Το you.gr, το ηλεκτρονικό κατάστημα του Ομίλου Quest, συμμετέχει ως εγκεκριμένος προμηθευτής, στο πρόγραμμα Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ, που επιδοτεί εκπαιδευτικούς και οικογένειες με εξαρτώμενα μέλη από τις πυρόπληκτες περιοχές του καλοκαιριού 2021, για την αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού με επιταγή (voucher) €200. 

Λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτήσεις του προγράμματος αλλά και τις ιδιαίτερες ανάγκες που μπορεί να έχει κάθε δικαιούχος και έχοντας την υποστήριξη της Info Quest Technologies, του μεγαλύτερου και πλέον αξιόπιστου συνεργάτη των κορυφαίων κατασκευαστών προϊόντων ψηφιακής τεχνολογίας, το you.gr δημιούργησε ένα ολοκληρωμένο online περιβάλλον για να διευκολύνει την αξιόπιστη επιλογή και προμήθεια του καταλληλότερου προϊόντος, συνδυάζοντας τη μεγάλη γκάμα εγκεκριμένων προϊόντων, την ευκολία επιλογής και αγοράς και την άμεση παράδοση στον χώρο του δικαιούχου.

Μεγάλη ποικιλία: Συγκεντρωμένα σε μία ενότητα (https://www.you.gr/offers/psifiaki-merimna)  και με ειδική σήμανση, ο κάθε ενδιαφερόμενος θα βρει μία μεγάλη ποικιλία εγκεκριμένων επώνυμων tablets, laptops και desktops υπολογιστών, ώστε να επιλέξει στο κατάλληλο σύμφωνα με τις εξειδικευμένες ανάγκες του. Ο εξοπλισμός διατίθεται μαζί με λογισμικό για προστασία από ιούς (antivirus) και ασφαλή πρόσβαση στο διαδίκτυο (internet security).

Εύκολη αγορά: H αγορά και η εξαργύρωση του κουπονιού στο you.gr γίνεται online με λίγα μόνο clicks, όποτε εξυπηρετεί τον δικαιούχο, 24 ώρες το 24ωρο, από την άνεση του σπιτιού του. Προσφέρονται πολλαπλοί τρόποι πληρωμής και πολλές άτοκες δόσεις με χρήση πιστωτικής κάρτας, ώστε να διευκολυνθούν όσοι επιθυμούν να κάνουν μία μεγαλύτερη επένδυση. Για όσους χρειάζονται βοήθεια, το  εξειδικευμένο  κέντρο εξυπηρέτησης πελατών, αλλά και ένας ψηφιακός βοηθός είναι διαθέσιμα για ό,τι χρειαστεί. 

Άμεση Παράδοση: Το you.gr έχει εξασφαλίσει επαρκή διαθεσιμότητα σε όλα τα προϊόντα. Η παράδοση είναι Δωρεάν, ενώ παρέχεται και η δυνατότητα αυθημερόν παράδοση στην Αττική με μικρή χρέωση.

Επιπλέον προνόμια: Για όσους επιλέξουν να εγγραφούν στο πρόγραμμα προνομίων του you.gr, το You Club, τους υποδέχεται με 100 πόντους δώρο.

Εγγύηση αξιοπιστίας: Ως μέλος ενός Ομίλου, που επί 40 χρόνια φέρνει τις ψηφιακές τεχνολογίες σε κάθε ελληνικό σπίτι και επιχείρηση, έχοντας πάντα στο κέντρο των δραστηριοτήτων του τον πελάτη, το you.gr προσφέρει την αξιοπιστία και την εγγύηση ποιότητας  που αναζητά κάθε σύγχρονος καταναλωτής. 

Οι αιτήσεις επιχορήγησης για συμμετοχή στο Πρόγραμμα «Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ»  μπορούν να υποβάλλονται στην ειδική πλατφόρμα του προγράμματος (μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης gov.gr)  κατά το διάστημα 11 Μαΐου 2022  – 8 Ιουλίου 2022. Αγορές τεχνολογικού εξοπλισμού (μετά τη σχετική έγκριση της αίτησης και έκδοση των αντίστοιχων επιταγών) μπορεί να γίνονται έως την 30η Σεπτεμβρίου 2022. Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU.