Για 11 συνεχή έτη, η TP-Link® κατατάσσεται ως ο No. 1 πάροχος σε συσκευές WLAN παγκοσμίως, σύμφωνα με το IDC Worldwide Quarterly WLAN Tracker, Q4 2021, συγκεντρώνοντας μερίδιο 17,8% της παγκόσμιας αγοράς. Το συγκεκριμένο επίτευγμα είναι αποτέλεσμα της υποστήριξης κάθε πελάτη και συνεργάτη της TP-Link, καθώς επίσης και της αδιάκοπης προσπάθειας όλων των εργαζομένων στην εταιρεία. 

Με 26 χρόνια διαρκούς εξέλιξης, η TP-Link επεκτείνεται πλέον από τα οικιακά και εταιρικά δίκτυα σε νέες αγορές, όπως τα δίκτυα ISP, η παρακολούθηση χώρων μέσω βίντεο και σε ηλεκτρονικά είδη ευρείας κατανάλωσης. Τα προϊόντα μας είναι διαθέσιμα σε περισσότερες από 170 χώρες και περιοχές, εξυπηρετώντας περισσότερους από 1,7 δισεκατομμύρια χρήστες.

Η επιτυχία μας οφείλεται στην αποδοχή της παγκοσμιοποίησης από την εταιρεία, στη διατήρηση της ανταγωνιστικότητας των προϊόντων μας και στην ενοποίηση της έρευνας, της παραγωγής και των πωλήσεών μας. Η TP-Link έχει δεσμευτεί να δημιουργεί υψηλής ποιότητας προϊόντα, τα οποία είναι ταυτόχρονα και εύκολα στη χρήση τους, ώστε να προσφέρει  στους χρήστες τους μια «βολική» ζωή. Χάρη στις επενδύσεις της στις αναδυόμενες τεχνολογίες και στην υψηλή ποιότητα των προϊόντων της, η TP-Link έχει λάβει χιλιάδες διακρίσεις σε όλο τον κόσμο.

Η TP-Link θα συνεχίσει να επιδιώκει την τελειότητα και να εξερευνά όλες τις δυνατότητες του μέλλοντος. Θα δημιουργήσουμε μια ακόμα καλύτερη TP-Link και θα χτίσουμε έναν καλύτερο κόσμο για όλους.