Η Samsung Electronics Hellas στηρίζει, ως μεγάλος χορηγός, το φετινό Colourday Festival, την πιο επική και χρωματιστή μουσική γιορτή του καλοκαιριού.

Το Colourday επιστρέφει στις εγκαταστάσεις του Ο.Α.Κ.Α στις 25 Ιουνίου, παρουσία δεκάδων χιλιάδων θεατών και κορυφαίων Ελλήνων καλλιτεχνών και η Samsung θα βρίσκεται εκεί δίνοντας τον παλμό της τεχνολογίας στο χώρο μέσα από πολλές εκπλήξεις και happenings.

Το Colourday festival φέτος «ντύνεται» με τα χρώματα της Samsung και του στυλάτου, αναδιπλούμενου smartphone Samsung Galaxy Z Flip3. Στο ειδικά διαμορφωμένο Samsung booth που θα βρίσκεται στο χώρο του φεστιβάλ, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να ποζάρει για τις πιο επικές καλοκαιρινές φωτογραφίες. Ταυτόχρονα, θα μπορεί να ανακαλύψει τις δυνατότητες του Samsung Galaxy Z Flip3 με τον κομψό σχεδιασμό, τις ενισχυμένες λειτουργίες κάμερας και τη μεγάλη, αναδιπλούμενη εξωτερική οθόνη για γρήγορη χρήση εν κινήσει. Από το Samsung booth δεν θα λείπει, επίσης, το εμβληματικό Samsung Galaxy S22 Ultra  που προσφέρει την πιο premium εμπειρία της σειράς S. Με τη μαγεία του Nightography, οι λήψεις φωτογραφιών και βίντεο τόσο από την μπροστινή όσο και από την πίσω κάμερα γίνονται ακόμη πιο εντυπωσιακές κατά τη διάρκεια της ημέρας αλλά και της νύχτας. 

Oι εκπλήξεις στο περίπτερο της Samsung δε σταματούν εκεί. Στο πλαίσιο του φεστιβάλ, η εταιρεία κάνει την εμπειρία του Colourday ακόμη πιο διασκεδαστική, τοποθετώντας στο κέντρο του περιπτέρου της μια μεγάλη κούνια, ως το ιδανικό σκηνικό για τη λήψη ενός εντυπωσιακού slow motion video. Το βίντεο θα εμπλουτίζεται με τα πιο fun χρωματιστά φίλτρα, προσφέροντας σε κάθε επισκέπτη ένα συναρπαστικό αναμνηστικό στιγμιότυπο που μπορεί να μοιραστεί με τους φίλους του στα social media.  Στον χώρο, θα βρίσκονται επίσης τοποθετημένα 20 παγκάκια με το σχήμα του Samsung Galaxy Z Flip3, που θα αποτελέσουν το ιδανικό spot για selfies, videos ή και… για ένα μικρό διάλειμμα από τον ξέφρενο χορό της ημέρας. 

Το Colourday Festival δεν αποτελεί ένα ακόμα μουσικό event, αλλά μία πραγματική γιορτή χρώματος και χαράς με πρωταγωνιστή το ίδιο το κοινό. Με το μήνυμα “Love yourself. Find Your Colour”, το Colourday Festival 2022 by Samsung προσκαλεί όλους να γίνουν οι πρωταγωνιστές της ζωής τους επιλέγοντας τα χρώματα των ονείρων τους. Το φετινό line up περιλαμβάνει δημοφιλείς καλλιτέχνες της εγχώριας μουσικής σκηνής όπως ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Josephine, ο FY, οι Kings και η Natasha Kay.

Η υποστήριξη της Samsung Electronics Hellas σε μεγάλες μουσικές διοργανώσεις όπως το Colourday festival, είναι συνυφασμένη με την ευρύτερη φιλοσοφία της εταιρείας να κάνει τη ζωή των ανθρώπων καλύτερη μέσα από την καινοτομία και την ψυχαγωγία. Με όχημα τη μουσική αλλά και την τεχνολογία, η Samsung συνδυάζει την παροχή προηγμένης τεχνολογίας με την πιο συναρπαστική μουσική εμπειρία του καλοκαιριού.