Με διπλούς οδηγούς, έναν για τα μπάσα και έναν για υψηλές και μεσαίες συχνότητες, η δεύτερη γενιά των FreeBuds Pro ακουστικών φέρει την υπογραφή της γαλλικής Devialet.

Kαλύπτοντας συχνότητες από 14Hz έως 48.000Hz, τα FreeBuds Pro 2 δεν αφήνουν πολλά… ανείπωτα. Μπορούν να απλώσουν στα αφτιά μας κάθε τύπου ηχόχρωμα και να ανταποκριθούν σε οποιαδήποτε μορφή περιεχομένου. Από όλα τα είδη μουσικής, όσο «πομπώδης» κι αν είναι η χρήση του μπάσου ή όσο πολυποίκιλη κι αν είναι η ορχήστρα μέχρι την πολυπλοκότητα των ειδικών εφέ μιας χολιγουντιανής κινηματογραφικής υπερπαραγωγής, τίποτα δεν μπορεί να βάλει δύσκολα στα νέα true wireless ακουστικά του κινεζικού κολοσσού.

Με πιστοποίηση Hi-Res Audio Wireless, η σύνδεση Bluetooth παύει να αποτελεί εμπόδιο για την υψηλή πιστότητα του ήχου παρά την ασύρματη μεταφορά του. Αν ο τρόπος με τον οποίο είναι ρυθμισμένες οι συχνότητες δεν ταιριάζει στο αφτί σας, υπάρχει η δυνατότητα να επαναπροσαρμόσετε στα γούστα σας το equalizer μέσω της αντίστοιχης εφαρμογής για smartphone. Εμείς περιορίσαμε ελαφρώς το μπάσο, το οποίο φλέρταρε με τα όρια της… επιδειξιομανίας και δώσαμε λίγη παραπάνω έμφαση στις υψηλότερες συχνότητες, προκειμένου να ξεδιπλώσουμε όλο το πλούσιο ταλέντο των FreeBuds Pro 2. Υπάρχουν, βέβαια, και έτοιμα presets, σε περίπτωση που δεν θέλετε να παιδευτείτε με fine tuning.

Αυτό που σίγουρα δεν θα σας παιδέψει καθόλου είναι ο θόρυβος του περιβάλλοντος χώρου, καθώς το αναβαθμισμένο σύστημα Active Noise Cancellation (ANC) κάνει εξαιρετική δουλειά. 3 μικρόφωνα και εξελιγμένοι αλγόριθμοι τεχνητής νοημοσύνης εξουδετερώνουν με έναν εντυπωσιακότατο τρόπο τη βοή από συσκευές όπως κλιματιστικά και ανεμιστήρες, την… οχλαγωγία σε μέσα μαζικής μεταφοράς και τον διαρκή θόρυβο σε πλοία και αεροπλάνα. Συγχρόνως, η πιστοποίηση IP54 μας απαλλάσσει από το άγχος των τυχαίων πιτσιλιών νερού, του ιδρώτα και της βροχής.

Οσον αφορά στην μπαταρία, μας έβγαλε λίγο κάτω από 7 ώρες αναπαραγωγής χωρίς ANC, αλλά με τη βοήθεια της επαναφόρτισης μέσω της θήκης, η ανεξαρτησία μας από πρίζες έφτασε τις 30 ώρες.

Απροβλημάτιστη ταυτόχρονη dual-device σύνδεση με κινητό και tablet ή laptop.


HUAWEI FreeBuds Pro 2

Τα FreeBuds Pro 2 ακουστικά της HUAWEI φέρουν την υπογραφή της γαλλικής Devialet στη ρύθμισή τους και προσφέρουν μια αξιοθαύμαστη ποιότητα ήχου σε όλο το εύρος των συχνοτήτων, χάρη στους διπλούς οδηγούς που ενσωματώνουν. Εξίσου εντυπωσιακή είναι η αυτονομία τους, καθώς και το σύστημα εξουδετέρωσης θορύβου (ANC).