Μια συλλεκτική Ford Mustang «ντυμένη» στα χρώματα της Pioneer θα προσφέρει θέαμα και απόλυτη εμπειρία ήχου σε κάθε επισκέπτη του περιπτέρου της Intersys, μαζί με μεγάλες εκπλήξεις για όλους.


intersysΜεγάλες εκπλήξεις περιμένουν τους επισκέπτες της φετινής έκθεσης για το αυτοκίνητο του Athens MotorShow Live. H Intersys παρουσιάζει για πρώτη φορά επί Ελληνικού εδάφους το πανίσχυρο Pioneer European Exclusive Demo Car, μια συλλεκτική Ford Mustang έτοιμη να σας παρασύρει σε ατελείωτες διαδρομές με συνοδεία τον απόλυτο ήχο της Pioneer.


Στην έκθεση θα παρουσιαστούν οι σημαντικότερες νέες αφίξεις της Pioneer, της πρωτοπόρου εταιρείας στο χώρο του ήχου, στο χώρο της ψυχαγωγίας αυτοκινήτου. Η νέα προϊόντική σειρά αναμένεται να προσελκύσει το έντονο ενδιαφέρον του κοινού, καθώς περιλαμβάνει εξελιγμένα συστήματα multimedia και πλοήγησης, με ακόμα πιο φιλικό προς το χρήστη interface, καθώς και νέα ραδιο/CD με Bluetooth που ενσωματώνουν προηγμένες τεχνολογίες για ακόμα περισσότερο audiophile ήχο.


«Η Pioneer, για μια ακόμα φορά, επιβεβαιώνει την κυριαρχία της στο χώρο της ψυχαγωγίας για το αυτοκίνητο, παρουσιάζοντας top-of-the-line προϊόντα που υπόσχονται έντονες συγκινήσεις σε κάθε διαδρομή,» δήλωσε ο κος Δρόσος Δρόσος, Διευθυντής Marketing του Τομέα Καταναλωτικών Προϊόντων της Intersys AE.


«Στο κοινό θα δοθεί μια μοναδική ευκαιρία να δει από κοντά τη συλλεκτική Ford Mustang που επέλεξε η Pioneer για να επενδύσει με τα μοναδικά της προϊόντα, προσφέροντάς του μια αξέχαστη μουσική μυσταγωγία».


H Intersys θα εκθέτει τα προϊόντα της Pioneer στο περίπτερο Ε12, στο χώρο του Ολυμπιακού Κέντρου Ξιφασκίας στο Ελληνικό (είσοδος από Λ.Ποσειδώνος) από 23 έως 27 Σεπτεμβρίου.


Ώρες Λειτουργίας:
23/09 18:00 – 22:00
24-25/09 16:00 – 22:00
26-27/09 10:00 – 22:00