Εκκεντρικό στην όψη και άνετο στη χρήση, το νέο κάθετο ασύρματο ποντίκι της Logitech συνδυάζει την εργονομία με την προστασία του χεριού σας ακόμα και έπειτα από πολύωρη χρήση.

Είναι γνωστά σε όλους τα προβλήματα που μπορούν να προκύψουν στα χέρια μας έπειτα από πολύωρη χρήση του πληκτρολογίου και του ποντικιού. Η αφύσικη θέση που καλείται να λειτουργήσει ο καρπός μας όταν η παλάμη μας βρίσκεται για πολλές ώρες πάνω από ένα ποντίκι προκαλεί σημαντική καταπόνηση. Η Logitech μας έχει ήδη συστήσει τη λύση του κάθετου MX Vertical,  οπότε επανέρχεται με το μικρότερο σε διαστάσεις Lift, ένα ασύρματο ποντίκι σχεδιασμένο για όσους δεν έχουν παλάμες… μπασκετμπολίστα. Ο ανανεωμένος κάθετος σχεδιασμός του είναι ιδανικός και για μικρά έως μεσαία χέρια και διατίθεται σε τρεις αποχρώσεις: ροζ, υπόλευκο και γραφίτη, με το τελευταίο χρώμα να είναι διαθέσιμο και σε ειδική έκδοση για αριστερόχειρες. Το Lift αποτελεί την τελευταία προσθήκη στη σειρά Ergo της Logitech και υποστηρίζει την ανθρωποκεντρική και επιστημονικά καθοδηγούμενη προσέγγιση της εταιρείας στο σχεδιασμό προϊόντων και την εμπειρία χρήσης. Το κάθετο εργονομικό ποντίκι Lift κατασκευάστηκε προσεκτικά με αρκετούς γύρους δοκιμών χρηστών στο Ergo Lab της Logitech  – και με σφραγίδα έγκρισης από κορυφαία ιδρύματα εργονομίας.

Υπακούοντας σε ένα οργανικό, συμπαγές σχέδιο, το ιδιαίτερο ποντίκι της Logitech ξεχωρίζει από τον τρόπο που σας καλεί να το κρατήσετε. Φανταστείτε ένα συμβατικό ποντίκι στραμμένο προς τα πάνω σε γωνία 57 μοιρών,  ώστε να ξεκουράζετε το χέρι σας πάνω του δίχως να ασκείτε πίεση στον καρπό και στον πήχη.

Η μαλακή λαστιχένια λαβή του Lift και η άνετη θέση ανάπαυσης του αντίχειρα κρατούν τα μικρότερα χέρια άνετα για ώρες. Έμφαση στη λεπτομέρεια έχει δοθεί και στη ροδέλα κύλισης, όπου το αθόρυβο μαγνητικό SmartWheel προσφέρει υψηλή ταχύτητα και ακρίβεια.

Το Logitech Lift συνδέεται σε λειτουργικά συστήματα Windows, macOS, Linux, Chrome OS, iPadOS και Android είτε μέσω Bluetooth Low Energy, είτε μέσω του ασφαλούς δέκτη USB Logi Bolt. Με τον ενσωματωμένο διακόπτη Logitech Flow μπορείτε σε χρόνο μηδέν να επιλέξετε τη σύνδεση με έως και 3 εναλλακτικές συσκευές διαφορετικών λειτουργικών συστημάτων. Έτσι, μπορείτε με το ίδιο ποντίκι να εργάζεστε σε υπολογιστές, tablet ή ακόμα και smartphone ταυτόχρονα. Στα αγαπημένα μας σημεία συγκαταλέγεται και το πρακτικότατο μαγνητικό κούμπωμα της θήκης που φιλοξενεί την μπαταρία και τον δέκτη USB για να μην ταλαιπωρήστε ούτε στο ελάχιστο!

Ο βιώσιμος σχεδιασμός του Lift ελαχιστοποιεί το περιβαλλοντικό αποτύπωμα, καθώς μέρος των πλαστικών του εξαρτημάτων είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένες παλιές συσκευές (PCR) – 70% για την έκδοση γραφίτη και 54% για τις εκδόσεις ροζ και υπόλευκο. Το πρόγραμμα PCR της Logitech ενισχύει τη δέσμευση της εταιρείας στο σχεδιασμό βάσει βιωσιμότητας και διασφαλίζει ότι τα πλαστικά στα ηλεκτρονικά είδη ευρείας κατανάλωσης στο τέλος του κύκλου ζωής τους αποκτούν μια δεύτερη ζωή. Όταν αγοράζετε ένα προϊόν Logitech, το αποτύπωμα άνθρακα του προϊόντος έχει μειωθεί στο μηδέν υποστηρίζοντας τα δάση, τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τις κοινότητες που επηρεάζονται από το κλίμα, μειώνοντας το γενικό αποτύπωμα άνθρακα.

 

Logitech Lift Highlights

  • Lift Yourself Up: Ο μοναδικός κάθετος σχεδιασμός 57 μοιρών ανυψώνει και απομακρύνει την πίεση από τον καρπό για μια πιο χαλαρωτική λαβή και φυσική στάση του πήχη καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας.
  • Επιφάνεια “Zen”: Εργαστείτε πολλές ώρες με άνεση με μικρότερο εργονομικό σχήμα, απαλή λαβή από καουτσούκ και άνετο στήριγμα αντίχειρα δοκιμασμένο και σχεδιασμένο για μικρότερα χέρια.
  • Λιγότερος θόρυβος, περισσότερη εστίαση: Διατηρήστε εργασιακή εστίαση όλη την ημέρα με αθόρυβα κλικ και την ομαλή, απρόσκοπτη κύλιση του SmartWheel.
  • Αδιάλειπτη ροή: Διαχειριστείτε τη ροή εργασίας και μετακινήστε αρχεία μεταξύ συσκευών χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Logitech Flow.
  • Εύκολη σύζευξη: Συνδέστε έως και τρεις διαφορετικές συσκευές μέσω δέκτη USB Bluetooth ή Logi Bolt και πραγματοποιήστε απρόσκοπτη εναλλαγή μεταξύ τους .
  • Εξατομικευμένα κουμπιά: Αντιστοιχίστε τις αγαπημένες σας συντομεύσεις σε καθένα από τα τέσσερα εύκολα προσβάσιμα κουμπιά με το διαισθητικό λογισμικό Logi Options+.
  • Τρεις όμορφοι χρωματικοί <