Η Canon CEE* και η Canon Ελλάδας παρουσιάζουν προτάσεις που προσφέρουν τις απαντήσεις για την αποδοτική υβριδική εργασιακή εμπειρία για εταιρείες κάθε μεγέθους. Το εξειδικευμένο roadshow της Canon επισκέπτεται τη Θεσσαλονίκη (Νόησις, 14-18.6.2022) και το Μαρούσι (Ο.Α.Κ.Α., 21-23.6.2022) στο πλαίσιο του Canon CEE Hybrid Working Roadshow, το οποίο προηγουμένως έχει πραγματοποιήσει εκδηλώσεις στην Κροατία, τη Σλοβενία, τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία.

Η Canon και οι συνεργάτες της θα παρουσιάσουν αποτελεσματικές λύσεις εργασίας οπουδήποτε και αν βρίσκεται ένας εργαζόμενος, είτε στο γραφείο του στην επιχείρησης, είτε στο οικιακό γραφείο είτε εργάζεται καθ’ οδόν. Οι επισκέπτες του roadshow θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν στην πράξη τις λεπτομέρειες αυτών των σεναρίων εργασίας με τη συμβολή των λύσεων της Canon.

Η υβριδική εργασία είναι εδώ για να μείνει

Τα τελευταία δύο χρόνια έχουν δημιουργήσει νέες εργασιακές προκλήσεις και πολλές επιχειρήσεις αναγκάστηκαν να προβούν σε αλλαγές του μοντέλου λειτουργίας τους. Με την εργασία από το σπίτι να γίνεται ένα νέο πρότυπο και τις επιχειρήσεις να μετατοπίζονται σε υποδομές και εφαρμογές με επίκεντρο το cloud, οι εφαρμογές και υπηρεσίες που εξασφαλίζουν την απροβλημάτιστη συνεργασία έχουν καταστεί ζωτικής σημασίας για εταιρείες και οργανισμούς στον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα. Επιπλέον, οι εταιρείες  συνειδητοποιούν τα οφέλη της εξ αποστάσεως εργασίας, καθώς η μεγαλύτερη ευελιξία και ελευθερία έχουν καταστεί απαραίτητες για τους εργαζομένους.  Όλο και περισσότεροι εργαζόμενοι επιθυμούν επιλογές ευέλικτης απομακρυσμένης εργασίας, ενώ πολλές επιχειρήσεις εξετάζουν το ενδεχόμενο να επανασχεδιάσουν τα γραφεία τους για να φιλοξενήσουν καλύτερα τα υβριδικά εργασιακά περιβάλλοντα.  Και τα δεδομένα δεν μπορούν να είναι πιο σαφή: η ευελιξία και η υβριδική εργασία καθορίζουν τον σημερινό χώρο εργασίας. 

Η έννοια των τεσσάρων κόμβων

Το Canon CEE Hybrid Working Roadshow παρουσιάζεται σε ένα ειδικά διαμορφωμένο όχημα το οποίο έχει μετατραπεί σε επιχειρηματικό περιβάλλον χωρισμένο σε κόμβους: Office & Co-working hub, Home hub, Mobile hub και In-house print hub. Η ιδέα των τεσσάρων κόμβων της Canon καλύπτει διαφορετικές τοποθεσίες για υβριδική εργασία, προσφέροντας τις καλύτερες λύσεις για τη διαχείριση εγγράφων και πληροφοριών ανεξάρτητα από τον τόπο εργασίας.

Οι ειδικοί της Canon καθοδηγούν τους επισκέπτες σε κάθε κόμβο προσφέροντας πρακτικές επιδείξεις σεναρίων εργασίας σε διάφορα επιχειρηματικά τμήματα, όπως τη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, το  λογιστήριο, τα χρηματοοικονομικά και τις ανάγκες εκτύπωσης. 

