Η ViewSonic Corp., ο κορυφαίος παγκοσμίως κατασκευαστής λύσεων απεικόνισης, παρουσιάζει τους νέους LED προβολείς υψηλής φωτεινότητας X1 και X2 για τους λάτρεις του home cinema. Οι προβολείς προσφέρουν ψυχαγωγία στη στιγμή και ευέλικτες επιλογές εγκατάστασης.


Με την LED τεχνολογία 3ης γενιάς, παρέχουν πιο φωτεινές και ζωντανές εικόνες με μεγάλη διάρκεια ζωής 30.000 ωρών, ενώ χάρη στα ενσωματωμένα ηχεία Harman Kardon, είναι ιδανικοί για οικιακές προβολές ταινιών, αθλητικών αγώνων, αλλά και για video games.

«Ως καινοτόμοι και ηγέτες στην τεχνολογία LED, αναβαθμίζουμε την εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας με τους νέους μας προβολείς. Οι X1 και X2 με βελτιωμένη φωτεινότητα 3.100 LED Lumens, όχι μόνο προσφέρουν πιο φωτεινές και καθαρές εικόνες σε οποιοδήποτε χώρο, αλλά είναι επίσης περισσότερο φιλικοί προς το περιβάλλον σε σχέση με άλλους προβολείς λαμπτήρων», δήλωσε ο Dean Tsai, General Manager of Projector & LED Display Business Unit της ViewSonic. «Επιπλέον, η εγκατάσταση τους είναι τόσο απλή και εύκολη, ώστε να δημιουργούνται οι ιδανικές συνθήκες για να απολαύσετε ανά πάσα στιγμή καθηλωτική εικόνα και ήχο σε πραγματικά μεγάλη οθόνη.»

Δημιουργία ενός hub ψυχαγωγίας χωρίς κόπο

Οι πιο πρόσφατοι LED προβολείς X1 και X2 είναι σχεδιασμένοι για όλους τους χώρους, όπως σαλόνια ή δωμάτια ψυχαγωγίας. Το μοντέλο X1 μπορεί να τοποθετηθεί ακόμα και στην οροφή για καλύτερη αξιοποίηση των μικρότερων χώρων, ενώ ο short-throw X2 μπορεί να τοποθετηθεί σε ένα τραπέζι, προβάλλοντας τεράστια εικόνα 100″ από απόσταση μόλις 1,53 μέτρων.

Επιπρόσθετα, ο X1 είναι εξοπλισμένος με ένα ειδικό κουμπί ελέγχου μετατόπισης φακού, ώστε να μπορεί να γίνει κάθετη προσαρμογή της εικόνας, χωρίς να χρειάζεται η μετακίνηση του προβολέα. Ο φακός οπτικού ζουμ 1,3x παρέχει μεγάλη ευελιξία, για να μπορούν οι χρήστες να τον τοποθετήσουν όπου επιθυμούν, ακόμα και στην οροφή και να προβάλλουν μεγάλες εικόνες, χωρίς να παρεμβάλλεται ο εσωτερικός διάκοσμος, όπως πολυέλαιοι και κολώνες.

Και οι δύο προβολείς έχουν φωτεινότητα 3.100 LED Lumens και ευρεία χρωματική γκάμα 125% Rec. 709, για να αποδίδουν ολοζώντανες και λαμπερές εικόνες σε Full HD ανάλυση, χωρίς να επηρεάζονται από τον φωτισμό του περιβάλλοντος. Οι συγκεκριμένες οπτικές λύσεις διαθέτουν ακόμα ήχο υψηλής ποιότητας με τα διπλά ηχεία Harman Kardon, που μετατρέπουν οποιοδήποτε δωμάτιο σε μοναδικό χώρο ψυχαγωγίας.

Καθηλωτική κινηματογραφική εμπειρία στη στιγμή

Οι προβολείς X1 και X2 παρέχουν μια απλή, διαισθητική ρύθμιση για να απολαμβάνετε κινηματογραφική εμπειρία στην άνεση του σπιτιού σας. Διαθέτοντας H/V keystone, ρύθμιση 4 γωνιών και auto keystone, μπορούν να αποδίδουν τέλειες εικόνες από την επάνω και τις πλάγιες πλευρές.

Επιπλέον, οι προβολείς προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία επιλογών για ψυχαγωγία, που περιλαμβάνουν προβολή ταινιών μέσω ενσωματωμένης συνδεσιμότητας Wi-Fi και σύνδεση κονσόλας παιχνιδιών μέσω θύρας USB-C.

Τέλος, η συνδεσιμότητα bluetooth επιτρέπει πιο ευέλικτες επιλογές ήχου. Για παράδειγμα, οι χρήστες μπορούν να συνδέσουν τον προβολέα με ασύρματα ακουστικά και να απολαύσουν καθηλωτικό ήχο, χωρίς να ενοχλούν τα υπόλοιπα άτομα στον περίγυρό τους. Ομοίως, τα ηχεία του προβολέα μπορούν να συνδεθούν με ένα smartphone, λειτουργώντας ουσιαστικά ως ηχητικό σύστημα, προσφέροντας περισσότερες επιλογές οικιακής ψυχαγωγίας.