Η Panda Security έχει κυκλοφορήσει μια δοκιμαστική έκδοση της σειράς λύσεων ασφάλειας Panda 2010, η οποία είναι συμβατή με τα Windows 7 για ακόμα καλύτερη προστασία ενάντια στο malware και κάθε είδους απειλή.


panda2010Χάρη στην Συλλογική Νοημοσύνη, την αποκλειστική τεχνολογία cloud-computing της Panda, οι λύσεις 2010 χρησιμοποιούν την γνώση που συγκεντρώνεται από την κοινότητα εκατομμυρίων χρηστών Panda σε όλο τον κόσμο. Κάθε νέο αρχείο που λαμβάνεται ταξινομείται αυτόματα μέσα σε έξι λεπτά. Οι servers της Συλλογικής Νοημοσύνης ταξινομούν αυτόματα περισσότερα από 50.000 νέα δείγματα malware καθημερινά. Αυτές οι τεχνολογίες συσχετίζουν τις πληροφορίες για το malware που λαμβάνονται από κάθε υπολογιστή για την συνεχή βελτίωση του επιπέδου προστασίας της παγκόσμιας κοινότητας των χρηστών. Οι λύσεις Panda 2010 έχουν συνεχή, σε πραγματικό χρόνο επαφή με αυτήν την απέραντη βάση γνώσης που τους επιτρέπουν να προσφέρουν στους χρήστες την ταχύτερη ανταπόκριση ενάντια στο νέο malware που εμφανίζεται καθημερινά.


Οι νέες λύσεις Panda 2010, που κυκλοφόρησαν πρόσφατα στην αγορά, είναι ειδικά σχεδιασμένες για να προσφέρουν μέγιστη προστασία με ελάχιστη κατανάλωση πόρων. Χάρη στη Συλλογική Νοημοσύνη, η νέα σειρά προϊόντων 2010 έχει επιτύχει 80% βελτίωση απόδοσης σε σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις. Οι νέες οικιακές λύσεις της Panda προσφέρουν επίσης 60% βελτιωμένη ταχύτητα περιήγησης και 40% βελτιωμένη ταχύτητα λήψης από τις προηγούμενες εκδόσεις, καταναλώνοντας μόνο 8 ΜΒ της μνήμης του υπολογιστή.


Οι χρήστες μπορούν να πραγματοποιήσουν λήψη της δοκιμαστικής έκδοσης δωρεάν από http://www.pandasecurity.com/windows7