Η Lenovo παρουσίασε τη νέα γενιά των κορυφαίων, εξαιρετικά λεπτών φορητών υπολογιστών Yoga, με Windows 11, συμπεριλαμβανομένων: 

  • Της ναυαρχίδας Yoga Slim 9i με οθόνη 14 ιντσών, ένα laptop με πιστοποίηση ουδέτερου αποτυπώματος άνθρακα1, που προσφέρει εξυπνότερη παραγωγικότητα και ασύλληπτη φορητή διασκέδαση
  • Τα Yoga Slim 7i Pro X και Yoga Slim 7 Pro X με τεχνολογία Lenovo X Power που επιτρέπει τη δημιουργία οπουδήποτε, οποτεδήποτε
  • Του Yoga Slim 7i Carbon που συνδυάζει τη φορητότητα υψηλών επιδόσεων με τον ανθεκτικό σχεδιασμό

Στη νέα σειρά Yoga βρίσκουμε επίσης τις ανανεωμένες εκδόσεις 14 και 16 ιντσών του Yoga Slim 7 Pro, του Yoga Slim 7i Pro, και του Yoga 7. Προκειμένου να ανταποκριθεί στις ανάγκες της νέας υβριδικής εργασίας από το σπίτι, η Lenovo προχώρησε παράλληλα στην ανακοίνωση του νέου Yoga AIO 7, ενός καινούργιου επιτραπέζιου υπολογιστή (desktop) 27 ιντσών με ανάλυση 4K που διαθέτει εργονομικό άξονα ρύθμισης της οθόνης για απεριόριστη προσαρμοστικότητα, συνεργασία μεταξύ πολλαπλών συσκευών, καθώς και μοντέρνο σχεδιασμό για τις ανάγκες τις σύγχρονης κατοικίας.

“Η υβριδική ζωή αποτελεί τη νέα πραγματικότητα που ενέπνευσε την ανάπτυξη αυτής της νέας γενιάς συσκευών της σειράς Lenovo Yoga. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε τη δυνατότητα σε ακόμη περισσότερους ανθρώπους να είναι ‘απλά ο εαυτός τους’ -να καταναλώνουν, δημιουργούν και συνεργάζονται με τους δικούς τους όρους”, δήλωσε ο Ouyang Jun, αντιπρόεδρος της Lenovo και γενικός διευθυντής του τομέα Consumer Business Segment, Intelligent Devices Group. “Σχεδιάσαμε και δημιουργήσαμε τα νέα Yoga PC έτσι ώστε να περιλαμβάνουν ακόμη εξυπνότερα στοιχεία και να προσφέρουν μία ακόμη πιο κορυφαία εμπειρία χρήσης ώστε να βοηθήσουμε τους ανθρώπους στην επιδίωξη των στόχων τους, στη χαλάρωση και στην ολοκλήρωση διαδικασιών με το δικό τους τρόπο”.

Lenovo Yoga: Κορυφαία, Ισχυρά και Φορητά Laptop

Κατασκευασμένα έτσι ώστε να συνδυάζουν την ασύλληπτη φορητότητα και ευελιξία με ακόμη μεγαλύτερη ισχύ, τα πολυμορφικά Lenovo Yoga 2 σε 1 πρωτοπορoύν στο να προσφέρουν στους χρήστες εύκολη και αβίαστη μετάβαση από την εργασία στη διασκέδαση. Στο διάστημα που μεσολάβησε, η σειρά Yoga διευρύνθηκε, έτσι ώστε να συμπεριλάβει ακόμη περισσότερες συσκευές κορυφαίου επιπέδου που πλέον καλύπτουν ένα ευρύ σχεδιαστικό φάσμα, συμπεριλαμβανομένων εξαιρετικά λεπτών φορητών υπολογιστών, υπολογιστών γραφείου, Chromebooks και tablets. Στο νέο υβριδικό περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί, η νέα γενιά συσκευών Yoga είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να βοηθά τους ανθρώπους να ανταποκρίνονται στις νέες προκλήσεις και ευκαιρίες ως προς τον τρόπο που επικοινωνούν, καταναλώνουν, δημιουργούν και συνεργάζονται από το σπίτι, το σχολείο, το γραφείο, προσφέροντας στους χρήστες τα σωστά εργαλεία ώστε να πετύχουν ακόμη περισσότερα και να είναι ο εαυτός τους.

