop μέγεθος, desktop εμπειρία

Η παραγωγικότητα εκτοξεύεται όχι μόνο εξαιτίας της υπολογιστικής ισχύος του MateBook D 16, αλλά και λόγω της 16 ιντσών οθόνης. Στα 1.920×1.200 pixels χωρά ταυτόχρονα όλη η απαραίτητη πληροφορία για να κάνετε γρήγορα τη δουλειά σας, ειδικά αν έχετε συνηθίσει να εργάζεστε με πολλαπλά παράθυρα ανοιχτά. Με 100% sRGB χρωματική κάλυψη, αμελητέα bezels και επαρκή φωτεινότητα για εργασία εκτός σπιτιού κάτω από το φως του ήλιου, η οθόνη πρωταγωνιστεί στη σύνθεση του νέου φορητού υπολογιστή της HUAWEI. Για τους «αχόρταγους», υπάρχει DisplayPort και HDMI 2.0 θύρα για σύνδεση με monitor ή τηλεόραση.

Γενναιόδωρη ήταν η εταιρεία και στην κατασκευή του πληκτρολογίου, το οποίο είναι φωτιζόμενο. Όσοι «μάχονται» καθημερινά με λογιστικά φύλλα και… στρατιές αριθμών θα εκτιμήσουν ιδιαιτέρως το πλήρες αριθμητικό πληκτρολόγιο στη δεξιά πλευρά.

Θα είναι σαν να είστε στο meeting… αλλά θα φοράτε σαγιονάρες!

Οι τηλεδιασκέψεις μπήκαν για τα καλά στις ζωές των περισσότερων επαγγελματιών λόγω της πανδημίας μα εξελίχθηκαν σε μια πρακτική που μας γλιτώνει από περιττές μετακινήσεις και μας επιτρέπει να επικοινωνούμε με πελάτες και συνεργάτες ακόμα και όταν βρισκόμαστε σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη βουτιά της ημέρας! Και εδώ το MateBook D 16 διακρίνεται με τις ευκολίες που προσφέρει η τεχνητή νοημοσύνη της 1080p ΑΙ web camera, όπως παρακολούθηση του ομιλητή, αυτόματη διεύρυνση του κάδρου κ.α. Ταυτόχρονα, μια συστοιχία μικροφώνων καταγράφει τη φωνή σας με κρυστάλλινη ποιότητα, φιλτράροντας τη φασαρία του διπλανού beach bar!

Super Device: Λύση σε κάθε σπαζοκεφαλιά

Πόσες φορές έχετε απελπιστεί έπειτα από αλλεπάλληλες αποτυχημένες προσπάθειες να μεταφέρετε φωτογραφίες από το κινητό στον υπολογιστή; Μια σειρά ευκολιών της HUAWEI επιτρέπουν την απροβλημάτιστη σύνδεση και συνεργασία του νέου της laptop με όλες της συσκευές της εταιρείας, από smartphone και tablet μέχρι οθόνες. Όποτε χρειάστηκε να μεταφέρουμε οτιδήποτε, η οθόνη του HUAWEI κινητού μας παρουσιάστηκε εντός της οθόνης του MateBook D 16 και με απλό «drag & drop» αντιγράψαμε ό,τι επιθυμούσαμε. Ταυτόχρονα, μπορούσαμε να χρησιμοποιούμε την HUAWEI ταμπλέτα μας μαζί με τη γραφίδα επικουρικά για σχέδιο, ενώ με το που ανοίγαμε τη θήκη των HUAWEI FreeBuds Pro 2 ακουστικών, ένα pop-up παράθυρο στην οθόνη του MateBook μας ενημέρωνε για τον επιτυχή εντοπισμό τους. Πολύπλοκες ρυθμίσεις, αποτυχημένες συνδέσεις και εκνευρισμός από την… ασυνεννοησία των πολλαπλών συσκευών, ανήκουν στο παρελθόν για όποιον εμπιστευθεί το οικοσύστημα της HUAWEI!

 

Το HUAWEI MateBook D 16 συμμετέχει στο πρόγραμμα «Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ», όπως και δεκάδες διαθέσιμα μοντέλα laptop και tablet της HUAWEI. Η HUAWEI προσφέρει στους δικαιούχους, τη δυνατότητα να επιλέξουν μέσα από μία πλούσια γκάμα laptop και tablets που διαθέτει στην Ελλάδα, βρίσκοντας αυτό που τους ταιριάζει.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα παρακάτω links:
Facebook: HuaweimobileGR
Instagram: huaweimobilegr
Huawei Community