Σε ειδική εκδήλωση, παρουσία των εκπροσώπων του Τύπου, η Gigaset παρουσίασε την ανανεωμένη γκάμα της από ασύρματα τηλέφωνα DECT, για όλα τα γούστα και όλες τις τηλεπικοινωνιακές ανάγκες.


Γράφει ο Νίκος Καϊμακάμης


gigaset_a380_colorΜε 160 χρόνια εμπειρίας, παρουσία σε 70 χώρες και όλες τις ηπείρους, η Gigaset συνεχίζει να διατηρεί το προβάδισμα στις πωλήσεις σταθερών τηλεφώνων DECT στην Ευρώπη. Η εταιρεία συνεργάζεται με μεγάλους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους στη χώρα μας και παρουσιάζει μια σειρά από συσκευές που ακολουθούν τη φιλοσοφία της.


Το A380 Color είναι ένα ενδιαφέρον σχεδιαστικά ασύρματο τηλέφωνο, το οποίο κυκλοφορεί σε πληθώρα χρωμάτων για να ταιριάζει σε όλα τα γούστα και τα σπίτια. Ανήκει στην οικογένεια Green Home, η οποία μειώνει τις ενεργειακές απαιτήσεις της κάθε συσκευής, αποσκοπώντας στην όσο το δυνατόν λιγότερη έκλυση αερίων του θερμοκηπίου, λόγω της κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος από τα νοικοκυριά. Η λειτουργία Eco Mode υπολογίζεται ότι μειώνει την κατανάλωση ενέργειας κατά 60% και συμπεριλαμβάνεται σε όλα τα μοντέλα της Gigaset από το 2007 και έπειτα.