H GIGABYTE TECHNOLOGY Co. Ltd ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει τα νέα της gaming προϊόντα  στην έκθεση COMPUTEX 2022. Οι καινοτομίες περιλαμβάνουν τα εμβληματικά gaming hardware που αξιοποιούν την δύναμη των 12ης γενιάς Intel επεξεργαστών.

Τον τέλειο συνδυασμό μητρικής Z690 AORUS XTREME που έχει βραβευτεί με IF Design Award, με εξαρτήματα υψηλής ποιότητας και μεγάλων monitor, παρέχοντας μια μοναδική εμπειρία gaming. Το κιτ Project Stealth που προσφέρει μια εύκολη και απλή εμπειρία συναρμολόγησης με ειδική διεπαφή και κρυφό σχεδιασμό καλωδίων, ενώ ενισχύει περαιτέρω τη ροή αέρα του συστήματος για βελτιστοποιημένο αποτέλεσμα ψύξης. Καθώς και το νέο PC gaming, Model S που προσφέρει ισχυρή, δροσερή και αθόρυβη λειτουργία ακόμα και σε παιχνίδια 3A διατηρώντας μια κομψή και προσεγμένη αισθητική.

Επιπλέον, οι τελευταίες μητρικές πλακέτες AMD Socket AM5, συμπεριλαμβανομένων των gaming σειρών X670 AORUS XTREME, MASTER, PRO AX και X670 AERO D για σχεδιαστές, θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά σε αυτή την έκθεση. Οι χρήστες μπορούν να ρίξουν μια κλεφτή ματιά στον προηγμένο σχεδιασμό και τα εκτεταμένα χαρακτηριστικά της υποδοχής γραφικών PCIe 5.0, της διασύνδεσης M.2 Gen5, του αποκλειστικού PCIe/M.2 EZ-latch στις μητρικές κάρτες της GIGABYTE.

Ο gaming βασιλιάς της GIGABYTE έρχεται με μητρική Z690 AORUS XTREME, VGA NV RTX 3090 TI, SSD 2TB PCIe 4.0 και τροφοδοτικό επιπέδου PCIe 5.0 για να δώσει τα σκήπτρα στον υπολογιστή σας με τις καλύτερες Alder Lake επιδόσεις σε όλο το μεγαλείο του gaming. Οι gaming μητρικές Z690 AORUS XTREME συνεχίζουν τη θρυλική παράδοση της AORUS με την πιο ισχυρή παροχή ενέργειας και τον κυρίαρχο θερμικό σχεδιασμό, ενισχυμένες με πλήρη τεχνολογία Memory Overclocking για να παρέχουν τόσο απόδοση όσο και σταθερότητα. Το σύστημα ψύξης WINDFORCE 3X της κάρτας VGA διαθέτει 3x ανεμιστήρες μοναδικών πτερυγίων 100mm, εναλλασσόμενης περιστροφής, θάλαμο ατμών, 8 σύνθετους χάλκινους σωλήνες θερμότητας, ενεργό ανεμιστήρα 3D και σύστημα ψύξης, που μαζί παρέχουν υψηλή απόδοση απαγωγής θερμότητας. Επιπλέον, ο SSD εξαιρετικά υψηλής ταχύτητας με μεγάλη ψύκτρα παρέχει την καλύτερη ταχύτητα φόρτωσης για παιχνίδια, ενώ το τροφοδοτικό PCIe 5.0 παρέχει την πιο σταθερή ισχύ.

Η διαδικασία του στησίματος ενός υπολογιστή για πολλούς χρήστες μπορεί να είναι μια αποθαρρυντική διαδικασία. Δεδομένου ότι τα περισσότερα καλώδια έχουν σχεδιαστεί για να συνδέουν τις μπροστινές πλευρές των μητρικών καρτών, το χάος των καλωδίων πολλές φορές δημιουργεί προβλήματα στη διαδικασία. Ενώ άλλοι μπορεί να δυσκολεύονται με την εισαγωγή των USBs, audio, PSU connectors, και front headers στις μητρικές λόγω του περιορισμένου εσωτερικού χώρου στο κουτί.