H νέα σειρά Yoga της Lenovo συνδυάζει το αποκορύφωμα του συνδυασμού επιδόσεων και φορητότητας, μέσα από τον εξελιγμένο σχεδιασμό, τις κορυφαίες εμπειρίες και τις τολμηρές καινοτομίες που ενσωματώνει. Αυτοί οι εξαιρετικά λεπτού σχεδιασμού υπολογιστές περιλαμβάνουν σχεδιαστικές επιλογές με άξονα την άνεση, μεταξύ αυτών φυσικές, απαλές γραμμές για ακόμη ανετότερη και ευκολότερη φορητότητα και χειρισμό. Παράλληλα, είναι κατασκευασμένοι έτσι ώστε να προσφέρουν κορυφαία εμπειρία χρήσης, βασισμένη στην τεχνολογία X Power της Lenovo, μια νέα καθορισμένη σειρά χαρακτηριστικών με επίκεντρο τις βελτιωμένες επιδόσεις. Επίσης, διαθέτουν εξαιρετικής ποιότητας οθόνες PureSight που έρχονται να αποτελέσουν το νέο πρότυπο του κορυφαίου σχεδιασμού, προσφέροντας μια ακόμη πιο κρυστάλλινη, ταχύτερης απόκρισης, περισσότερο ρεαλιστική οπτική εμπειρία, με πιστοποίηση Eyesafe. 

 

Η σειρά Yoga Slim καθίσταται έτσι ταυτόσημη των κορυφαίων φορητών επιδόσεων, προσφέροντας τη δυνατότητα στους χρήστες να προσαρμοστούν στον υβριδικό τρόπο ζωής μέσα από μια σειρά δυνατοτήτων που μεταφράζονται σε ανώτερες επιδόσεις, αντίληψη, ασφάλεια και αναγνώριση, κι όλα αυτά χάρη στη τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης Lenovo A.I. Engine+. Αυτή η μηχανή τεχνητής νοημοσύνης έχει τη δυνατότητα να προβλέψει τις ενεργειακές ανάγκες του χρήστη, ανάλογα με το τι κάνουν ανά πάσα στιγμή, ενώ παράλληλα οι τεχνολογίες Lenovo Intelligent Sense και Integrated Security –επίσης στο πλαίσιο της Lenovo A.I. Engine+- βοηθούν ώστε η μετάβαση από την εργασία στη διασκέδαση μέσω ενός Yoga, να πραγματοποιείται αβίαστα και με ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια.

 

Οι καταναλωτές έχουν επίσης τη δυνατότητα να επιλέξουν την προηγμένη υποστήριξη που παρέχει το πρόγραμμα Premium Care, για μια ανώτερη εμπειρία υποστήριξης. Αυτή η VIP υπηρεσία περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, εξυπηρέτηση με προτεραιότητα, προσωπική υποστήριξη για τον εξοπλισμό και το λογισμικό από εξειδικευμένο προσωπικό, αλλά και ετήσιους ελέγχους της κατάστασης του υπολογιστή.

Οι νέες προτάσεις της 7ης Γενιάς των Yoga Slim και Convertible συσκευών περιλαμβάνουν στο βασικό πακέτο και την Υπηρεσία Αντιστάθμισης Αποτυπώματος CO2 (CO2 Offset Service ), για τις ζώνες της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής. Η πιστοποιημένη αυτή υπηρεσία λαμβάνει υπόψη της τις μέσες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα που σχετίζονται με την ανάλογη συσκευή, ξεκινώντας από την παραγωγή και τη διακίνηση μέχρι και το μέσο όρο χρήσης (έως τα 5 χρόνια) και υποστηρίζει επιλεγμένα προγράμματα, εγκεκριμένα από το πρόγραμμα Αντιμετώπισης της Κλιματικής Αλλαγής των Ηνωμένων Εθνών, προκειμένου να διασφαλίσει τον αντίκτυπο και την εγκυρότητα των περιβαλλοντικών προγραμμάτων.

Yoga Slim 9i: Ευφυές. Βιώσιμο. Πανίσχυρο.

Ως laptop με πιστοποίηση μηδενικού αποτυπώματος διοξειδίου του άνθρακα1, το Yoga Slim 9i (14”, 7) είναι ιδανικό για χρήστες με οικολογική ευαισθησία, χωρίς καμία υποχώρηση σε ό,τι έχει να κάνει με τη φορητή πολυτέλεια, τις κορυφαίες δυνατότητες στον τομέα της διασκέδασης και τις επιδόσεις με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης. Το λεπτό όσο και ελαφρύ σασί 14,9 χιλιοστών, με επίστρωση γυαλιού, προσφέρει στρογγυλεμένες, λείες γραμμές, για μια ακόμη πιο άνετη εμπειρία χρήσης και μεταφοράς. 

