Το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) παρουσιάζει τη νέα σειρά ξενοδοχειακών τηλεοράσεων UR767H (50″-65″) με NanoCell τεχνολογία, που προσφέρουν 4Κ ανάλυση κάνοντας κάθε σκηνή πιο ζωντανή και εντυπωσιακή.

Οι 4K UHD Hospitality TVs της LG, που διαθέτουν εξατομικευμένες λειτουργίες, εύκολο στη χρήση μενού και μπορούν να συνδυαστούν με τη διαδραστική infotainment πλατφόρμα Pro:Centric Direct θα χαρίσουν στους επισκέπτες σας μια απαράμιλλη εμπειρία θέασης και διαμονής.

Οι LG NanoCell Hotel TVs αναπαράγουν ένα ευρύ φάσμα χρωμάτων με ρεαλιστική ακρίβεια, εφαρμόζοντας νανοσωματίδια 1 nm. Με το Nano Accuracy απολαμβάνεις ομαλή κίνηση, με χαμηλή καθυστέρηση εισόδου και ευρεία γωνία θέασης, ενώ χάρη στο minimal πλαίσιο Nano Bezel, μπορούν να ενταχθούν σε οποιονδήποτε χώρο και να αποτελέσουν μέρος της διακόσμησης. Διαθέτοντας λεπτό πάνελ και εξαιρετικά μικρό πλαίσιο, σε συνδυασμό με την κομψή και άψογης αισθητικής σχεδίαση, η τηλεόραση LG NanoCell αναρτάται στον τοίχο σας σαν μοντέρνο έργο τέχνης, προσδίδοντας στο χώρο σας design και κάνοντας τον να φαίνεται μεγαλύτερος. 

Η νέα σειρά τηλεοράσεων UR767H ενσωματώνει την αναβαθμισμένη πλατφόρμα webOs 6.0, που παρέχει γρήγορη και εύκολη μετάβαση σε μια ποικιλία υπηρεσιών, δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες να απολαύσουν περισσότερο περιεχόμενο, κατά τη διάρκεια της διαμονής τους.  Η λειτουργία Gallery Mode, που προστέθηκε πρόσφατα, σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε την τηλεόραση ως προσαρμοσμένο ρολόι ή ως ένα έργο τέχνης, αναβαθμίζοντας τον χώρο σας. Επιπλέον, μέσω της εφαρμογής SoftAP η τηλεόραση μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ασύρματο hotspot, δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες να συνδέσουν τις δικές τους φορητές συσκευές στο SoftAP.

Oι επιχειρηματίες του κλάδου της φιλοξενίας έχουν επίσης τη δυνατότητα να επιλέξουν την ολοκληρωμένη λύση του συστήματος Pro:Centric Direct για τις LG Nanocell TVs, χαρίζοντας στους επισκέπτες μια μοναδική εμπειρία διαμονής. Ακόμη, μέσω της κορυφαίας υπηρεσία streaming, NETFLIX, οι επισκέπτες θα βιώσουν μια αναβαθμισμένη εμπειρία ψυχαγωγίας, έχοντας άμεση πρόσβαση στο αγαπημένο τους περιεχόμενο, μέσα από την προσωπικό τους λογαριασμό.

Οι LG NanoCell Hotel TVs UR767H σε συνδυασμό με το σύστημα Pro:Centric του τμήματος LG Business Solutions συνιστούν μια ολοκληρωμένη λύση για τους ξενοδόχους που επιθυμούν να επικοινωνούν με τους πελάτες τους και αποτελούν ένα εύχρηστο και αποδοτικό εργαλείο που διασφαλίζει το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών και της εξυπηρέτησης των επισκεπτών.