Η Dell Technologies εμπλουτίζει το λογισμικό σε όλες τις κορυφαίες για τον κλάδο λύσεις storage1, προσφέροντας αυξημένη ευφυΐα, αυτοματισμό, ανθεκτικότητα σε κυβερνοεπιθέσεις και ευελιξία σε περιβάλλον multi-cloud. 

«Οι οργανισμοί σε όλο τον κόσμο προσβλέπουν στην Dell για να τους βοηθήσει να κινηθούν πιο γρήγορα, μετατρέποντας τα δεδομένα τους σε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα». δήλωσε ο Jeff Clarke, αντιπρόεδρος και co-chief operating officer της Dell Technologies. «Προσφέρουμε σημαντικές καινοτομίες στο λογισμικό για όλο το χαρτοφυλάκιό μας, για να βοηθήσουμε τους πελάτες να αξιοποιήσουν στο έπακρο τα δεδομένα και τους πόρους τους».

Καινοτομίες για το λογισμικό storage της Dell

Περισσότερες από 500 βελτιώσεις στο λογισμικού των Dell PowerStore, PowerMax και PowerFlex παρέχουν ταχύτερες πληροφορίες με βάση τα δεδομένα, τον καλύτερο έλεγχό τους σε περιβάλλον multi-cloud και αυξημένη ανθεκτικότητα σε κυβερνοεπιθέσεις χωρίς κόστος για τους υφιστάμενους πελάτες. Αυτές οι εξελίξεις αποτελούν το πιο πρόσφατο παράδειγμα καινοτομίας του λογισμικού storage της Dell, που συνοδεύουν την παρουσίαση του Project Alpine, το οποίο θα προσθέσει την απόδοση, τις δυνατότητες και την προστασία που παρέχει το storage λογισμικό της Dell στο δημόσιο υπολογιστικό νέφος.

«Η IQVIA χρησιμοποιεί τη δύναμη των δεδομένων για να βοηθήσει τους πελάτες να επιταχύνουν την κλινική ανάπτυξη και τα αποτελέσματα στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης» τόνισε ο Ken Boyer, director of global storage, IQVIA. «Για την επίτευξη των στόχων που θα κάνουν τη διαφορά, απαιτείται ένας συνεργάτης για το κομμάτι της υποδομής εξίσου εστιασμένος στην καινοτομία. Οι λύσεις storage της Dell Technologies παρέχουν τον αυτοματισμό, την ασφάλεια, την απόδοση και την δυνατότητα κλιμάκωσης που χρειαζόμαστε καθώς επανασχεδιάζουμε τις επιστήμες της υγείας».

Η Dell PowerStore, η πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη αρχιτεκτονική στην ιστορία της εταιρείας, θα προσφέρει έως και 50% 2 αύξηση της απόδοσης σε μεικτούς φόρτους εργασίας και έως και 66% 3 μεγαλύτερη χωρητικότητα. Οι πελάτες μπορούν να σχεδιάσουν καλύτερα στρατηγικές business continuity με software-only λύσεις υψηλής διαθεσιμότητας metro replication, που μπορούν να διαμορφώσουν με μόλις πέντε κλικ. Πρόσθετες εξελίξεις στο λογισμικό επιτρέπουν στους οργανισμούς να: 

 • Έχουν καλύτερη υποστήριξη και ασφαλείς φόρτους εργασίας των αρχείων με file level retention, εγγενές replication των αρχείων και υποστήριξη για 3rd party file monitoring λύσεις, καθώς και προστασία από ransomware.
 • Επωφεληθούν από ακόμη καλύτερη ενσωμάτωση με VMware, συμπεριλαμβανομένων βελτιωμένου latency και απόδοσης vVols, καθώς και απλοποιημένη ανάκτηση σε περίπτωση καταστροφής με replication σε επίπεδο vVols, στιγμιότυπων (snapshots) σε επίπεδο VM και fast clones.
 • Μεγιστοποιήσουν την απόδοση του νέου υλικού με ολοκληρωμένη υποστήριξη (end-to-end) NVMe και αυξημένες ταχύτητες δικτύωσης.

