Εν έτει 2022, ο σύγχρονος χρήστης κινητών τηλεφώνων έχει εξελιχθεί σε έναν ιδιαιτέρως… απαιτητικό καταναλωτή. Έχει μονίμως αυξανόμενες προσδοκίες από τη συσκευή του, ενώ συγχρόνως διατίθεται να ξοδέψει ολοένα και λιγότερα χρήματα. Υπάρχουν, όμως, smartphone στην αγορά που να μπορούν να προσφέρουν τεχνολογίες αιχμής σε προσιτή τιμή;

Δεν υπάρχει σχεδόν κανένα smartphone που να ανήκει στη μεσαία κατηγορία και να μην… αυτοπροσδιορίζεται ως «συμφέρουσα πρόταση» ή «value for money» λύση. Την ίδια στιγμή, οι καταναλωτές, παρόλο που προτιμούν οικονομικές συσκευές, δυσκολεύονται να συμβιβαστούν με πληκτικά design και ξεπερασμένα τεχνικά χαρακτηριστικά. Απαιτούν ένα μίνι flagship σε τιμή που να μην χρειάζεται να δουλεύουν έναν μήνα αποκλειστικά για να ξεπληρώσουν το νέο τους κινητό. Έτσι, διαμορφώνεται ένας δισεπίλυτος γρίφος, τον οποίο καλείται να λύσει η vivo λανσάροντας το vivo Y76 5G.Τα καταφέρνει; Έπειτα από αρκετές μέρες συμβίωσης με το εν λόγω μοντέλο η δική μας απάντηση είναι ένα εμφατικότατο «ναι» και τα επιχειρήματά μας ακολουθούν!

Πιο ελαφρύ και από τη συνείδηση όποιου το αγόρασε!

vivo Y76 5GΜε μόλις 7,79 χιλιοστά πάχος και 175 γραμμάρια βάρος, το vivo Y76 5G δεν θα ζορίσει καμία τσέπη, όσο ανάλαφρα και αν επιλέξετε να ντυθείτε τις ζεστές καλοκαιρινές μέρες που ακολουθούν. Με το που πάρετε τη συσκευή στα χέρια σας θα απαλλαχθείτε από οποιαδήποτε πιθανή αμφιβολία για το αν κάνατε τη σωστή επιλογή. Το design παραπέμπει σε μια ποιοτική και προσεγμένη κατασκευή, ελκυστική σε όποιον θέλει έναν αξιόπιστο σύμμαχο στην καθημερινότητά του που να ανταποκρίνεται στην αισθητική του. Η συσκευή κυκλοφορεί σε Cosmic Aurora και Midnight Space αποχρώσεις, αμφότερες έτοιμες να… παιχνιδίσουν με τις αντανακλάσεις του φωτός.

Φορτίζει μέχρι να πιείτε τον πρωινό σας καφέ

Όταν αρκετά premium μοντέλα κυκλοφορούν δίχως φορτιστή στη συσκευασία τους, η ύπαρξη ενός ταχυφορτιστή στο κουτί του vivo Y76 5G αποτελεί αδιαμφισβήτητα ένα θετικό στοιχείο. Όταν μάλιστα μιλάμε για έναν 44W Flash Charge ταχυφορτιστή που μπορεί να φορτίσει την μπαταρία των 4.100mAh ταχύτατα, τότε το θετικό στοιχείο μεταμορφώνεται σε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα! Ενδεικτικά, πίνοντας βιαστικά τον πρωινό μας καφέ μέσα σε ένα τεταρτάκι η μπαταρία πλησίασε από το απόλυτο μηδέν περίπου στα μισά της χωρητικότητάς της!

Κάμερα… παντός καιρού!

Το vivo Y76 5G έρχεται με ένα τρίο καμερών στην πίσω πλευρά του με στόχο να προσφέρει τα απαραίτητα εργαλεία για τέλειες φωτογραφίες, ανεξαρτήτως συνθηκών. Όταν το θέμα σας δεν λέει να μείνει ακίνητο, η εξαιρετική αυτόματη εστίαση θα το παρακολουθεί συνεχώς, ελαχιστοποιώντας την πιθανότητα για θολά πλάνα. Ο ευρυγώνιος φακός (26mm, f/1.8) και ο μεγάλος αισθητήρας των 50MP ανταποκρίνονται αξιοπρεπέστατα ακόμα και όταν ο φωτισμός δεν είναι ο ιδανικός. Ο 2MP αισθητήρας βάθους εξασφαλίζει εντυπωσιακά bokeh στα πορτρέτα, ενώ λήψεις του μικρόκοσμου αναλαμβάνει η 2MP macro κάμερα. Στην πρόσοψη, η selfie-cam των 16MP έρχεται με ευρυγώνιο φακό μεγάλου διαφράγματος (f/2.0), για εξίσου εντυπωσιακά πορτρέτα. Οι επιλογές του μενού «Fun Shot» θα σας επιτρέψουν να ξεχωρίσετε στα social media, με τις δημιουργικές σας διαθέσεις να «αποθεώνονται» από τη λειτουργία «Double Exposure» (Διπλή Έκθεση), όπου και μπορείτε να παντρέψετε δύο διαφορετικές λήψεις σε μία.

Επιδόσεις που δεν περιορίζονται στον «5G» τίτλο

Η 5G συνδεσιμότητα αποτελεί μια επένδυση στο παρόν και το μέλλον των τηλεπικοινωνιών, χαρίζοντας πρόσβαση σε αυξημένες ταχύτητες download με εξαιρετικά χαμηλούς χρόνους απόκρισης (latency), εκμηδενίζοντας τις καθυστερήσεις σε κρίσιμες εφαρμογές που απαιτούν αντιδράσεις σε πραγματικό χρόνο, όπως… το online gaming! Τα παιχνίδια και το αγαπημένο σας περιεχόμενο θα μπορείτε να τα χαρείτε σε μια IPS LCD οθόνη διαγωνίου 6,58 ιντσών, που καταλαμβάνει το 90,6% της πρόσοψης. Η ανάλυσή της ανέρχεται στα 2.408×1.080 pixels και την άμεση απόκριση των… πάντων επιμελείται το Mediatek Dimensity 700 5G, ένα πανίσχυρο chipset αρχιτεκτονικής 7nm. 8GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου, επεκτάσιμου με microSD, ολοκληρώνουν το πληρέστατο τεχνολογικό «οπλοστάσιο» του Y76 5G.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της vivo στο vivo.com/gr και να κάνετε follow στις σελίδες των Social Media κάνοντας follow στα παρακάτω links:

Facebook: http://www.facebook.com/vivomobilegr

Instagram: http://www.instagram.com/vivo_greece/