Η Samsung, στο πλαίσιο της σύμπραξης με το ίδρυμα «Susan G. Komen for the Cure» και ως Χορηγός του «European Race for the Cure» συμμετέχει ενεργά στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού.


Samsung C3050 pinkH εταιρεία στέκεται στο πλευρό του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» στον πρώτο αγώνα δρόμου «Greece Race for the Cure®», την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009, στις 10:00 στο Ζάππειο.


Η Samsung, μεγάλος αρωγός στην προσπάθεια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού, συνεχίζει και ενδυναμώνει την συνεργασία της με τον Σύλλογο «Άλμα Ζωής», η οποία εγκαινιάστηκε δυναμικά τον Νοέμβρη του 2008 με το Exclusive Charity Gala Dinner. Φέτος, οι σύμμαχοι ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους και μέσω της ενέργειας Greece Race for the Cure® καλούν όλους τους Αθηναίους πολίτες να συμμετέχουν σε έναν συμβολικό αγώνα δρόμου για τον εορτασμό της Γυναίκας και την διάδοση του μηνύματος κατά της επάρατης νόσου.


Παράλληλα, σε ένα ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο στο χώρο του Ζαππείου θα εκτίθενται πολλές από τις ροζ συσκευές της εταιρείας, ενώ συλλεκτικά αντικείμενα που θα φέρουν τη σφραγίδα της Samsung και της πασίγνωστης ροζ κορδέλας (Pink Ribbon) θα είναι διαθέσιμα προς αγορά. Τα έσοδα από τα συλλεκτικά αντικείμενα θα διατεθούν για την ενίσχυση του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής». Στο πλαίσιο αυτής της δραστηριότητας, μία τυχερή κλήρωση θα αναδείξει έναν νικητή που θα κερδίσει ένα κινητό τηλέφωνο Samsung C3050.