Το διεθνές brand πληρωμών Apcopay (www.apcopay.com), μέλος της Apco Systems, συμμετείχε στις 14-15 Μαΐου στην eCommerce & Digital Marketing Expo, τη σημαντικότερη έκθεση για το ηλεκτρονικό εμπόριο και το ψηφιακό μάρκετινγκ στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Η Apcopay μέσα από τη συμμετοχή της στην έκθεση ECDM, που έλαβε χώρα στο Ζάππειο, είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τόσο τις νέες και καινοτόμες λύσεις πληρωμών που λανσάρει στην ελληνική αγορά όσο και τις στρατηγικές συνεργασίες με χρηματοοικονομικούς οργανισμούς, καθώς και να δικτυωθεί με εκατοντάδες επισκέπτες και ιδιοκτήτες ηλεκτρονικών καταστημάτων. Στο επίκεντρο της παρουσίας της βρισκόταν η λύση ePayments 1-Kit από το χαρτοφυλάκιο της, η οποία δίνει τη δυνατότητα στα e-shops να έχουν όλες τις σύγχρονες λύσεις ηλεκτρονικών πληρωμών μέσω μίας μοναδικής και ενοποιημένης υλοποίησης. Η λύση είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για όσους έχουν ή σχεδιάζουν να δημιουργήσουν ένα e-shop, καθώς με το ePayments 1-Kit μειώνονται τα κόστη, ενώ ταυτόχρονα παρέχεται άριστη εξυπηρέτηση στους πελάτες. Η εφαρμογή δέχεται ηλεκτρονικές πληρωμές μέσω πιστωτικών καρτών Visa, Mastercard, Paypal, Fastlink, Apple και Google Pay, Rakuten Viber, Paybybank κ.α., ενώ παρέχονται δωρεάν plugins για όλες τις γνωστές πλατφόρμες e-commerce/ERP/e-billing.

«Η Apcopay Greece αναπτύσσεται δυναμικά στην ελληνική αγορά μέσω της προηγμένης τεχνολογίας που διαθέτει, του καταρτισμένου ανθρώπινου δυναμικού και των στρατηγικών συνεργατών της. Η έκθεση ECDM αποτέλεσε μία εξαιρετική ευκαιρία για να παρουσιάσουμε διά ζώσης τις νέες λύσεις πληρωμών που λανσάρουμε, καθώς και την επιχειρηματική αξία που αυτές προσφέρουν. Εκ μέρους της ομάδας μας, θέλω να ευχαριστήσω τους διοργανωτές για τη φιλοξενία, την εξυπηρέτηση και την εξαιρετική διοργάνωση», δήλωσε σχετικά ο Πάρης Κορωναίος, Country Manager της Apcopay στην Ελλάδα.