Η Printec, κορυφαίος πάροχος στο χώρο της τεχνολογίας αυτοματοποίησης συναλλαγών, με παρουσία σε 16 χώρες στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, έχει συνάψει πολυετή τεχνολογική συμμαχία με τη Centerity Systems, Inc., πρωτοπόρο πάροχο λύσεων επόπτευσης, ασφάλειας και αποκατάστασης edge συστημάτων των επιχειρήσεων.

Με στόχο τη βελτίωση της εξυπηρέτησης των πελατών, η Printec μέσω της συνεργασίας της με τη Centerity, θα έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί και να προσφέρει στους πελάτες της την πλατφόρμα CSM² (Connect-Secure-Monitor-Manage) Edge, εξασφαλίζοντας την παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο και αξιοποιώντας τις δυνατότητες της τεχνητής νοημοσύνης.

Ο πολλαπλασιασμός των υπολογιστικών συσκευών στο Enterprise Edge δημιουργεί μοναδικές προκλήσεις για τις εταιρείες που ειδικεύονται στην παροχή υπηρεσιών σε αυτόν τον τομέα. Η πλατφόρμα CSM² Edge από την Centerity είναι μοναδικά σχεδιασμένη για να παρέχει τη διαχείριση συσκευών και εφαρμογών ανεξαρτήτου γεωγραφικής περιοχής, τεχνολογίας ή προμηθευτή αυτών. Η πλατφόρμα της Centerity μπορεί να συνδεθεί με πολλές edge συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των self-service συσκευών, των συστημάτων αυτόματης πληρωμής λογαριασμών, των PoS (Point-of-Sale) τερματικών, των συσκευών network routing και IoT, επιτρέποντας την επόπτευση και τη διαχείρισή τους από μία μόνο πλατφόρμα.

«Στην Printec, αναζητούμε πάντα τρόπους να καινοτομούμε και να προσφέρουμε νέες λύσεις και υπηρεσίες στους πελάτες μας», δήλωσε ο Alexander Horozov, Chief Solutions and Services Delivery Officer της Printec. «Με γνώμονα το όραμά μας να κάνουμε τις ψηφιακές συναλλαγές ασφαλέστερες και ευκολότερες, συνεργαζόμαστε με κορυφαίους προμηθευτές τεχνολογίας για να προσφέρουμε λύσεις αιχμής. Ως εκ τούτου, επιλέξαμε τη Centerity για να μας υποστηρίξει στην εξέλιξη και στην περαιτέρω ψηφιοποίηση των υπηρεσιών που προσφέρουμε. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η Centerity θα συμβάλει σημαντικά στον μετασχηματισμό των επιχειρήσεων και θα φέρει προστιθέμενη αξία στις υπηρεσίες που παρέχουμε στους πελάτες μας».

Μέσω αυτής της συνεργασίας, η Printec βελτιώνει την εμπειρία των πελατών, επιτυγχάνοντας καλύτερη επόπτευση και διαχείριση σε edge συσκευές και εφαρμογές μέσω μίας ενοποιημένης πλατφόρμας. Ταυτόχρονα, οι πελάτες της Printec θα επωφεληθούν από τον μειωμένο μέσο χρόνο επισκευής (MTTR) και από τον αυξημένο συνολικό χρόνο λειτουργίας των υπηρεσιών, ενώ οι τελικοί πελάτες θα εξυπηρετούνται από συσκευές με υψηλή αξιοπιστία και διαθεσιμότητα.

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που συνάπτουμε στρατηγική συνεργασία με την Printec», δήλωσε ο Roi Keren, Διευθύνων Σύμβουλος της Centerity. «Η ομάδα της Centerity συνεργάζεται πολύ στενά με την ομάδα της Printec εδώ και αρκετούς μήνες. Έχουμε αναπτύξει μια πολύ στενή και εποικοδομητική σχέση και ανυπομονούμε να συνεισφέρουμε σημαντικά στις λύσεις της Printec τα επόμενα χρόνια».