To Dell PowerMax, η πιο ασφαλής, για κρίσιμης σημασίας υποδομές, λύση storage στον κόσμο,4 θα εισαγάγει βελτιώσεις στην ανθεκτικότητα από κυβερνοεπιθέσεις, συμπεριλαμβανομένων των cyber vault για τυπικές καθώς και εγκαταστάσεις mainframe. Οι δυνατότητες του CloudIQ απέναντι στο ransomware, βοηθούν στην έγκαιρη ανίχνευση κυβερνοεπιθέσεων για την ελαχιστοποίηση της έκθεσης και την επιτάχυνση της διαδικασίας ανάκτησης. Το PowerMax προσφέρει τώρα έως και 65 εκατομμύρια ασφαλή στιγμιότυπα για τη βελτίωση του cyber recovery και την αύξηση της αποτελεσματικότητας με νέα, εγγυημένη μείωση, του όγκου των δεδομένων 4:1.5 Πρόσθετες ενημερώσεις του λογισμικού βοηθούν τους οργανισμούς να: 

 • Αυξήσουν την παραγωγικότητα με αυτοματοποιημένες λειτουργίες αποθήκευσης, όπως έξυπνο provisioning σε πολλαπλές συστοιχίες, βελτιστοποίηση των φόρτων εργασίας καθώς και παρακολούθηση και αποκατάσταση της ορθής λειτουργίας του συστήματος.
 • Μετακινούν γρήγορα τα δεδομένα στο υπολογιστικό νέφος με ταχύτερη αποστολή και ανάκτηση των cloud snapshots, με ενσωματωμένη υψηλή διαθεσιμότητα για την ελαχιστοποίηση του downtime και εύκολη επαναφορά object δεδομένων από το νέφος.
 • Επωφεληθούν με διπλασιασμό της απόδοσης6 με έως και 50% καλύτερους χρόνους απόκρισης7 σε απαιτητικά περιβάλλοντα εφαρμογών και mainframe περιβάλλοντα, χρησιμοποιώντας δύο νέα μοντέλα PowerMax που βασίζονται σε NVMe. Οι πελάτες που έχουν επιλέξει την υπηρεσία Anytime Upgrade πληρούν τις προϋποθέσεις για απρόσκοπτες αναβαθμίσεις.

Η software-defined λύση Dell PowerFlex ενοποιεί τους παραδοσιακούς και σύγχρονους φόρτους εργασίας με υποστήριξη file services που επιτρέπουν ενοποιημένες δυνατότητες για block και file access services, σε μια ενιαία πλατφόρμα. Το PowerFlex απλοποιεί το multi-cloud και το DevOps με την ευρύτερη υποστήριξη αρχείων file και block8 για τις πλέον διαδεδομένες πλατφόρμες Kubernetes και container orchestration από τις Amazon, Google, Microsoft, Red Hat, SUSE και VMware. Οι πρόσθετες ενημερώσεις επιτρέπουν στους πελάτες να: 

 • Πραγματοποιούν μεγαλύτερη εξοικονόμηση (TCO) ενοποιώντας παραδοσιακούς και containerized φόρτους εργασίας χρησιμοποιώντας υπηρεσίες storage για block και file services σε εγκαταστάσεις bare metal και virtualized.
 • Απλοποιούν την ανάπτυξη του PowerFlex μέσω συνδεσιμότητας NVMe-over-TCP με χρήση κλασικής/τυποποιημένης δικτύωσης και για το storage.
 • Βελτιστοποιούν τις λειτουργίες με νέες ενοποιημένες δυνατότητες compute, storage και lifecycle management μέσα από το λογισμικό PowerFlex Manager.

«Οι οργανισμοί αναζητούν όλο και περισσότερο υποδομές IT που προσφέρουν μια εμπειρία παρόμοια με εκείνη του cloud όπου κι αν βρίσκονται τα δεδομένα τους», δήλωσε ο Eric Burgener, research vice president, Infrastructure Systems, Platforms and Technologies Group, IDC. «Η Dell έχει σχεδιάσει αυτές τις εντυπωσιακές βελτιώσεις σε software και hardware για όλο το ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο λύσεων για multi-cloud για να προσφέρει αυτήν την εμπειρία με μεγαλύτερο αυτοματισμό, ασφάλεια και έλεγχο».

«Οι πελάτες μας επιλέγουν τις λύσεις storage της Dell Technologies επειδή είναι αξιόπιστες και προσφέρουν ουσιαστικές καινοτομίες που βοηθούν τους οργανισμούς να συμβαδίζουν με το μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό και τεχνολογικό τοπίο», δήλωσε ο Mike Heintzelman, vice president, Advanced Solutions, TD Synnex. «Οι σημαντικές καινοτομίες λογισμικού που παρουσιάζονται για όλο το χαρτοφυλάκιο storage της Dell, θα βοηθήσουν τους οργανισμούς να απλοποιήσουν τις λειτουργίες IT, να καινοτομήσουν με ασφάλεια και να αποκομίσουν μεγαλύτερη αξία από τα δεδομένα τους».

Διαθεσιμότητα

 • Οι βελτιώσεις για τα Dell PowerStore, PowerMax και PowerFlex έχουν προγραμματιστεί να είναι διαθέσιμες παγκόσμια το τρίτο τρίμηνο του 2022.

Επιπλέον πηγές

 • Τρεις τρόποι που η καινοτομία software-driven ενισχύει την εμπειρία του storage
 • Συνδεθείτε με την Dell μέσω LinkedIn και Twitter