Η Samsung Electronics Co., Ltd. παρουσίασε επίσημα το «Make STRANGER Nights Epic», μια ταινία μικρού μήκους που αξιοποιεί τις προηγμένες λειτουργίες Nightography της κάμερας του Samsung Galaxy S22 Ultra, αποδίδοντας φόρο τιμής στη δημοφιλή σειρά του Netflix Stranger Things.

Η ταινία, που δημιουργήθηκε με την έναρξη της τέταρτης σεζόν του Stranger Things, αποτελεί μέρος της συνεργασίας της Samsung με το Netflix και είναι διαθέσιμη για παρακολούθηση στα social media της Samsung.

Το θέμα της ταινίας μικρού μήκους, που είναι εμπνευσμένο από τη σειρά Stranger Things, λειτουργεί ως το κατάλληλο σκηνικό για την ανάδειξη των ισχυρών δυνατοτήτων Nightography του Samsung Galaxy S22 Ultra. Στην τέταρτη σεζόν του Stranger Things, η νύχτα ανοίγει μια πύλη σε έναν εκπληκτικό κόσμο, με το S22 Ultra να αφηγείται μια κινηματογραφική ιστορία δείχνοντας πώς η τεχνολογία Galaxy έχει τη δύναμη να απαθανατίσει αυτό που σε διαφορετική περίπτωση θα έμενε αόρατο στο σκοτάδι.

Κάνοντας τη νυχτερινή ζωή επική

Στην ταινία «Make STRANGER Nights Epic», μια νεαρή κοπέλα βάζει το Samsung Galaxy S22 Ultra στην πίσω τσέπη της, ενώ κατευθύνεται με το ποδήλατο της στο σπίτι της φίλης της για να παρακολουθήσουν το Stranger Things 4. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής της, η λειτουργία του video ενεργοποιείται κατά λάθος, καταγράφοντας πλάνα ανάποδα από το πίσω μέρος το σκηνικού. Όλες οι κατακόρυφες σκηνές τραβήχτηκαν με το Samsung Galaxy S22 Ultra.

Επιπλέον, η ταινία μικρού μήκους αξιοποιεί στο έπακρο τις ισχυρές λειτουργίες Nightography της κάμερας του Samsung Galaxy S22 Ultra, η οποία περιλαμβάνει μια κύρια κάμερα 108MP και έναν τεράστιο αισθητήρα pixel 2,4μm που τροφοδοτείται από προηγμένη τεχνητή νοημοσύνη (AI), επιτρέποντας του να συλλαμβάνει περισσότερο φως και δεδομένα για πιο φωτεινό και πιο ευκρινές video, μέρα και νύχτα.

Δημιουργώντας εκπληκτικό περιεχόμενο με Samsung Galaxy συσκευές

Η Samsung και το Netflix έχουν μια μακροχρόνια συνεργασία, έχοντας τρέξει από κοινού καμπάνιες με μερικές από τις πιο δημοφιλείς σειρές που είναι διαθέσιμες στην streaming πλατφόρμα. Τον Ιανουάριο, οι δύο εταιρείες δημιούργησαν μια ολοκληρωμένη καμπάνια για την έναρξη της δεύτερης σεζόν της σειράς Emily in Paris, δίνοντας τη δυνατότητα στους fans της σειράς να «ανατρέψουν το σενάριο» και να γίνουν πρωταγωνιστές στη δική τους αφίσα κινουμένων σχεδίων μέσω του Samsung Galaxy Z Flip 5G.

Η Samsung και το Netflix συνεργάστηκαν, επίσης, στη δημιουργία της ταινίας μικρού μήκους εμπνευσμένη από τη σειρά  Bridgerton, στο πλαίσιο του λανσαρίσματος της σειράς Galaxy S22 στο Unpacked τον Φεβρουάριο. Στο video των τριών λεπτών, οι εφευρέτες προσπαθούν να κερδίσουν την προσοχή της Βασίλισσας Charlotte του Bridgerton. Ο εφευρέτης Λόρδος Tristar τα καταφέρνει όταν επιδεικνύει την οραματική του δημιουργία – τεράστιους νεοκλασικούς πίνακες που απεικονίζουν τα Galaxy S22 και S22+ και θα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα σε 209 χρόνια.

Η Samsung και το Netflix θα συνεχίσουν να δουλεύουν από κοινού, δημιουργώντας συναρπαστικό, υψηλής ποιότητας περιεχόμενο που αγαπά ο κόσμος.

Ύστερα από την κυκλοφορία της σειράς Stranger Things 4 (μέρος πρώτο) τον Μάιο, η Samsung παρουσιάζει το «Make STRANGER Nights Epic» μια ημέρα αφότου το Netflix κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ για το δεύτερο μέρος της σειράς, το οποίο θα κυκλοφορήσει την 1η Ιουλίου. Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την ταινία μικρού μήκους της Samsung και του Netflix, «Make STRANGER Nights Epic», μπορούν να επισκεφθούν το κανάλι της Samsung στο YouTube.