Η ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ προχωρά μπροστά με αποφασιστικά βήματα και επενδύει στο πρόγραμμα επιχειρησιακού μετασχηματισμού, RISE with SAP, με σκοπό να εκσυγχρονίσει τις εσωτερικές της λειτουργίες, να εξυπηρετήσει ακόμα καλύτερα τους πελάτες της στην ψηφιακή εποχή και να υποστηρίξει τα επενδυτικά της σχέδια. 

Ως η μεγαλύτερη ελληνική εταιρία σε πωλήσεις ηλεκτρολογικού υλικού, φωτισμού, ειδών τεχνολογίας κτιρίων και λύσεων διαχείρισης ενέργειας με περισσότερα από 45 χρόνια εμπειρίας στο χώρο – με την πολύτιμη υποστήριξη της SAP – αναμένεται στα πλαίσια του επιχειρησιακού της μετασχηματισμού να υλοποιήσει τα εξής:

  • Εγκατάσταση του τελευταίας γενιάς ERP SAP S/4HANA Cloud σε συνδυασμό με την κάθετη λύση Retail για τη διαχείριση των διαδικασιών της λιανικής και της βελτιστοποιήσης της εμπειρίας πελάτη σε όλα τα κανάλια πώλησης, 
  • Δυνατότητα πλήρους διαχείρισης και αυτοματοποιήσης των διαδικασιών αποθήκης καθώς και της εφοδιαστικής αλυσίδας βασισμένη στην ενσωματωμένη λύση SAP Extended Warehouse Management, 
  • Αξιοποίηση της λύσης SAP Configure Price Quote για την παραμετροποίηση των προϊόντων και την εξυπηρέτηση των πελατών καθώς και 
  • Εγκατάσταση της λύσης SAP SuccessFactors για αυτοματοποίηση των διαδικασιών που σχετίζονται με το HR. 

Όλες οι παραπάνω λύσεις θα φιλοξενηθούν στο Cloud με την εγγύηση της SAP και θα αυτοματοποιήσουν πολλές λειτουργίες της ΚΑΥΚΑΣ, βελτιώνοντας και κάνοντας πιο αποδοτική την καθημερινή εργασία του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας, επιφέροντας μία σημαντική προστιθέμενη αξία στην εξυπηρέτηση των πελατών μας. 

Ο Νίκος Καυκάς, Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΥΚΑΣ δήλωσε σχετικά: «Η μεγάλη πρόκληση που έχει να αντιμετωπίσει η αγορά είναι η ταχύτητα με την οποία αλλάζουν οι απαιτήσεις του αγοραστικού κοινού. Ένας ψηφιακός και επιχειρησιακός μετασχηματισμός που εστιάζει στην αναβάθμιση της εμπειρίας του πελάτη, είναι αυτό που βρίσκεται στην καρδιά αυτού του στρατηγικού έργου, όπως ακριβώς και στο DNA της ΚΑΥΚΑΣ. Η επιτυχής μετάβασή μας στη λύση RISE with SAP με την συνεισφορά του πολύτιμου, στρατηγικού μας συνεργάτη SAP Ελλάδας,  θα μας δώσει όλα τα εφόδια για να προσθέσουμε αξία σε κάθε βήμα των διαδικασιών μας και εν κατακλείδι στον πελάτη μας».

O Ανδρέας Ξηρόκωστας, Διευθύνων Σύμβουλος, SAP Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς για τη συνέχιση και εμβάθυνση της συνεργασίας μας με την ΚΑΥΚΑΣ. Η υιοθέτηση τελευταίας γενιάς τεχνολογιών της SAP, καθώς και η μετάβαση των υποδομών της εταιρείας στο Cloud, θα συμβάλλουν στην επιτυχία του επιχειρησιακού μετασχηματισμού της ΚΑΥΚΑΣ. Ευχαριστούμε θερμά τις ομάδες της ΚΑΥΚΑΣ και της SAP που συνεργάστηκαν στενά για την επιτυχή ολοκλήρωση αυτής της επιχειρηματικής συμφωνίας».