Το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) παρουσιάζει το Pro:Centric Cloud, μια προηγμένη λύση που  βασίζεται σε τεχνολογία cloud για ολοκληρωμένη διαχείριση, βοηθώντας τα ξενοδοχεία να προσαρμόσουν το περιεχόμενό τους και να προσφέρουν έξυπνες, διαδραστικές υπηρεσίες στους πελάτες.

Η τεχνολογία Pro:Centric Cloud της LG θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την εικόνα της επωνυμίας σας, να δημιουργήσετε φιλικότερες προς τον επισκέπτη εμπειρίες και να βελτιώσετε τη λειτουργική αποδοτικότητα και παραγωγικότητα της μονάδας.

Το Pro:Centric Cloud επιτρέπει την εύκολη, σχεδόν σε πραγματικό χρόνο διαχείριση πολλών τοποθεσιών σε όλο τον κόσμο, ιδανικό για τα ξενοδοχειακά brands που βρίσκονται σε κάθε γωνιά του κόσμου. Το κλειδί στην επιτυχία τους είναι η συνεργασία μεταξύ των μονάδων και η μοναδικότητα της ταυτότητας της επωνυμίας. Με το LG Pro:Centric Cloud, πολλαπλές μονάδες σε όλο τον κόσμο διαχειρίζονται μαζί ως μία.

Με μια διαισθητική σειρά εργαλείων στα χέρια τους, οι επισκέπτες μπορούν να εξερευνήσουν και να επιμεληθούν το δικό τους περιεχόμενο, ενώ οι υπεύθυνοι ξενοδοχείων μπορούν να  συντονίζουν τα τηλεοπτικά κανάλια του δωματίου ώστε να ταιριάζουν στα ενδιαφέροντα των επισκεπτών τους. Ακόμη, με το Pro:Centric Cloud, τα ξενοδοχεία μπορούν να συλλέγουν και να αναλύουν χρήσιμα δεδομένα όπως: πόσο χρόνο περνούν οι επισκέπτες στα δωμάτιά τους, ποια κανάλια προτιμούν ή ποια είναι τα ενδιαφέροντα και τα δρομολόγια τους. Έτσι, ανταποκρίνονται περισσότερο στις ανάγκες των επισκεπτών τους, αναλύοντας μοτίβα παρακολούθησης τηλεοπτικού περιεχομένου και παρέχοντας εξατομικευμένες πληροφορίες.

Οι καινοτομίες που προσφέρει το Pro: Centric Cloud βοηθούν στον επαναπροσδιορισμό της ξενοδοχειακής υποδομής και στην εξατομίκευση της εμπειρίας του χρήστη, μετατρέποντας τις τηλεοράσεις σε must-have παροχή ενός σύγχρονου ξενοδοχειακού δωματίου.