Το Project Stealth παρέχει μια εξαιρετική λύση που αποτελείται από μοναδικά σχεδιασμένες μητρικές κάρτες, κάρτες VGA και κουτιά υπολογιστή. Όλες οι υποδοχές, όπως η τροφοδοσία ATX, η τροφοδοσία CPU, οι ανεμιστήρες, οι υποδοχές USB, ήχου, η πρόσοψη κ.λπ. μεταφέρονται στην πίσω πλευρά της μητρικής κάρτας για να απλοποιηθεί η διαχείριση και η εγκατάσταση των καλωδίων. Επίσης, η VGA διαθέτει σχεδιασμό υποδοχής τροφοδοσίας PCIE στην κάτω πλευρά. Με αυτόν τον αποκλειστικό σχεδιασμό, οι χρήστες μπορούν να οργανώσουν τα καλώδια τους για να επιτύχουν μια κομψή, και στυλάτη κατασκευή με “καθαρή” εμφάνιση. Το πλαίσιο διευρύνει επίσης το μέγεθος του ανοίγματος στην περιοχή τοποθέτησης της μητρικής κάρτας, επιτρέποντας την εύκολη δρομολόγηση των καλωδίων. Επιπλέον, η ευκολία, η αποτελεσματικότητα και η ασφάλεια της κατασκευής του συστήματος βελτιώνονται επίσης σημαντικά με τον επανασχεδιασμό της κατανομής των συνδέσμων

Το AORUS MODEL S είναι ένα μίνι σύστημα που είναι κατασκευασμένο με επεξεργαστή Intel 12ης γενιάς i7-12700K, κάρτα NVIDIA RTX 3070 VGA και 2*2TB PCIe Gen4 M.2 SSD. Διαθέτει αποκλειστική θερμική σχεδίαση All-in-one, η οποία μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την απαγωγή θερμότητας μεγιστοποιώντας τον ωφέλιμο χώρο στο thermal fin εντός του πλαισίου. Η κρυφή εισαγωγή παρουσιάζει τη βελτιστοποιημένη απαγωγή θερμότητας με κομψή αισθητική. Η θερμοκρασία της CPU μπορεί να παραμείνει σε υγιή επίπεδα κατά την εκτέλεση των παιχνιδιών 3A, ενώ περιορίζει την ακουστική κάτω από 36dB (πιο ήσυχα από βιβλιοθήκη), η οποία προσφέρει μια ομαλή και σταθερή gaming εμπειρία. Διαθέτοντας ένα σύστημα 14L με ισχυρή θερμική απαγωγή, την πιο αθόρυβη λειτουργία και κορυφαίες επιδόσεις, το AORUS MODEL S γίνεται η πρώτη επιλογή μίνι συστήματος για τους gamers.

Στο τμήμα των οθονών, η GIGABYTE συνεχίζει να εργάζεται για την παροχή καταπληκτικών προϊόντων και θα παρουσιάσει οθόνες με μοναδικά χαρακτηριστικά που πρόκειται να κυκλοφορήσουν και να προσφέρουν περισσότερες επιλογές σε UHD μεγάλες gaming οθόνες.

Εκτός από το περίπτερο στο εκθεσιακό κέντρο Taipei Nangang, η GIGABYTE παρουσιάζει επίσης την οθόνη FO48U, νικήτρια του IF Award και του COMPUTEX Best Choice στην περιοχή BC, ενώ η online έκθεση θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα στην επίσημη ιστοσελίδα της GIGABYTE. Εν τω μεταξύ, η TAITRA θα διοργανώσει μια online έκθεση με την ονομασία COMPUTEX 2022 DigitalGo για περισσότερους τρόπους εξερεύνησης της COMPUTEX 2022.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της GIGABYTE: https://www.gigabyte.com.gr/