Η Nikon είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την κυκλοφορία της έκδοσης λογισμικού 2.10 για το κορυφαίο μοντέλο mirrorless φωτογραφικής μηχανής της, τη Nikon Z 9.

Η ενημέρωση εισαγάγει τη νέα λειτουργία μείωσης τρεμουλιάσματος υψηλής συχνότητας, η οποία όταν είναι ενεργοποιημένη στη λειτουργία λήψης φωτογραφιών, επιτρέπει να γίνεται λεπτομερής ρύθμιση της ταχύτητας κλείστρου σε μικρότερα διαστήματα. Προηγουμένως, οι ταχύτητες κλείστρου μπορούσαν να προσαρμοστούν σε 1/3 ή 1/2 EV, ωστόσο η νέα εξέλιξη επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόζουν τις ταχύτητες κλείστρου σε διαστήματα ακόμη και μόλις 1/96* EV. 

Η δυνατότητα ρύθμισης των ταχυτήτων κλείστρου με μεγαλύτερη ακρίβεια από ποτέ καθιστά δυνατό τον έλεγχο των επιπτώσεων από το τρεμούλιασμα – ακόμα και όταν προβάλλονται πινακίδες και φωτισμός LED υψηλής συχνότητας κατά τη λήψη.

Η ενημέρωση θα βελτιώσει επίσης την απόδοση παρακολούθησης AF, ιδιαίτερα κατά τη λήψη μικρών θεμάτων – ειδικά εκείνων που καταλαμβάνουν ένα μικρό μέρος του κάδρου. Επιπλέον, η ακρίβεια εστίασης έχει βελτιωθεί όταν χρησιμοποιείται AF ανίχνευσης ματιών ή προσώπου με συνεχή λειτουργία AF (AF-C). Αυτές οι ενημερώσεις θα βοηθήσουν τους φωτογράφους και τους βιντεογράφους να κάνουν πιο σταθερές λήψεις.

Η Nikon προσπαθεί συνεχώς να καλύπτει τις ανάγκες των χρηστών μέσω τακτικών ενημερώσεων λογισμικού, παρέχοντας χρήσιμες λειτουργίες.

* Όταν είναι ενεργοποιημένη η Μείωση τρεμουλιάσματος υψηλής συχνότητας, η ταχύτητα κλείστρου μπορεί να ρυθμιστεί με ακρίβεια σε πολύ μικρά διαστήματα με ταχύτητες μεταξύ 1/8000 και 1/30 δευτερολέπτου.

Πληροφορίες για τη Nikon

Η Nikon είναι ένας παγκοσμίως κορυφαίος πάροχος προϊόντων και υπηρεσιών απεικόνισης. Η καινοτόμος οπτική τεχνολογία της, τόσο σε καταναλωτικές όσο και επαγγελματικές φωτογραφικές μηχανές, φακούς και αξεσουάρ συστήματος, βασίζεται σε περισσότερα από 100 χρόνια εμπειρίας. Η επωνυμία έχει λάβει διεθνή αναγνώριση για τον καθορισμό νέων προτύπων στη σχεδίαση και την απόδοση, με τις επαναστατικές φωτογραφικές μηχανές mirrorless σειράς Z και τους φακούς NIKKOR Z της Nikon, που εκπροσωπούν μια νέα διάσταση οπτικής απόδοσης. 

Η Nikon έχει δεσμευθεί στην ηγετική θέση της στην απεικονιστική κουλτούρα και παρέχει σε ορισμένους από τους κορυφαίους οπτικούς καλλιτέχνες στον κόσμο τα μέσα για να αξιοποιήσουν το δημιουργικό δυναμικό τους με εξιστορήσεις που βασίζονται στην εικόνα. Ο βραβευμένος εξοπλισμός που παρέχουμε, δίνει σε φωτογράφους και δημιουργούς video τη δυνατότητα να πραγματοποιούν το δημιουργικό τους όραμα στον μέγιστο βαθμό.

Ως αξιόπιστος συνεργάτης με όραμα, ενώνει τους δημιουργούς περιεχομένου κάθε επιπέδου χάρη στην ενεργή κοινότητά της, την απαράμιλλη τεχνική εξειδίκευση και την πρόσβαση σε εκπαιδευτικούς πόρους, μέσω πρωτοβουλιών όπως το Nikon School.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα βραβευμένα προϊόντα της Nikon, επισκεφθείτε την τοποθεσία www.europe-nikon.com.

Ακολουθήστε μας στο Facebook: https://www.facebook.com/NikonGR και στο Instagram: @nikongreece