Η Info Quest Technologies φέρνει στην Ελλάδα τις λύσεις φορητών σταθμών ενέργειας της EcoFlow, παρέχοντας αξιόπιστες προτάσεις ικανές να… τροφοδοτήσουν αναρίθμητα σενάρια επαγγελματικών ­­–και όχι μόνο– χρήσεων.

Oσο πολλαπλασιάζεται η εξάρτηση της εργασίας και της ψυχαγωγίας μας από ηλεκτρονικές συσκευές, τόσο αυξάνεται η ανάγκη για σταθερή παροχή ρεύματος, ακόμα και εκτός των ορίων του γραφείου ή του σπιτιού. Από επαγγελματίες πεδίου που χρειάζεται να επαναφορτίζουν τακτικά τα εργαλεία της δουλειάς τους (κάμερες, drones, laptop, ειδικός εξοπλισμός κ.ά.) μέχρι γραφεία με προβληματική παροχή ρεύματος (συχνές πτώσεις τάσης ή διακοπές), όλοι χρειάζονται μια εναλλακτική πηγή ενέργειας που να μπορεί να μεταφερθεί εύκολα και να μην τους προδίδει ποτέ, χαρίζοντας αυτονομία από τις σταθερές πρίζες για αρκετές ώρες, έως και ημέρες! Και επειδή έχουμε ξεπεράσει την εποχή που η μοναδική λύση ήταν μια ογκώδης γεννήτρια πετρελαίου, η τεχνογνωσία της EcoFlow μετουσιώνεται σε φορητούς σταθμούς ενέργειας μεγάλης χωρητικότητας και μικρού όγκου/βάρους, οι οποίοι μπορούν να προσφέρουν τροφοδοσία σε πλήθος συσκευών (από τρεις μέχρι… δεκατρείς, αναλόγως του μοντέλου). Και, προφανώς, δεν μιλάμε απλά για ένα… διογκωμένο powerbank  που μπορεί να φορτίσει laptop, smartphone, tablet και λοιπές ανάλογες συσκευές, αλλά για μια παροχή AC τροφοδοσίας έτοιμη να δώσει το απαιτούμενο ρεύμα σε οτιδήποτε χρειαστείτε, από ηχοσυστήματα και οικιακές συσκευές μέχρι τρυπάνια και ηλεκτρικά πριόνια!

Μπορείτε να ξεκινήσετε με μια λύση που παρέχει 600W ισχύος ή να καταφύγετε σε συνδυαστικές επιλογές που ανεβάζουν τον πήχυ σε επίπεδα 6500W. Είτε, λοιπόν, θέλετε μια λύση που να εξασφαλίζει την αδιάλειπτη λειτουργία των κομβικών συστημάτων της επιχείρησής σας ακόμα και κατά τη διάρκεια διακοπής ρεύματος, είτε θέλετε να μεταφέρετε τη δουλειά σας στα όρη και στις παραλίες, υπάρχει ένα EcoFlow που να καλύπτει τις ανάγκες σας!

Ετοιμοπόλεμο στη στιγμή για να σας ακολουθεί παντού

Η φιλοσοφία κατασκευής των σταθμών τροφοδοσίας EcoFlow αποτελείται από δυο συνιστώσες, την εύκολη φορητότητα και τις διευρυμένες δυνατότητες. Αυτό μεταφράζεται σε περιορισμό όγκου και βάρους, ώστε κάθε σταθμός να μπορεί να σας ακολουθήσει σε κάθε σας εξόρμηση, από ένα τοπογραφικό στο βουνό, μέχρι ένα επαγγελματικό γύρισμα στην παραλία και από το αυτοκίνητο μέχρι το κάμπινγκ. Ατελείωτα μέτρα καλωδίων και πολλαπλές μπαλαντέζες ανήκουν στο παρελθόν ακόμα και αν οργανώνετε εκδηλώσεις σε εξωτερικούς χώρους με τη βοήθεια μιας EcoFlow συσκευής. Η ισχύς που παρέχει, όμως, δεν είναι το μοναδικό πλεονέκτημα ενός φορητού σταθμού EcoFlow. Η φόρτιση των δικών του μπαταριών γίνεται με εντυπωσιακή ταχύτητα, προκειμένου να είναι πάντα ετοιμοπόλεμο να σας συνοδεύσει. Χάρη στην EcoFlow X-Stream Charge τεχνολογία, τα περισσότερα προϊόντα της εταιρείας φορτίζουν από το 0% στο 80% μέσα σε μόλις μια ώρα. Ακόμα και στην περίπτωση που έχετε αποφασίσει να κάνετε πολλές μέρες για να ξαναδείτε πρίζα σε τοίχο, υπάρχει η εναλλακτική μέθοδος φόρτισης μέσω ηλιακών πάνελ. Ενδεικτικά, το EcoFlow RIVER Max μπορεί να συνδεθεί με δυο ηλιακά πάνελ 110W, που πωλούνται ως αξεσουάρ και να φορτίσει μέσα σε τρεις ώρες, αξιοποιώντας στο έπακρο τη… δωρεάν ευγενική προσφορά του ελληνικού ήλιου! Αν πάλι στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις συμπεριλαμβάνονται πολύωρα ταξίδια με αυτοκίνητο, o φορητός σταθμός ενέργειας μπορεί να φορτίσει και από την μπαταρία του οχήματος, όσο βρίσκεστε εν κινήσει.

Πολύτιμο backup

Δεν χρειάζεται να δουλεύει κανείς σε εξωτερικούς χώρους ή να περνά το μισό του καλοκαίρι σε κά-μπινγκ για να συνειδητοποιήσει την αξία των λύσεων που εισάγει στην χώρα μας η Info Quest Technologies. Σε χώρους εργασίας που ταλαιπωρούνται από τακτικές διακοπές ρεύματος ή που ακόμα και ένα ολιγόλεπτο μπλακάουτ μπορεί να επιφέρει μεγάλα πλήγματα στην παραγωγικότητα της επιχείρησης, ο εξοπλισμός ζωτικής σημασίας μπορεί να συνδεθεί πάνω σε ένα EcoFlow. Με το που διακοπεί η παροχή ρεύματος από την πρίζα σε περίπτωση ξαφνικού μπλακάουτ, το προϊόν μπορεί αυτόματα να μεταβεί στη λειτουργία τροφοδοσίας με μπαταρία εντός 30ms. Ως βασική λειτουργία UPS, αυτή η λειτουργία δεν υποστηρίζει εναλλαγή 0ms. Δεν προτείνεται η χρήση σαν UPS σε καμία συσκευή που απαιτεί UPS 0ms, όπως διακομιστές δεδομένων και σταθμούς εργασίας. Επιπρόσθετα, υπηρετώντας τις αρχές του ευέλικτου, modular σχεδιασμού, κάθε συσκευή δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη της να προσθέσει επιπλέον μπαταρία, διπλασιάζοντας την αυτονομία της. Τέλος, μέσω της δωρεάν εφαρμογής για Android και iOS συσκευές, μπορείτε να έχετε πλήρη εποπτεία κάθε EcoFlow, ρυθμίζοντας συγχρόνως κάθε παράμετρο λειτουργίας του.

Ανακαλύψτε ποιο EcoFlow αντιστοιχεί στις ανάγκες σας εδώ: https://www.infoquest.gr/el/ecoflow