Η Schneider Electric, ο ηγέτης στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης της ενέργειας και του αυτοματισμού, με αφορμή την παρουσίαση της νέας σειράς διακοπτικού υλικού Unica, διοργάνωσε event για τους συνεργάτες του επίσημου δικτύου διανομής στις 22 Ιουνίου, στο Μουσείο Οίνου στην Παλλήνη. 

Σκοπός της εκδήλωσης αυτής ήταν το λανσάρισμα καθώς και η ενημέρωση των συνεργατών της Schneider Electric σχετικά με τη νέα γενιά διακοπτικού υλικού, New Unica. Συγκεκριμένα, οι συνεργάτες που παραβρέθηκαν εκεί – ιδιοκτήτες και εργαζόμενοι των καταστημάτων του επίσημου δικτύου διανομής – είχαν την ευκαιρία, μετά από μεγάλο διάστημα να συζητήσουν δια ζώσης με τα στελέχη της Schneider Electric για τα μελλοντικά της σχέδια και τις νέες τάσεις της αγοράς. Μετά το πέρας της παρουσίασης, ακολούθησε δείπνο και Wine Festival, όπου οι καλεσμένοι μπορούσαν να κάνουν γευσιγνωσία 7 διαφορετικών ετικετών κρασιών που παράγονται στο Οινοποιείο Μάρκου. 

Η ολοκληρωμένη σειρά διακοπτικού υλικού Unica, είναι ειδικά σχεδιασμένη ώστε να μπορεί να εγκατασταθεί με ευκολία τόσο σε κατοικίες, αλλά και επαγγελματικούς χώρους, όπως κτίρια γραφείων, επιχειρήσεις ή ξενοδοχεία. Διευκολύνει τη ζωή του καταναλωτή και του ηλεκτρολόγου, χάρη στην εύκολη εγκατάστασή της, τον επιπλέον χώρο για καλωδίωση που διαθέτει και την συμβατότητά της με προηγούμενες εκδόσεις.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα των εκδηλώσεων και μετά την επιτυχημένη διεξαγωγή της πρώτης εκδήλωσης στην Αθήνα, την επόμενη εβδομάδα, η ομάδα της Schneider Electric θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, ώστε να συναντηθεί και ενημερώσει εξίσου τους συνεργάτες της εταιρείας που βρίσκονται στη Βόρεια Ελλάδα.