 

 

 

Συνδυάζοντας τη φορητότητα με τις επιδόσεις, το Yoga Slim 9i έρχεται ταυτόχρονα να προσφέρει νέες διαστάσεις στις έννοιες της φορητής διασκέδασης και δημιουργίας περιεχομένου. Διαθέτη οθόνη αφής PureSight 14 ιντσών με αναλογίες θέασης 16:10 και ανάλυση έως 4Κ OLED, την οποία πλαισιώνει ένα σύστημα ήχου της Bowers & Wilkins. Η οπτική εμπειρία που παρέχει η Lenovo μέσα από την προαιρετική 4Κ ΟLED οθόνη PureSight προσφέρει εξαιρετική λεπτομέρεια, διαύγεια και πλούσια, φωτορεαλιστικά χρώματα, από τις βαθύτατες σκούρες αποχρώσεις μέχρι τις ολοζώντανες ανοιχτές αποχρώσεις. Χάρη στην πιστοποίηση Vesa Certified Display HDR True Black 500, το βάθος των 10 bits είναι σε θέση να αποτυπώσει περισσότερα από ένα δισεκατομμύριο χρώματα μέσα σε ένα και μόνο pixel, προσφέροντας πλήρες χρωματικό φάσμα στο 100% του DCI-P3. Τα τέσσερα ηχεία Bowers & Wilkins που διαθέτει το Yoga Slim 9i είναι ικανά να αποδώσουν με απόλυτη πιστότητα κάθε ήχο.

 

 

 

Το Yoga Slim 9i επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν φορητές επιδόσεις που προσαρμόζονται στις δικές τους ανάγκες, χάρη στις δυνατότητες που παρέχουν οι επεξεργαστές 12ης Γενιάς Intel Core. Αποτελώντας την κινητήρια δύναμη ευφυέστερων εμπειριών, η τεχνολογία Lenovo A.I. Core 2.0 προσφέρει βελτιωμένες επιδόσεις με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης και ακόμη εξυπνότερους μηχανισμούς ασφαλείας, οι οποίοι περιλαμβάνουν την κρυπτογράφηση σε επίπεδο υλικού εξοπλισμού, με στόχο την προστασία της συσκευής από επιθέσεις root και ransomware. Παράλληλα, και ανάλογα με την εκάστοτε χρήση και το φορτίο του συστήματος, η μηχανή τεχνητής νοημοσύνης έχει επίσης τη δυνατότητα να ρυθμίζει δυναμικά την ταχύτητα του ανεμιστήρα και την απόδοση της συσκευής, με στόχο την επιτάχυνση και βελτιστοποίηση των επιδόσεων.

Yoga Slim 7i Pro X και Yoga Slim 7 Pro X: Η Δύναμη να Δημιουργείς, Οπουδήποτε 

 

 

Προσφέροντας την απαραίτητη ισχύ ώστε να δημιουργείς από οπουδήποτε, τα Yoga Slim 7i Pro X (14”, 7) και Yoga Slim 7 Pro X (14”, 7) παρέχουν στους χρήστες τις κορυφαίες εκείνες επιδόσεις που τους επιτρέπουν να κατακτήσουν τις φιλοδοξίες τους. Προσφέρουν έως και επόμενης γενιάς επεξεργαστές, μνήμη RAM LPDDR5 έως τα 32GB, κάρτες γραφικών έως και NVIDIA GeForce RTX 3050 με πιστοποίηση NVIDIA Studio, ενώ η τεχνολογία Lenovo X Power ανεβάζει το θερμικό σχεδιασμό σε άλλο επίπεδο. Η τεχνολογία Lenovo X Power προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής εξειδικευμένων ρυθμίσεων ανάλογα με διαφορετικά σενάρια χρήσης, έτσι ώστε να επιτρέπει στη συσκευή να υπερβεί τα όρια των μέγιστων επιδόσεων του επεξεργαστή και της κάρτας γραφικών. Με βάρος μικρότερο των 1,6 κιλών, αυτές οι λεπτές και ελαφρές συσκευές είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε να σας ακολουθούν παντού, συνδυάζοντας παράλληλα τις κορυφαίες επιδόσεις που απαιτούνται για τη δημιουργία ψηφιακού περιεχομένου. 

