Γράφει η Field Product Manager της Dell Technologies, Αντιγόνη Δόβα.

Η Field Product Manager της Dell Technologies, Αντιγόνη Δόβα.

Για την Dell η τεχνολογία δεν ακολουθεί τη λογική «μια κοινή λύση για όλους». Προσαρμοζόμενοι στα σύγχρονα δεδομένα, επανασχεδιάσαμε τις συσκευές μας για να μπορούν οι εργαζόμενοι όλων των κλάδων να εργάζονται υβριδικά και δημιουργικά. Τις κάναμε πιο λεπτές και μικρότερες, με περισσότερη ισχύ, έξυπνα χαρακτηριστικά και βελτιωμένη ασφάλεια.

Για τους απαιτητικούς επαγγελματίες και δημιουργούς περιεχομένου, οι νέοι υπολογιστές workstation της σειράς Precision καλύπτουν πλήρως κάθε απαίτηση. Αποτελούν ιδανική λύση για εφαρμογές – VR/AR, AI/ML, σύνθετες ανάγκες 3D CAD, επεξεργασία εικόνας/βίντεο και εφαρμογές data science. Είναι εξ’ αρχής σχεδιασμένοι με έμφαση στη συνεργασία και τις επιδόσεις ώστε να σας βοηθήσουν με τον καλύτερο τρόπο σε ό,τι κάνετε.

25 χρόνια Precision workstation

Για 25 χρόνια, η σειρά Precision θέτει διαρκώς υψηλότερα πρότυπα απόδοσης και εμπειρίας για το χρήστη, παρουσιάζοντας καινοτόμα workstation PC, φορητά και επιτραπέζια. Υπολογιστικά συστήματα που διακρίνονται για τις υψηλές επιδόσεις τους, την παροιμιώδη αξιοπιστία τους, την δυνατότητα παραμετροποίησης των υποσυστημάτων, την πιστοποιημένη συμβατότητα και εγγυημένη λειτουργία με μια σειρά από επαγγελματικές εφαρμογές και εργαλεία.

Dell Precision 5470

Νέα γενιά mobile workstation. Πρόσφατα παρουσιάσαμε το Precision 5470, το πιο ισχυρό workstation 14 ιντσών στην ιστορία μας και παράλληλα το πιο λεπτό και μικρότερο που κυκλοφορεί. Όσοι χρειάζονται ακόμη περισσότερη ισχύ μπορούν να στραφούν στα νέα Precision 7000. Με νέα καινοτόμα συστήματα απαγωγής της θερμότητας, επαγγελματικά γραφικά, ισχυρούς επεξεργαστές και νέα σχεδίαση που παρέχει μεγαλύτερη ευελιξία, τα νέα μας μοντέλα Precision κάνουν τη διαφορά!

Εντυπωσιακές δυνατότητες. Για πρώτη φορά, οι φορητοί workstation Precision είναι διαθέσιμοι με οθόνη 16 ιντσών, προσφέροντας μια εμπειρία παγκόσμιας κλάσης που δεν κάνει συμβιβασμούς στην απόδοση. Το Precision 7670 διατίθεται με δύο επιλογές πλαισίου – thin και performance – για να ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σας. Οι δύο εκδόσεις για το πλαίσιο προσφέρουν ευελιξία στην επεκτασιμότητα και τη διαμόρφωση της σύνθεσης του υπολογιστή που καθορίζεται από την κάρτα γραφικών που θα επιλέξετε. Μπορείτε να προσαρμόσετε το 7670, επιλέγοντας από μια σειρά από επεξεργαστές, γραφικά, μνήμη, επιλογές οθόνης (συμπεριλαμβανομένης μιας νέας οθόνης αφής OLED UHD+) και μέσα αποθήκευσης.

Για όσους χρειάζονται ακόμα μεγαλύτερη οθόνη, ο νέος Precision 7770 είναι ένα πανίσχυρο φορητό workstation 17 ιντσών που προσφέρει την υψηλότερη επεκτασιμότητα σε όλη τη σειρά και παρέχει επιδόσεις επιτραπέζιου υπολογιστή για τους επαγγελματίες που βρίσκονται εν κινήσει. Τόσο το Precision 7670 όσο και το 7770 διατίθενται με τους πιο ισχυρούς επεξεργαστές της Intel –έως Intel® Core™  i9 12ης γενιάς με Intel vPro®– καθώς και με γραφικά επόμενης γενιάς NVIDIA RTX™ A5500 16 GB και με έως 128 GB κύρια μνήμη DDR5.

Καινοτόμο σύστημα μνήμης. Τα νέα μοντέλα Precision θα είναι τα πρώτα workstation που θα διαθέτουν μία νέα, κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας συσκευασία για τη μνήμη DDR5 που ονομάζεται CAMM (Compression Attached Memory Module). Το CAMM επιτρέπει τη σχεδίαση ενός πιο λεπτού πλαισίου χωρίς θυσίες στην απόδοση—ιδανικό για επαγγελματίες που εργάζονται σε υβριδικά περιβάλλοντα. Καθώς η δυνατότητα επισκευής των προϊόντων αποτελεί βασικό στοιχείο της δέσμευσής μας να συμβάλλουμε στη μείωση των απορριμμάτων και στην επέκταση της διάρκειας ζωής προϊόντων και υλικών, η μονάδα CAMM καθιστά τη μνήμη πιο εύκολη στην διαχείριση. Αρχικά, η σειρά Precision 7000, θα κυκλοφορήσει με CAMM και σύντομα θα είναι διαθέσιμη και με τις παραδοσιακές επιλογές μνήμης SODIMM.

Dell Precision 7770

Dell Precision 7770

Κορυφαία συστήματα security. Η προστασία των ιδεών σας είναι εξαιρετικά σημαντική και οι νέοι φορητοί workstation Precision 7000 εισάγουν νέες δυνατότητες ασφαλείας. Τόσο το Precision 7670 όσο και το 7770 διαθέτουν χαρακτηριστικά που βοηθούν στην αποφυγή παραβίασης και εισόδου χωρίς άδεια στη συσκευή. Τέτοια είναι η ανίχνευση chassis intrusion, η ανίχνευση αφαίρεσης μπαταρίας, οι συσκευές ανάγνωσης έξυπνων καρτών με και χωρίς επαφή, τυπικοί καθώς και με πιστοποίηση FIPS αναγνώστες δακτυλικών αποτυπωμάτων και κάμερα IR για ασφάλεια σύνδεσης.

Η σειρά Precision 7000 έχει επίσης χαρακτηριστικά που σας βοηθούν να εργάζεστε πιο έξυπνα. Το Dell Optimizer for Precision παρέχει μοναδικές δυνατότητες reporting και ανάλυσης και είναι προσαρμοσμένο ώστε να βελτιστοποιεί την απόδοση απαιτητικών σε πόρους εφαρμογών multimedia.

Διαθέτει επίσης δυνατότητες απορρήτου, συνδεσιμότητας και συνεργασίας, όπως η μείωση της φωτεινότητα της οθόνης όταν κοιτάζετε αλλού και η δυνατότητα σύνδεσης σε δύο δίκτυα ταυτόχρονα.

Οι φορητοί σταθμοί εργασίας Precision χρησιμοποιούν επίσης τη νέα μας συσκευασία κατασκευασμένη από 100% ανακυκλωμένα ή ανανεώσιμα υλικά.

Η νέα σειρά φορητών workstation Dell Precision αποδεικνύει για άλλη μια φορά την ικανότητά μας να παρουσιάζουμε στους πελάτες μας συστήματα που συνδυάζουν με τέλειο τρόπο ισχύ και στυλ.