Η Canon και τα attica ενώνουν τις δυνάμεις τους, σε ένα μοναδικό κάλεσμα προς τους λάτρεις της φωτογραφίας, του βίντεο και της εκτύπωσης με ένα μοναδικό pop-up store στον 3ο όροφο του κεντρικού πολυκαταστήματος attica CITY LINK, Πανεπιστημίου 9, στο κέντρο της Αθήνας.

Ανακαλύψτε από τις 4 Ιουλίου έως και τις 6 Αυγούστου από κοντά, τα αγαπημένα σας προϊόντα της Canon και κρατήστε ζωντανές τις σημαντικότερες αναμνήσεις σας με στυλ, χρώμα και μοναδική ποιότητα.

Τραβήξτε μια selfie με τις insta κάμερες Zoemini S2, εκτυπώστε  φωτογραφίες από το smartphone σας στους φορητούς εκτυπωτές QX10/CP1300 ή δοκιμάστε μία από τις compact φωτογραφικές μηχανές G7x II/M200, ιδανικές για ταξίδια και δημιουργία περιεχομένου.

Ανακαλύψτε από κοντά τa προϊόντα της Canon:

  • Zoemini S2: H στυλάτη και πανάλαφρη 2 σε 1, insta φωτογραφική μηχανή και φορητός εκτυπωτής τσέπης μαζί. Διακοσμήστε τις φωτογραφίες σας και εκτυπώστε τις σε αυτοκόλλητο χαρτί ώστε να στολίσετε τα αγαπημένα σας αντικείμενα και να τις έχετε πάντα μαζί σας. 
  • SELPHY SQUARE QX10: Φορητός εκτυπωτής τσέπης που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε πλούσιες σε χρώμα, λεπτομερείς τετράγωνες εκτυπώσεις (68 x 68 χιλ.) απευθείας από το smartphone σας.
  • SELPHY CP1300:  Κομψός, εύκολος στη μεταφορά και γρήγορος φωτογραφικός εκτυπωτής με Wi-Fi, ιδανικός για να εκτυπώνετε με ποιότητα φωτογραφικού εργαστηρίου από έξυπνες συσκευές και φωτογραφικές μηχανές με εκτυπώσεις διαστάσεων 10x15cm, σε λιγότερο από 1 λεπτό.
  • EOS M50 Mark II: Εάν ακόμα χρησιμοποιείτε smartphone για vlogging, κάντε ένα βήμα αναβάθμισης και δημιουργήστε το καλύτερο περιεχόμενο μέχρι τώρα, από vlog και ροές ζωντανού υλικού έως selfie και φωτογραφίες, ανακαλύπτοντας τη μαγεία των εναλλασσόμενων φακών που προσδίδουν επαγγελματική αίγλη στο περιεχόμενό σας.
  • EOS M200:  Μια compact μηχανή που θα ξεκλειδώσει την δημιουργικότητά σας και θα δώσει άλλη αξία στη φωτογράφισή σας, με εύκολη διασύνδεση και μικρό μέγεθος.
  • PowerShot PΧ: Ο δικός σας προσωπικός φωτογράφος, μια έξυπνη, compact μηχανή που σας δίνει τη δυνατότητα να αποτυπώνετε αυτόματα τις σημαντικές στιγμές στη ζωή σας.
  • PowerShot ZOOM: Mια μηχανή τσέπης, με ιδιαίτερο design και έμφαση στο ζουμ, που καταγράφει φωτογραφίες και βίντεο Full HD, επιτρέποντάς σας να αναδείξετε πολύ μακρινά θέματα.
  • PIXMA TS3150, TS3350 και TS5350Α: Μια σειρά εξαιρετικών οικιακών εκτυπωτών με πολλαπλές λειτουργίες, εύκολη συνδεσιμότητα και μοναδικά χρώματα.