Με τα Galaxy A53 5G & Galaxy A33 5G η Samsung δείχνει το δρόμο που εξασφαλίζει σε όλους τους καταναλωτές το δικαίωμα να έχουν πρόσβαση σε εξελιγμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά!

Μια κατασκευάστρια εταιρεία δεν αρκεί να οδηγεί τις τεχνολογικές εξελίξεις, αλλά οφείλει να καθιστά προσβάσιμα τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη μερίδα του καταναλωτικού κοινού. Αυτήν ακριβώς τη φιλοσοφία καλείται να υπηρετήσει η σειρά Galaxy A της Samsung, η οποία έρχεται με ρόλο… «Προμηθέα» για να μεταλαμπαδεύσει τα επιτεύγματα της premium σειράς Samsung Galaxy S.. Οι υποχωρήσεις που γίνονται σε σχέση με τα flagships είναι λιγοστές και προσεκτικά μελετημένες, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι μια… awesome αίσθηση χρήσης της συσκευής με την οποία μοιραζόμαστε πλέον ένα μεγάλο μέρος κάθε ημέρας μας!

Κάμερες χωρίς συμβιβασμούς

Τόσο το Galaxy A53 5G όσο και το Galaxy A33 5G απευθύνονται σε δραστήριους και δημιουργικούς ανθρώπους που θέλουν μια αξιόμαχη κάμερα ετοιμοπόλεμη ανά πάσα στιγμή στο πλευρό τους. Για τον λόγο αυτό, το Galaxy A53 5G έρχεται με ένα τετραπλό σύστημα κάμερας όπου πρωταγωνιστεί ο 64MP αισθητήρας με συμπαραστάτη έναν ευρυγώνιο φακό. Οι φωτογραφίες που μπορεί να αιχμαλωτίσει είναι εξαιρετικά φωτεινές ανεξαρτήτως συνθηκών. Δράση σημαίνει κίνηση και κίνηση συχνά σημαίνει θολά πλάνα με κακή εστίαση. Στην περίπτωση του Galaxy A53 5G το πρόβλημα λύνει η οπτική σταθεροποίηση εικόνας, γνωστή και ως OIS (Optical Image Stabilization), ένα χαρακτηριστικό που συνήθως συναντάμε μόνο σε πολύ ακριβότερα μοντέλα. Ταυτόχρονα, ο υπερευρυγώνιος φακός αναλαμβάνει να απλώσει το κάδρο της λήψης σε 123 μοίρες, προκειμένου να αποτυπωθεί με ακρίβεια ό,τι αντικρίζετε στα 12MP του αντίστοιχου αισθητήρα. Την τετράδα συμπληρώνουν μια macro κάμερα και ένας αισθητήρας βάθους για επαγγελματικά πορτρέτα. Η λήψη βίντεο μπορεί να γίνει σε έως και 4Κ ανάλυση με 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Selfies και βιντεοκλήσεις αναλαμβάνει η 32MP κάμερα της πρόσοψης, η οποία υποστηρίζει επίσης 4K βίντεο στα 30fps.

Οι κάμερες των Galaxy A53 5G και Galaxy A33 5G βρίσκουν έναν πολύτιμο σύμμαχο στο chipset Exynos 1280, το οποίο ανήκει στη γενιά αρχιτεκτονικής 5nm και προσφέρει εξελιγμένες δυνατότητες αξιοποίησης της τεχνητής νοημοσύνης. Τα νέα μέλη της οικογένειας Samsung Galaxy A, λοιπόν, επιστρατεύουν τεχνικές AI (Artificial Intelligence) για να μην πάει χαμένο κανένα σας φωτογραφικό κλικ, βελτιώνοντας λήψεις που δίχως το μαγικό «ραβδί» της τεχνητής νοημοσύνης θα πήγαιναν απευθείας για διαγραφή! Ενδεικτικά, το αναβαθμισμένο «night mode» μπορεί να συνθέσει έξυπνα έως και 12 λήψεις για να προκύψει ένα αποτέλεσμα με αυξημένη φωτεινότητα και μειωμένο θόρυβο. Η επίδραση του ισχυρού επεξεργαστή αντικατοπτρίζεται και στα πορτρέτα αλλά και στο απολαυστικό «fun mode», όπου ευρηματικά εφέ και φίλτρα (εφαρμόσιμα πλέον και στον υπερευρυγώνιο φακό) αναλαμβάνουν να δώσουν άλλη διάσταση στις αναρτήσεις σας στα social media! Κι αν νομίζετε πως για πιο επαγγελματικά αποτελέσματα θα χρειαστείτε μετέπειτα επεξεργασία στον υπολογιστή σας, η Samsung σας απαλλάσσει από τον κόπο με έναν πανίσχυρο editor. Αρκεί να σας αναφέρουμε πως με το«object eraser» η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να αφαιρέσει τους ενοχλητικούς… photo bombers από το φόντο μιας ειδυλλιακής σας φωτογραφίας!

Η premium αίσθηση δεν περιορίζεται στην εμφάνιση

Δύσκολα θα διαφωνήσει κανείς πως η όψη των νέων Samsung Galaxy A series μοντέλων είναι ξεχωριστή. Η αίσθηση της ποιοτικής κατασκευής και της ρευστότητας στο design είναιεκπληκτική. Ακόμα και το camera bump στην πλάτη μοιάζει να ξεπηδά αρμονικά από τα… ενδότερα της συσκευής και εντάσσεται σχεδιαστικά στην αισθητική της πίσω πλευράς με έναν εξαιρετικά απολαυστικό για το μάτι τρόπο. IP67* πιστοποίηση για αντοχές απέναντι σε νερό και σκόνη και Corning Gorilla Glass 5 θωρακίζουν τις νέες συσκευές της Samsung.

Ευτυχώς, όμως, τα πλεονεκτήματα των Galaxy A53 5G και Galaxy A33 5G δεν εξαντλούνται στα παραπάνω.

5G και WiFi ac συνδεσιμότητα αναλαμβάνουν να σας διατηρούν μονίμως online σε υψηλές ταχύτητες, ενώ το Exynos 1280 chipset εγγυάται την αστραπιαία απόκριση της συσκευής σε κάθε σας εντολή. Το περιβάλλον χρήσης One UI 4.1 ενισχύει με αισθητικές παρεμβάσεις και επιπρόσθετες ευκολίες το Android 12. Σε αυτό το σημείο αξίζει να υπενθυμίσουμε πως η εταιρεία υπόσχεται αναβαθμίσεις του λειτουργικού για 4 χρόνια! Με μπαταρία 5000mAh και ταχεία φόρτιση 25W (50% μέσα σε 30 λεπτά), ο αναντικατάστατος σύντροφός σας στην ψυχαγωγία αλλά και στην παραγωγικότητα θα είναι πάντα δίπλα σας και όχι σε κάποιο κομοδίνο να φορτίζει! Επικουρικά της… ατελείωτης μπαταρίας, υπάρχει και η λειτουργία «Adaptive Power Saving», η οποία μαθαίνει τις συνήθειές σας και ελαχιστοποιεί την σπατάλη ενέργειας. Όποια κι αν είναι η χωρητικότητα του αποθηκευτικού χώρου που θα επιλέξετε, η Samsung σας χαρίζει και έξι μήνες δωρεάν συνδρομής στο OneDrive, προκειμένου να έχετε επιπρόσθετα 100GB ανά πάσα στιγμή διαθέσιμα στο cloud.

Κινηματογραφικό… φινάλε!

Για το τέλος αφήσαμε ένα πλεονέκτημα που έχει σχεδόν ταυτιστεί με τη λέξη «Samsung» στη συνείδηση των καταναλωτών, την εκπληκτική Super AMOLED οθόνη. To Galaxy A53 5G διαθέτει μια φωτεινότατη 6.5 ιντσών οθόνη με 120Hz ρυθμό ανανέωσης και ανάλυση που ξεπερνά την Full HD (2400×1080 pixels). Στην ίδια ανάλυση και στις 6.4 ίντσες έρχεται η οθόνη του Galaxy A33 5G, με ρυθμό ανανέωσης στα 90Hz. Όποια κι αν διαλέξετε, θα μπορείτε να απολαύσετε μεταξύ άλλων και δυο μήνες δωρεάν** συνδρομή στο YouTube Premium!


*Τα Galaxy A53 5G και Α33 5G έχουν πιστοποίηση IP67. Οι δοκιμές έγιναν σε γλυκό νερό, σε βάθος έως 1 μέτρο, έως και 30 λεπτά. Δεν συνιστάται για την παραλία, χρήση σε πισίνα και νερό με σαπουνάδα. Σε περίπτωση που πέσει υγρό που περιέχει ζάχαρη πάνω στο smartphone, ξεπλύνετε τη συσκευή σε καθαρό, στάσιμο νερό ενώ πατάτε ταυτόχρονα τα πλήκτρα. Ασφαλές μόνο σε χαμηλή πίεση νερού. Η υψηλή πίεση νερού, όπως το νερό της βρύσης ή το ντους μπορεί να προκαλέσει βλάβη στη συσκευή.

** Ισχύει για νέους πελάτες YouTube Premium, YouTube Music Premium και Μουσικής Google Play. Όροι & Προϋποθέσεις εδώ: https://www.samsung.com/gr/offer/galaxy-youtube-premium-2022/


Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε.