Η Sony ανακοίνωσε τη νεότερη προσθήκη της στη σειρά ακουστικών LinkBuds: τα LinkBuds S. Το πιο πρόσφατο μοντέλο προσφέρει μια νέα αναβαθμισμένη εμπειρία ήχου μέσω των τεχνολογιών ανίχνευσης και της συνεργασίας της Sony με εταίρους, διατηρώντας παράλληλα την εμπειρία χρήσης «Never Off».

Αξιοποιώντας την τεχνολογία ανίχνευσης και χωρικού ηχητικού πεδίου, αυτά τα ακουστικά προσφέρουν διασκεδαστική και καθηλωτική ηχητική εμπειρία σε παιχνίδια AR όπως το Ingress.  Αυτό το νέο μοντέλο έχει επίσης σχεδιαστεί για να κάνει την αναπαραγωγή μουσικών κομματιών των αγαπημένων σας καλλιτεχνών πιο εύκολη από ποτέ, προσφέροντας γρήγορη πρόσβαση στη μουσική.

Τα LinkBuds S είναι τέλεια για αναπαραγωγή περιεχομένου όλη την ημέρα. Μπορείτε να απολαύσετε τη μουσική, το βίντεο ή περιεχόμενο σε μέσα  κοινωνικής δικτύωσης, όπως ακριβώς ήθελε ο δημιουργός, με την εξαιρετικά αναγνωρισμένη τεχνολογία εξουδετέρωσης θορύβου και την αναπαραγωγή ήχου υψηλής ανάλυσης της Sony.

Τα μικρότερα και ελαφρύτερα Hi-Res ασύρματα ακουστικά με εξουδετέρωση θορύβου στον κόσμο

Η Sony κατασκεύασε αυτά τα εξαιρετικά μικρά και ελαφριά ασύρματα ακουστικά, βάρους περίπου 4,8 γραμμαρίων, με γνώμονα την άνεση. Τα LinkBuds S συνδυάζουν ένα σχήμα που ταιριάζει απόλυτα στο ανθρώπινο αυτί με έναν εργονομικό σχεδιασμό για πιο σταθερή εφαρμογή, ώστε να αποφεύγετε τον ενοχλητικό πόνο στο αυτί που εμποδίζει την ψυχαγωγία σας. 

Διατηρήστε όλους τους κόσμους σας συνδεδεμένους με φυσικό ήχο από το περιβάλλον

Τα LinkBuds S σας δίνουν τη δυνατότητα να απολαύσετε τα καλύτερα στοιχεία και των δύο κόσμων. Αυτά τα ακουστικά συνδυάζουν την καινοτόμο ιδέα με ήχο περιβάλλοντος των LinkBuds που σας επιτρέπει να αλληλεπιδράτε με τον κόσμο γύρω σας, με εξουδετέρωση θορύβου υψηλής ποιότητας που επίσης επιτρέπει να εστιάσετε στο περιεχόμενο που αγαπάτε και σε τίποτα άλλο. Μπορείτε να μπείτε σε μια καφετέρια και να παραγγείλετε γρήγορα με ευκολία και έπειτα το ίδιο γρήγορα να καθίσετε αναπαυτικά και να απολαύστε την αγαπημένη σας διασκέδαση χωρίς περισπασμούς.

Τα ακουστικά ενσωματώνουν το Adaptive Sound Control, μια έξυπνη λειτουργία που προσαρμόζει τις ρυθμίσεις ήχου περιβάλλοντος ανάλογα με το πού βρίσκεστε, δημιουργώντας την ιδανική εμπειρία ακρόασης. Με αυτό μπορείτε να κινείστε απρόσκοπτα στο περιβάλλον σας ενώ αφήνετε τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες και άλλο περιεχόμενο να σας ψυχαγωγούν.

Μία νέα ηχητική εμπειρία για AR gaming

Η Sony συνεργάζεται με τη συνεργάτιδα εταιρία της, Niantic, στον τομέα του audio AR, αναπτύσσοντας ένα παιχνίδι AR που μπορείτε να απολαύσετε όχι μόνο οπτικά αλλά και ηχητικά. Όταν παίζετε το παιχνίδι “Ingress” χρησιμοποιώντας τα LinkBuds S, η τεχνολογία αισθητήρων και η τεχνολογία χωρικού ηχητικού πεδίου θα επιτρέψουν στους παίκτες να απολαύσουν μια νέα εμπειρία στην οποία ο ήχος εκπέμπεται σύμφωνα με την κατεύθυνση που βλέπουν.

