Η MSI, κορυφαίος κατασκευαστής τεχνολογίας business, design και gaming, φέρνει στη γκάμα των gaming laptop της το MSI Stealth 15M. Σχεδιασμένο για gamers, συνδυάζει λιτό design και μέγιστη απόδοση αλλά ταυτόχρονα αποτελεί και την πιο portable επιλογή. 

Η MSI δίνει σημασία στην λεπτομέρεια καθώς το Stealth 15M είναι κατασκευασμένο με μοντέρνα αισθητική και λεπτή σχεδίαση, σε πλαίσιο από αλουμίνιο, ιδανικό για καθημερινή χρήση. Το χαμηλό του βάρος, που δεν ξεπερνά τα 1,8 kg, επιτρέπει την μεταφορά οπουδήποτε. Ο σχεδιασμός του Stealth 15M βασίζεται στη λιτή αισθητική και το design. Το πληκτρολόγιο του, διακοσμημένο με ένα φάσμα απαλών χρωμάτων και οπίσθιο φωτισμό αποτυπώνει το πνεύμα ενός λιτού αστικού street style.

Αυτό που ψάχνει κάθε gamer 

Το Stealth 15M είναι εξοπλισμένο με επεξεργαστή Intel Core i7 12ης γενιάς και διαθέτει SSD 1 TΒ και κάρτα γραφικών Nvidia GeForce RTX 3060, γεγονός που τον καθιστά ένα πολύ ισχυρό laptop για gaming. Οι 14 πυρήνες του επεξεργαστή δίνουν αυξημένη ισχύ στο laptop και μπορούν να βελτιώσουν εντυπωσιακά τη δύναμη και την παραγωγικότητα του παιχνιδιού.

Το laptop είναι εξοπλισμένο με οθόνη IPS 15,6 ιντσών και λεπτό πλαίσιο. Η γρήγορη οθόνη στα 144Hz προσφέρει τα πιο ζωντανά γραφικά ενώ το ματ φινίρισμα αποτρέπει τις ανεπιθύμητες αντανακλάσεις για μια βέλτιστη εμπειρία gaming. Σε επίπεδο ήχου, είναι εξοπλισμένο με 2 ηχεία που βρίσκονται κάτω από το σασί. Παρέχουν ανώτερη ποιότητα ήχου για να βυθίσουν το χρήστη ακόμα περισσότερο στον παλμό του παιχνιδιού.

Υψηλή αισθητική και απίστευτη απόδοση

Το laptop έχει μοναδικό οπίσθιο φωτισμό στο πληκτρολόγιο και ολοκληρώνεται με μια συμπαγή αλουμίνια θωράκιση με πάχος μόλις 17 mm για καλύτερη απόκριση και οπτική ανάδραση. Το νέο εργονομικά σχεδιασμένο πληκτρολόγιο θα καλύψει όλες τις ανάγκες χρήσης.

Το πιο πρόσφατο WiFi 6 με 802.11ax και 3 φορές ταχύτερο από το WiFi 5, με 75% λιγότερες καθυστερήσεις, είναι σχεδιασμένο για να παρέχει το πιο γρήγορο gaming, το καλύτερο streaming, αλλά και την πιο καθηλωτική εμπειρία επικοινωνίας. 

Επίσης, προσφέρει ειδικές θερμικές λύσεις τόσο για την CPU, όσο και για την GPU με έως και 6 σωλήνες, οι οποίοι λειτουργούν αρμονικά ελαχιστοποιώντας τη θερμότητα και μεγιστοποιώντας τη ροή του αέρα για την πιο ομαλή απόδοση. 

Το MSI Center με όλες τις δυνατότητες

Το αποκλειστικό MSI Center σε βοηθά να ελέγξεις και να προσαρμόσεις το MSI laptop σου όπως εσύ θέλεις. Monitoring, adjustment, optimization και πολλά χρήσιμα εργαλεία ενσωματώνονται  σε ένα exclusive σύστημα. Προσφέρει μέγιστη ευελιξία με νέες λειτουργίες όπως το Smart Image Finder, την επιλογή UI Skin και σε βοηθάει να προσαρμόσεις την εμπειρία σου όπως εσύ θες.

Βρες αυτό που πάντα ονειρευόσουν για το απόλυτο gaming στο ηλεκτρονικό και φυσικό κατάστημα Epsilon TeleData (etd.gr). H MSI προσφέρει 2 χρόνια εγγύηση και επιπλέον  3 μήνες επέκταση της εγγύησης χωρίς χρέωση. Το επίσημο service για την Ελλάδα είναι η PREMIUM TECHNOLOGIES, τηλέφωνο επικοινωνίας +30 212 104 1332. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο https://www.msi.com/page/service-location-new.