Το Money Review διοργανώνει στις 30 Ιουνίου το συνέδριο «Technology Summit: Shaping the digital transition», στο Four Seasons Astir Palace Hotel Athens.

«Disruption». Αυτή είναι η λέξη που χρησιμοποιείται για να περιγράψει τη ραγδαία αλλαγή που επέφερε το τεχνολογικό κύμα της πανδημικής κρίσης.

Η ορμή του ήταν τόσο σφοδρή, που πλέον μπορούμε να μιλάμε για μια ψηφιακή επανάσταση, η οποία οδήγησε με ταχείς ρυθμούς στην αναδιαμόρφωση ολόκληρων αγορών, στον μετασχηματισμό υπηρεσιών, στην εισαγωγή νέων προϊόντων αλλά και στην περαιτέρω ανάπτυξη ελληνικών νεοφυών εταιρειών. 

Μάλιστα, τα τελευταία δύο χρόνια είδαμε στην Ελλάδα έργα δεκαετίας να υλοποιούνται σε μόλις λίγους μήνες, τεχνολογικές εφαρμογές να δοκιμάζονται όλο και περισσότερο από το κοινό, ιδέες να μετασχηματίζονται σε τεχνολογικά προϊόντα και επιχειρήσεις να επενδύουν σε νέες τεχνολογίες. 

Όλες αυτές οι αλλαγές εύλογα δημιουργούν και ερωτήματα για τα χαρακτηριστικά της νέας αυτής εποχής.

Ποιες είναι οι ευκαιρίες και ποιοι οι κίνδυνοι αυτής της ψηφιακής επανάστασης; 

Ποιοι είναι οι επόμενοι στόχοι της ψηφιακής διακυβέρνησης στην Ελλάδα και παγκοσμίως, και πώς θα μπορούσε η χώρα μας να εξελιχθεί σε κέντρο τεχνολογικής καινοτομίας; 

Ποιες είναι οι αναδυόμενες τεχνολογίες που θα μετασχηματίσουν περαιτέρω την υγεία, την εκπαίδευση, την εργασία και όλες τις πτυχές της ζωής μας και ποια είναι τα νέα διλήμματα ηθικής και ασφάλειας που πρέπει να απαντηθούν;

Αυτό το μεγάλο άλμα προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό θα αναλυθεί και θα συζητηθεί στο συνέδριο «Technology Summit: Shaping the digital transition» του Money Review.

Εξασφαλίστε το εισιτήριό σας ΕΔΩ και παρακολουθήστε το «Technology Summit: Shaping the digital transition» του Money Review, είτε με φυσική παρουσία στο Four Seasons Astir Palace είτε διαδικτυακά. 

Εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας, των ευρωπαϊκών και των εγχώριων θεσμών, CEOs εταιρειών πληροφορικής, επικοινωνιών και όλων των κλάδων που πρωτοστατούν στον ψηφιακό μετασχηματισμό, εκπρόσωποι επενδυτικών κεφαλαίων και start-ups συζητούν με τους δημοσιογράφους του Money Review και αναδεικνύουν τις προοπτικές, τις τάσεις και τους κινδύνους που ελλοχεύουν, έχοντας πάντα ως επίκεντρο τη βιώσιμη οικονομική ανάπτυξη και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής.

Δυνατότητα παρακολούθησης του συνεδρίου στα ελληνικά και στα αγγλικά. Ο αριθμός των εισιτηρίων με φυσική παρουσία είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.