Η Schneider Electric, πρωτοπόρος στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού, παρουσιάζει το νέο mySchneider portal, ειδικά σχεδιασμένο για System Integrators και Κατασκευαστές Μηχανών (OEMs).

Στόχος του είναι να οδηγήσει τον χρήστη να βιώσει μια ενιαία ψηφιακή εμπειρία, ενώ παράλληλα τον διευκολύνει, παρέχοντας του και την δυνατότητα εύρεσης όλων των απαραίτητων πληροφοριών, οργανωμένων σε ένα μέρος.

Η Schneider Electric, πάντα πιστή στην δέσμευσή της απέναντι στους συνεργάτες της, δημιούργησε ακόμα ένα portal με στόχο να προσφέρει ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο ψηφιακών εργαλείων και προσαρμοσμένων υπηρεσιών που βοηθούν στην υποστήριξη και την ανάπτυξη της επιχείρησής τους. 

Το νέο portal της Schneider Electric παρέχει μια πλήρως προσωποποιημένη εμπειρία με εξειδικευμένο περιεχόμενο για τους συνεργάτες της. Ο εκάστοτε συνεργάτης μπορεί να δημιουργήσει έναν λογαριασμό στο mySchneider, αν δεν έχει ήδη σε ένα από τα εργαλεία της Schneider Electric και να έχει άμεση πρόσβαση στις υπηρεσίες που του προσφέρονται. Πιο συγκεκριμένα, θα έχει άμεση πρόσβαση σε εκπαιδευτικά βίντεο, παρουσιάσεις προϊόντων, αποκλειστικά webinars, προσκλήσεις σε εκδηλώσεις καθώς επίσης και χρήση του προγράμματος ανταμοιβής mySchneider Rewards, του προγράμματος ανταμοιβής της Schneider Electric.