Κρυστάλλινη ποιότητα κλήσεων 

Η πραγματοποίηση μιας κλήσης σε έναν θορυβώδη δρόμο ή μια μέρα με θυελλώδεις ανέμους δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη από ότι με τα LinkBuds S, χάρη στην τεχνολογία Precise Voice Pickup της Sony που ελέγχει βέλτιστα τα μικρόφωνα και στα δύο ακουστικά και με τη χρήση μιας δομής πλέγματος γύρω από τα μικρόφωνα. Μπορείτε να απολαύσετε συνομιλίες κρυστάλλινης καθαρότητας, καθώς έχετε τη δυνατότητα να επικοινωνείτε με συναδέλφους και φίλους όπου κι αν βρίσκεστε.

Καθηλωτικός ήχος, αυθεντική μουσική

Τα LinkBuds S δημιουργούν καθηλωτικό ήχο και αναπαράγουν με αυθεντικότητα το περιεχόμενο, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε μουσική,  βίντεο ή περιεχόμενο σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως ακριβώς ήθελε ο δημιουργός τους.

Με τη βοήθεια μιας νέας μονάδας οδηγού 5 χιλιοστών, αυτά τα συμπαγή ακουστικά προσφέρουν υψηλές δυνατότητες, παράγοντας ισχυρά μπάσα και εκπληκτικά καθαρά φωνητικά, παρά το μέγεθός τους, αναδεικνύοντας καλύτερα όποιο είδος ή τύπο ψυχαγωγίας επιλέξετε. Ενώ ο Ενσωματωμένος Επεξεργαστής V1 της Sony βελτιώνει την εξουδετέρωση θορύβου, ταυτόχρονα βελτιώνει την ποιότητα του ήχου και μειώνει την παραμόρφωση με λιγότερη ισχύ, για ακρόαση χωρίς περισπασμούς, κάτι που είναι ιδανικό για πολυάσχολους ανθρώπους που βρίσκονται διαρκώς σε εν κινήσει.

Αυτά τα νέα ακουστικά σάς επιτρέπουν επίσης να απολαμβάνετε ασύρματο ήχο Hi-Resolution, χάρη στην τεχνολογία κωδικοποίησης ήχου LDAC  της Sony που έχει υιοθετηθεί από τη βιομηχανία. Όλη η μουσική σας θα αποκατασταθεί με ήχο υψηλού εύρους με τη χρήση του DSEE Extreme™  που αναβαθμίζει τα ψηφιακά αρχεία μουσικής σε πραγματικό χρόνο, επιτρέποντάς σας να εκτιμήσετε όλες τις μικρές λεπτομέρειες που εισήγαγε ο καλλιτέχνης στα αγαπημένα σας κομμάτια.

Έλεγχος χωρίς κόπο και χωρίς να απαιτείται αφή

Η ζωή πρέπει να είναι γεμάτη αλληλεπιδράσεις, επομένως, με τη βοήθεια του Speak-to-Chat, που βασίζεται στην τεχνολογία ακριβείας Voice Pickup, η μουσική σας θα διακόπτεται αυτόματα όταν μιλάτε σε κάποιον, καθιστώντας ευκολότερη από ποτέ τη συνομιλία, όταν βρίσκεστε με τα χέρια γεμάτα.

Αυτά τα νέα ακουστικά είναι επίσης συμβατά με Google Assistant και με Alexa, βοηθώντας σας με τις καθημερινές εργασίες, προσφέροντας βοήθεια χωρίς να απαιτείται άγγιγμα. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με φίλους και συγγενείς, να λάβετε πληροφορίες, να ακούσετε μουσική, να ορίσετε υπενθυμίσεις και πολλά ακόμη. 

Πλήρης έλεγχος στα χέρια σας

Χάρη στην επιφάνεια διαισθητικού ελέγχου του αισθητήρα αφής, μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις ήχου, να ενεργοποιήσετε το Quick Attention, ακόμη και να συνεχίσετε την αναπαραγωγή μουσικής στο Spotify ή το Endel, με λίγα μόνο αγγίγματα στα ακουστικά. Με το Endel μπορείτε να δημιουργήσετε εξατομικευμένα ηχητικά σκηνικά που δίνουν στο σώμα και στο νου σας ό,τι χρειάζονται για να επιτευχθεί πλήρης ηχητική εμβύθιση, ενώ εκτελείτε οποιαδήποτε εργασία.

