Πόσες φορές έχετε παραγγείλει κάτι ηλεκτρονικά και από το επόμενο κιόλας δευτερόλεπτο «ξεροσταλιάζετε» στη σελίδα παρακολούθησης της παράδοσης; Μη νιώθετε άσχημα, δεν είστε οι μόνοι. Το Public.gr στέκεται στο πλευρό των απανταχού ανυπόμονων καταναλωτών, στηρίζοντας τη λαχτάρα τους να απολαύσουν άμεσα τα αγαπημένα τους προϊόντα!

Προσθήκη στο καλάθι, επιλογή διεύθυνσης, πληρωμή και έπειτα… μαρτυρική προσμονή. Όλοι το έχουμε ζήσει και όσο πιο πολυπόθητο είναι το προϊόν που έχουμε αγοράσει τόσο πιο βασανιστικά κυλάει ο χρόνος μέχρι να έρθει στα χέρια μας. Αν φαντάζουν αιώνες οι μέρες που σας χωρίζουν από τη στιγμή της παραγγελίας μέχρι τα πρώτα δευτερόλεπτα ανατριχίλας κατά τη διάρκεια του unboxing στο σαλόνι σας, γιατί δεν τις μετατρέπετε σε… ώρες; Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εκμεταλλευθείτε τη νέα υπηρεσία Next Day Delivery  του Public.gr, η οποία φέρνει στον χώρο σας μια τεράστια γκάμα από 100.000 άμεσα διαθέσιμα προϊόντα τεχνολογίας, ψυχαγωγίας, οικιακών συσκευών, γραφείου και παιχνιδιών. Η υπηρεσία καλύπτει σχεδόν ολόκληρη την ηπειρωτική Ελλάδα, εξαιρούνται μόνο οικισμοί και χωριά εκτός αστικών κέντρων, καθώς και προορισμοί που περιλαμβάνουν θαλάσσιες μεταφορές.

Δικαίωμα στην ανυπομονησία: Click κι έφτασε!

Public Next Day DeliveryΣε όποια πόλη κι αν βρίσκεστε στην ηπειρωτική Ελλάδα, τα βήματα που θα χρειαστεί να ακολουθήσετε για να φτάσει το αντικείμενο του πόθου σας το ταχύτερο δυνατόν στην πόρτα σας είναι το εξής… ένα! Απλά παραγγέλνετε ένα ή περισσότερα από τα 100.000 άμεσα διαθέσιμα προϊόντα με τη σήμανση «Παράδοση σε 24-48 ώρες» έως τις 17:00 και την επόμενη εργάσιμη ημέρα το δέμα βρίσκεται ήδη καθ’οδόν  προς παράδοση στη διεύθυνση που έχετε επιλέξει! Αν μάλιστα η ταχύτητα της παράδοσης είναι αυτή που παίζει τον σημαντικότερο ρόλο για εσάς, υπάρχει ειδικό φίλτρο στην έρευνα αγοράς σας στο public.gr για να περιορίσετε την αναζήτησή σας στις επιλογές που παραδίδονται με Next Day Delivery. Τώρα το κατά πόσο δόκιμη είναι η λέξη «περιορίσετε» με 100.000 προϊόντα διαθέσιμα, το αφήνουμε στη φιλολογική σας αυστηρότητα!

100.000 προϊόντα άμεσα διαθέσιμα την επόμενη μέρα;

Πώς γίνεται;

Public Next Day DeliveryΓια να γίνει εφικτή η δέσμευση μιας τόσο γρήγορης παράδοσης σε εξαψήφιο αριθμό προϊόντων, το Public Group κλήθηκε να επενδύσει σημαντικά σε εξειδικευμένο προσωπικό και υπερσύγχρονες υποδομές logistics, μεταξύ των οποίων και η νέα αποθήκη που εκτείνεται σε πάνω από 40.000 τ.μ. Το εντυπωσιακό επίπεδο διαθεσιμότητας προϊόντων από πλήθος διαφορετικών κατηγοριών ενισχύει την εμπειρία Public και αποτελεί ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, πλέον, και για το ηλεκτρονικό του κατάστημα.

 

Απολαύστε το νέο, εντυπωσιακό βίντεο με την υπογραφή των Public


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το public.gr ή τα εξής links:

Linkedin | Facebook | Instagram | YouTube | Blog


*Οι παραδόσεις αφορούν την επόμενη εργάσιμη ημέρα για παραγγελίες από Δευτέρα έως Παρασκευή και έως τις 17:00, ενώ εξαιρούνται οικισμοί και χωριά εκτός αστικών κέντρων, καθώς και οι νησιωτικοί προορισμοί.