Η SingularLogic στο πλαίσιο της στρατηγικής της να επενδύει στην ανάπτυξη της τεχνογνωσίας της,  σχεδιάζοντας, υλοποιώντας και υποστηρίζοντας ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής κορυφαίων Διεθνών οίκων για την υποστήριξη των στρατηγικών στόχων των πελατών της, ενέταξε στο δυναμικό της τον κ. Βασίλη Μαλισιόβα, ως επικεφαλής του τμήματος Business Applications Services με εξειδίκευση στις τεχνολογίες της Microsoft.

Με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στη διαχείριση ομάδων και έργων πληροφορικής, ο κ. Μαλισιόβας έχει ηγηθεί στην υλοποίηση σημαντικών έργων ψηφιακού μετασχηματισμού μέσω των τεχνολογιών της Microsoft και των Low code/No code εργαλείων της, για λογαριασμό μεγάλων οργανισμών σε ποικίλους κλάδους, όπως τον Τραπεζικό, Ενέργειας, Τηλεπικοινωνιών, Ναυτιλίας κ.ά., τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.  Είναι πτυχιούχος Πληροφορικής από το Πανεπιστήμιο του Hertfordshire και κάτοχος MBA από το Πανεπιστήμιο του Leicester και διαθέτει πλήθος πιστοποιήσεων της Microsoft όπως, MCPS, MCPD, MCTS, MSCA, MSCE.

Η SingularLogic διατηρεί μακροχρόνια συνεργασία με τη Microsoft, την κορυφαία εταιρεία λογισμικού, υπηρεσιών και τεχνολογικών λύσεων παγκοσμίως, και διαθέτει σημαντική εμπειρία στην ανάπτυξη εφαρμογών με τη χρήση των Microsoft 365 and Power Platform τεχνολογιών, καθώς και στη διασύνδεσή τους με τρίτα συστήματα. Η SingularLogic είναι Microsoft Silver Partner με εξειδίκευση στους τομείς, Application Integration, Cloud Platform, Cloud Productivity και Data Analytics, παρέχοντας λύσεις και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας.