Η Multirama, η εξειδικευμένη αλυσίδα H/Y στην Ελλάδα, εγκαινιάζει το 2ο μεγάλο κατάστημα της στα Δυτικά Προάστια, στην οδό Εθν. Αντιστάσεως 36-38 την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:30.


multiramaΣτόχο της εταιρίας αποτελεί η κάλυψη των αυξανόμενων αναγκών των κατοίκων της περιοχής που έχουν ήδη επιβεβαιώσει την προτίμηση τους στα προϊόντα τεχνολογίας που διαθέτει η Multirama.


Μετά τη θερμή υποδοχή του πρώτου μεγάλου καταστήματος στο Αιγάλεω, η Multirama εγκαινιάζει το δεύτερο κατάστημα της 700τμ στην περιοχή των Δυτικών προαστίων και πραγματοποιεί άλλη μια ξεχωριστή τελετή με την συμμετοχή στελεχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης καθώς και φορέων της τοπικής κοινωνίας. Όλοι όσοι παρευρεθούν στα εγκαίνια του νέου καταστήματος θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν το show του δημοφιλούς παρουσιαστή Χ. Φερεντίνου, να λάβουν μέρος στους διαγωνισμούς και να κερδίσουν πλούσια δώρα.


Επιπλέον, την ημέρα των εγκαινίων, οι επισκέπτες θα δουν ζωντανά το νέο παιχνίδι Need for Speed SHIFT και θα φωτογραφηθούν δίπλα σε γρήγορα αυτοκίνητα με φόντο που θυμίζει την γνωστή ταινία Fast & Furious.


Με το νέο κατάστημα Multirama διευρύνεται η παρέα της τεχνολογίας και προσφέρονται οι πιο εξειδικευμένες λύσεις της αγοράς σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.