Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου POCO F4 GT η POCO, εταιρεία-πρωτοπόρος στον τομέα των επιδόσεων, γίνεται επίσημος προμηθευτής του Greek Legends League (GLL) Summer Split 2022 powered by What’s Up.

Πρόκειται για το επίσημο ελληνικό πρωτάθλημα του League of Legends της Riot Games, το οποίο, στην τελευταία διοργάνωσή του στη χώρα μας, απέσπασε 3.2 εκατομμύρια ζωντανών προβολών και πάνω από 500.000 μοναδικούς θεατές στις μονομαχίες των κορυφαίων ομάδων. 

Το νέο POCO F4 GT που έρχεται για να κερδίσει τις καρδιές των αυθεντικών gamers έχει εντυπωσιακό σχεδιασμό και εκπληκτικά τεχνικά χαρακτηριστικά, ιδανικά για απίστευτη εμπειρία παιχνιδιού. Χρησιμοποιεί τον πανίσχυρο νέας γενιάς, Snapdragon 8 Gen 1, με κορυφαίες ταχύτητες και επιδόσεις, ενώ η AMOLED FHD+ οθόνη, με ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz και απόδοση 1 δις χρωμάτων, εγγυάται την τέλεια απόδοση εικόνας, μετατρέποντας το mobile gaming σε ένα πανόραμα απόλαυσης! Ειδικά για τους gamers, το νέο POCO F4 GT διαθέτει μαγνητικά pop-up πλήκτρα που επιτρέπουν μια διαφορετική εμπειρία παιχνιδιού στα mobile games. Τα πλήκτρα βρίσκονται στο πλάι της συσκευής και μπορούν να “κρυφτούν” μέσα στο σώμα της συσκευής όταν δεν είναι σε χρήση.