Η MSI, ο καινοτόμος κατασκευαστής gaming και creator laptop – αποκαλύπτει με περηφάνια μια νέα σειρά laptop, εξοπλισμένα με τους τελευταίους επεξεργαστές της σειράς Intel® HX 12ης γενιάς.

Η νέα σειρά premium laptop προσφέρει όχι μόνο ακραίες επιδόσεις, αλλά ένα καινοτόμο σύνολο χαρακτηριστικών, όπως το ενσωματωμένο μηχανικό πληκτρολόγιο με διακόπτες Cherry MX, αποκλειστικό ενσωματωμένο color calibration report και την πρώτη στον κόσμο οθόνη OLED QHD 240Hz. Η νέα σειρά υπόσχεται premium gameplay και εξαιρετικά αποδοτική δημιουργία περιεχομένου για τους εθισμένους στην απόδοση και τους λάτρεις της κορυφαίας δημιουργίας.

Η νέα σειρά gaming laptop διαθέτει σημαντική βελτίωση στην απόδοση σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα, συμπεριλαμβανομένης και της απόδοσης της CPU της τάξεως του 100%. Χάρη στο ισχυρό σύστημα ψύξης, τα νέα laptop μπορούν να ωθήσουν τους πιο πρόσφατους επεξεργαστές Intel® HX στα όριά τους, με μέγιστη ισχύ turbo 150 W. Η αποκλειστική τεχνολογία MSI OverBoost συνδυασμένη με την παροχή ισχύος 250W1 σε CPU συν GPU, υπόσχεται το πιο καθηλωτικό και premium gameplay.

Η MSI περιλαμβάνει την πρώτη στον κόσμο οθόνη Samsung Display QHD 240Hz OLED στο νέο της gaming laptop. Εξισορροπεί την υψηλή ανάλυση και τον ρυθμό ανανέωσης και προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα της OLED, συμπεριλαμβανομένου του εξαιρετικά χαμηλού χρόνου απόκρισης, της ευρείας γκάμα χρωμάτων και της ψηλής αναλογίας αντίθεσης. 

«Η 1η παγκόσμια OLED μαζικής παραγωγής QHD 240Hz της Samsung Display θα προσφέρει την καλύτερη εμπειρία gaming με πλούσιες χρωματικές επιλογές, αληθινό μαύρο και εξαιρετική ταχύτητα κίνησης. Επιπλέον, η OLED υπόσχεται προστασία των ματιών με λιγότερο blue light. Οι εξαιρετικές επιδόσεις τους συμπεριλαμβάνουν χαρακτηριστικά φιλικά προς τα μάτια με τη Samsung OLED να είναι το νέο πρότυπο μιας οθόνης για τα gaming laptop», δήλωσε ο Bobby Su, Γενικός Διευθυντής και Αντιπρόεδρος της Samsung Taiwan.

Η premium οθόνη ακριβείας είναι σημαντική τόσο για επαγγελματίες όσο και για δημιουργούς περιεχομένου. Η αποκλειστική τεχνολογία True Pixel διασφαλίζει ότι κάθε οθόνη laptop θα βαθμονομηθεί στο εργοστάσιο, υποσχόμενη την καλύτερη και ακριβέστερη αναπαραγωγή χρωμάτων. Η MSI πλέον περιλαμβάνει μια αποκλειστική αναφορά βαθμονόμησης χρώματος με κάθε φορητό υπολογιστή, με λεπτομέρειες σε όλες τις παραμέτρους της οθόνης, συμπεριλαμβανομένης της τιμής Delta-E ή Gamma.

Ο ακριβής έλεγχος είναι κρίσιμος για κάθε gaming laptop, επομένως ο νέος φορητός υπολογιστής της MSI επαναφέρει το μηχανικό πληκτρολόγιο με κορυφαίους διακόπτες Cherry MX στην κατηγορία του, προσφέροντας μια κορυφαία αίσθηση στα πλήκτρα. Σε συνδυασμό με τον φωτισμό RGB ανά πλήκτρο και το αποκλειστικό λογισμικό ελέγχου SteelSeries GG, το νέο gaming laptop της MSI ανεβάζει τον πήχη στα σύγχρονο πληκτρολόγια για laptops.

Τα νέα gaming laptop της MSI διαθέτουν επίσης πιστοποίηση Meta-Ready, που υπόσχεται ομαλή εξερεύνηση ή κατασκευή του Metaverse. Το αποκλειστικό πακέτο λογισμικού Animaze παρέχει μία γεύση του Metaverse με κινούμενο avatar διαθέσιμο για τις κορυφαίες εφαρμογές συσκέψεων όπως το Zoom ή το Teams.

Η MSI πραγματοποίησε την ψηφιακή εκδήλωση “MSIology: Ahead of the Curve” στις 6 Ιουνίου 2022, στις 20:00 όπου παρουσίασε λεπτομέρειες για τη νέα σειρά.

Παρακολουθήσετε το virtual event, στο σύνδεσμο του YouTube καναλιού της MSI: https://www.youtube.com/user/MSIGamingGlobal.