 

 

 

Παρακολουθήστε την αγαπημένη σας σειρά στην οθόνη Lenovo PureSight 14,5 ιντσών με ανάλυση 3Κ και συχνότητα ανανέωσης στα 120Hz, με προαιρετική λειτουργία αφής και οθόνη που προσφέρει χρωματική παλέτα υψηλής πιστότητας, για ακόμη πιο πλούσιες αποχρώσεις. Διαθέτει ρύθμιση κάλυψης 100% της παλέτας sRGB, καθώς και πιστοποίηση TÜV Hardware Blue Light  (3) ώστε να βοηθά στον περιορισμό της κόπωσης των ματιών. Παράλληλα, χάρη στη Lenovo A.I. Engine+ που περιλαμβάνεται στα νέα Yoga Slim 7i Pro και 7 Pro, οι χρήστες έχουν πλέον τη δυνατότητα να δημιουργούν με την ταχύτητα που καλπάζει η φαντασία τους. 

Yoga Slim 7i Carbon: Η Τέχνη της Φορητότητας

 

 

Για όσους ασπάζονται τον υβριδικό τρόπο ζωής και την ελευθερία να παραμένουν δυναμικοί και δραστήριοι είτε βρίσκονται στο σαλόνι, είτε στο γραφείο τους, το Yoga Slim 7i Carbon (13”, 7) προσφέρει εκπληκτικές φορητές επιδόσεις, αντάξιες του εξαιρετικά ελαφριού σχεδιασμού του, με βάρος μικρότερο του ενός κιλού, ενώ το σασί του στο λεπτότερο σημείο του δεν υπερβαίνει τα 14,8 χιλιοστά. Παράλληλα, προσφέρει την αντοχή που εξασφαλίζει το αεροδιαστημικής τεχνολογίας κράμα μαγνησίου από το οποίο είναι κατασκευασμένο, ενισχυμένο με πολλαπλά στρώματα ανθρακονήματος. Οι ειδικά σχεδιασμένες, καμπύλες γραμμές του είναι βοηθούν στην εύκολη μεταφορά του. Προσφέρεται σε τρεις μοντέρνες, δίχρωμες επιλογές (5), και έχει πληκτρολόγιο που καλύπτει ολόκληρη την επιφάνεια εργασίας και ακόμη μεγαλύτερη επιφάνεια αφής, γεγονός που καθιστά το Yoga Slim 7i Carbon ένα εξαιρετικά ευέλικτο και ισχυρό εργαλείο, το οποίο μπορεί να σας συνοδεύσει παντού.

Απολαύστε κορυφαίες επιδόσεις, καθώς πλέον η συσκευή προτείνεται με επεξεργαστές 12ης Γενιάς Intel Core, ενισχυμένους με αυτορρυθμιζόμενες ταχύτητες ανεμιστήρων και επιδόσεις που ανταποκρίνονται στις ενεργειακές ανάγκες του χρήστη. Δημιουργήστε και απολαύστε ψηφιακό περιεχόμενο όποτε θέλετε από όπου θέλετε, χάρη στην οθόνη Lenovo PureSight 13,3 ιντσών με ανάλυση 2,5Κ και προαιρετική λειτουργία αφής, εξαιρετικά ομαλή συχνότητα ανανέωσης στα 90Hz καθώς και μεγαλύτερες αναλογίες θέασης 16:10. Η οθόνη Lenovo PureSight προσφέρει διευρυμένη χρωματική παλέτα και ακριβέστερες, εργοστασιακά ρυθμισμένες αποχρώσεις που καλύπτουν το 100% της χρωματικής παλέτας sRGB, καθώς και πιστοποίηση TÜV Hardware Low Blue Light (3), ώστε να περιορίζεται η καταπόνηση των ματιών.

Yoga Slim 7 Pro και Yoga Slim 7i Pro: Στοχευμένες Επιδόσεις 

 

 

Η Lenovo ανακοινώνει παράλληλα την ανανέωση των συσκευών Yoga Slim 7 Pro (14”, 7) και Yoga Slim 7i Pro (14”, 7). Οι δύο αυτές προτάσεις είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε να προσφέρουν στοχευμένες επιδόσεις, παρέχοντας κορυφαίο σχεδιασμό με σασί αλουμινίου, σε απόχρωση Storm Grey ή Cloud Grey5. Παρέχουν τη δυνατότητα δημιουργίας σε χρήστες που βρίσκονται διαρκώς σε κίνηση, καθώς προτείνονται με έως και τους πλέον σύγχρονους επεξεργαστές Intel Core ή ΑΜD Ryzen 6000 Series. Εφοδιασμένες με κάρτες γραφικών έως και Nvidia GeForce RTX 2050, ειδικές για φορητούς υπολογιστές, προσφέρουν εκπληκτική χρωματική πιστότητα, φωτεινότητα και αντίθεση χάρη στην προαιρετική οθόνη OLED Lenovo PureSight,