 

Εύκολη σύζευξη Blueetooth με τα Fast & Swift Pair 

Τα LinkBuds S υποστηρίζουν τη νέα δυνατότητα Fast Pair της Google που σημαίνει ότι μπορείτε να συνδέσετε τα ακουστικά με τη συσκευή σας Android™ γρήγορα και εύκολα. Το Swift Pair καθιστά γρήγορη και εύκολη τη σύζευξη των ακουστικών σας με φορητό υπολογιστή ή desktop με Windows 11 ή Windows 10, ή και tablet.

Ήχος Bluetooth επόμενης γενιάς

Αυτά τα ακουστικά υποστηρίζουν LE Audio, δηλαδή ήχο Bluetooth επόμενης γενιάς με ελάχιστο χρόνο καθυστέρησης, κάτι ιδανικό για παιχνίδια.

Κατασκευασμένα με γνώμονα το περιβάλλον

Τα LinkBuds S δεν έχουν σχεδιαστεί μόνο για να είναι εντυπωσιακά και κομψά, αλλά και με γνώμονα το περιβάλλον. Όπως και η υπόλοιπη σειρά LinkBuds, όλες οι συσκευασίες των ακουστικών είναι χωρίς πλαστικό και τα ακουστικά χρησιμοποιούν ανακυκλωμένα υλικά από ανταλλακτικά αυτοκινήτων, στηρίζοντας τη δέσμευση της Sony να μειώσει το περιβαλλοντικό αποτύπωμα των προϊόντων της.

Μείνετε συνδεδεμένοι με άλλους χάρη στη μεγάλη διάρκεια μπαταρίας

Η Sony γνωρίζει πόσο σημαντικό είναι να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας περιεχόμενο στο smartphone σας, χωρίς τίποτα να εμποδίζει την ακουστική σας εμπειρία. Ως εκ τούτου, η Sony έχει εξοπλίσει τα LinkBuds S με δυνατότητα να αξιοποιούν φόρτιση που αντιστοιχεί σε μία ολόκληρη εργάσιμη ημέρα  – δηλαδή 6 ώρες με ενεργή εξουδετέρωση θορύβου – από τα ακουστικά, ενώ ακόμη 14 ώρες είναι αποθηκευμένες στην κομψή, συμπαγή θήκη φόρτισης.

Εάν βιάζεστε, η γρήγορη φόρτιση μόλις 5 λεπτών σας προσφέρει έως και 60 λεπτά χρόνου αναπαραγωγής.

Μηνύματα από τους συνεργάτες της Sony

Τα LinkBuds S, τα οποία συνδέουν τον ψηφιακό με τον πραγματικό κόσμο, θα συνεχίσουν να παρέχουν νέες δυνατότητες για καλύτερες και νέες ηχητικές εμπειρίες. Ακολουθεί ένα μήνυμα από τον στρατηγικό συνεργάτη της Sony.

Archit Bhargava, Director of Product Marketing, Niantic, Inc.

Η Niantic έχει ένα όραμα για το “Real World Metaverse”, που σημαίνει την προσθήκη AR ψηφιακών επιπέδων στον πραγματικό κόσμο. Επί του παρόντος, τα ψηφιακά επίπεδα AR είναι οπτικά επίπεδα. Ωστόσο, πιστεύουμε ότι η προσθήκη ενός ψηφιακού επιπέδου ήχου θα δημιουργήσει μια πιο πλούσια εμπειρία AR και θα κάνει τον πραγματικό κόσμο πιο ευχάριστο και βολικό. Η σειρά LinkBuds της Sony προσθέτει το νέο AR επίπεδο ήχου διατηρώντας τις οπτικές και ηχητικές πληροφορίες από τον πραγματικό κόσμο. Όταν χρησιμοποιείται με τα διάφορα παιχνίδια που προσφέρει η Niantic, δημιουργείται μια πιο πλούσια, πιο ευχάριστη εμπειρία παιχνιδιού. Το Ingress, το οποίο γιορτάζει φέτος το 10ο έτος ζωής του, πρόκειται να έχει ένα νέο χαρακτηριστικό πριν από το καλοκαίρι. Ελπίζουμε να απολαύσετε τη λειτουργία με τη σειρά LinkBuds.

Επίσης, παρακαλούμε μείνετε συντονισμένοι για την εμπειρία AR με τον συνδυασμό της σειράς LinkBuds και της πλατφόρμας μας Lightship, η οποία θα αποτελεί το θεμέλιο των τίτλων παιχνιδιών της Niantic, που θα γίνουν διαθέσιμοι σύντομα.

Διαθεσιμότητα

Τα LinkBuds S διατίθενται σε λευκό, μαύρο και εκρού χρώμα και θα είναι διαθέσιμα από τα μέσα Ιουνίου 2022.