Το Office & co-working hub προσφέρει στους υπαλλήλους την πλήρη εμπειρία γραφείου, επιτρέποντάς τους να εργάζονται και να συνεργάζονται απρόσκοπτα στο κεντρικό γραφείο και να μετακινούνται σε δορυφορικά γραφεία. Για παράδειγμα, δείχνουμε πώς οι υπάλληλοι ανθρώπινου δυναμικού μπορούν να έχουν γρήγορη πρόσβαση, να αναθεωρούν και να εκτυπώνουν κρίσιμα έγγραφα ανθρώπινου δυναμικού και να τα μοιράζονται με συναδέλφους σε ολόκληρο τον οργανισμό. 

Το Home hub αντιμετωπίζει το πρόβλημα της διασφάλισης ασφαλούς και αποτελεσματικής εργασίας όταν ένας εργαζόμενος δεν βρίσκεται στο γραφείο του. Η πλήρης πρόσβαση στα δεδομένα ακόμη και στο οικιακό γραφείο, προϋποθέτει αλληλεπίδραση με συσκευές και ψηφιακές πληροφορίες μέσω του cloud με απλό τρόπο. Για παράδειγμα, ο εργαζόμενος σε ένα τμήμα ανθρώπινου δυναμικού μπορεί να έχει πρόσβαση σε καρτέλες εργαζομένων από το σπίτι, καθιστώντας την επεξεργασία, την υπογραφή και την αποστολή συμβάσεων μια απρόσκοπτη εμπειρία. Αυτό καθιστά την εργασία από το σπίτι πιο προσιτή και πιο αποτελεσματική και εξασφαλίζει το ίδιο επίπεδο συνεργασίας και ασφάλειας δεδομένων.

Το Mobile hub επεκτείνει το γραφείο για τους εργαζόμενους εν κινήσει, χρησιμοποιώντας τεχνολογία δικτύων κινητής τηλεφωνίας και φορητές συσκευές. Για παράδειγμα, φανταστείτε τον εργαζόμενο στο τμήμα ανθρώπινου δυναμικού να συναντά έναν νέο υπάλληλο έξω από το γραφείο. Μπορούν να υπογράψουν μια σύμβαση επί τόπου, να τη σαρώσουν με φορητό σαρωτή και να στείλουν ένα αντίγραφο στον νέο υπάλληλο, ενώ το αποθηκεύουν με ασφάλεια με τη χρήση τεχνολογιών cloud. 

Το In-house print hub δείχνει πώς να διευρύνετε τις δυνατότητες στο επαγγελματικό περιβάλλον εκτύπωσης και υβριδικής εργασίας. Η ύπαρξη ενός εσωτερικού τμήματος εκτύπωσης είναι αποτελεσματική για λόγους εξοικονόμησης κόστους και παροχής υψηλής ευελιξίας. Ετήσιες αναφορές, εκπαιδευτικό υλικό, υλικά μάρκετινγκ και πολλά άλλα μπορούν να εκτυπωθούν γρήγορα και στην καλύτερη ποιότητα καλύπτοντας τις εταιρικές ανάγκες.

Συνδέοντας την επιχείρησή σας

Με τις προηγμένες τεχνολογίες/λύσεις και την τεχνογνωσία της, η Canon υποστηρίζει την αποτελεσματική υβριδική εργασία μέσα σε ένα συνδεδεμένο, αυτοματοποιημένο και ασφαλές περιβάλλον εργασίας. 

Η Canon διαθέτει την εμπειρία για να καθοδηγήσει τις επιχειρήσεις σε ταξίδια γρήγορου ψηφιακού μετασχηματισμού, ενώ συνεχίζει να καθιστά τα υπάρχοντα περιβάλλοντα εγγράφων και περιεχομένου πιο αποτελεσματικά, λιγότερο δαπανηρά και πιο συμβατά με τις νέες εργασιακές ανάγκες.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες εδώ: 

https://www.canon.gr/business/solutions/hybrid-working/