Η ViewSonic Corp., ο κορυφαίος παγκοσμίως κατασκευαστής λύσεων απεικόνισης, ανακοίνωσε σήμερα ότι η επαγγελματική οθόνη ColorPro κέρδισε βραβείο στην κατηγορία Best Video Monitor στα World Awards 2022 Technical Image Press Association (TIPA). Το 37,5 ιντσών monitor κέρδισε τη διεθνή αναγνώριση για την τελειότητα του, την κυρτή οθόνη 21:9 και την απόλυτη χρωματική ακρίβεια, καθιστώντας το ιδανικό για επεξεργασία βίντεο.

«Τα προϊόντα της σειράς ColorPro σχεδιάζονται πάντα με γνώμονα την καινοτομία που ικανοποιεί τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των creators. Συνεργαστήκαμε με τη δημιουργική κοινότητα για να κατασκευάσουμε συσκευές που συνδυάζουν τη λειτουργικότητα με την αισθητική και είναι ιδανικές για σχεδιαστές, φωτογράφους και βιντεογράφους», δήλωσε ο Oscar Lin, General Manager of the Monitor Business Unit της ViewSonic. «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να μας αναγνωρίζει η TIPA, ένας από τους πιο σημαντικούς εμπειρογνώμονες στον κλάδο της φωτογραφίας. Η οθόνη ColorPro VP3881a που βραβεύτηκε από τη δημιουργική κοινότητα ενισχύει τη δέσμευσή μας σε αυτήν να αναπτύσσουμε επαγγελματικά εργαλεία που θα δώσουν άλλη αξία στις εμπνεύσεις τους.»

Η πραγματική καθήλωση και η ανώτερη χρωματική ακρίβεια ήταν οι βασικοί παράγοντες που έκαναν το ColorPro VP3881a να κερδίσει το βραβείο TIPA ως το Best Video Monitor. Η κυρτή, εξαιρετικά ευρεία οθόνη 21:9 προσφέρει εντυπωσιακά γραφικά από όλες τις γωνίες και μεγιστοποιεί το οπτικό πεδίο για πιο άνετη προβολή. Οι video editors θα απολαύσουν την απίστευτα ευρεία οθόνη και την τεράστια χρωματική ακρίβεια για πιο βελτιωμένες εργασίες επεξεργασίας στις οποίες το χρώμα παίζει πολύ βασικό ρόλο.

Με μία πληθώρα θυρών, που περιλαμβάνουν USB-C, HDMI και DisplayPort, η οθόνη ξεχώρισε στα φετινά βραβεία TIPA. Η VP3881a επιτρέπει εναλλαγές ροών εργασιών μεταξύ οθονών και ασφαλή αναπαραγωγή 4K περιεχομένου, χάρη στην προστασία HDCP 2.2. Παράλληλα, παρέχει ισχύ 90 W σε εξωτερικά περιφερειακά και συσκευές, διασφαλίζοντας έναν κομψό και χωρίς ακαταστασία χώρο εργασίας.

Με πιστοποίηση Pantone® και εργοστασιακή προ-βαθμονόμηση για εξαιρετική χρωματική πιστότητα, το VP3881a καλύπτει το 95% του χρωματικού χώρου DCI-P3, το 100% του sRGB και το 100% του Rec. 709, αποδίδοντας ρεαλιστικά χρώματα επαγγελματικής ποιότητας. Η χρωματική ακρίβεια Delta E<2 παρέχει ένα πλήρες φάσμα 4,39 τρισεκατομμυρίων χρωμάτων, για να κάνει το post-production παιχνιδάκι. Με κινηματογραφικού επιπέδου high dynamic range (HDR10) που εξαλείφει το stuttering και το ghosting, η οθόνη προσφέρει ομαλά, καθαρά γραφικά με βαθύτερα επίπεδα αντίθεσης.