Η νέα σειρά της κορεατικής εταιρείας αναβαθμίζει τα Galaxy tablet, επιστρατεύοντας λεπτό σχεδιασμό και εκπληκτικά τεχνικά χαρακτηριστικά.

Με τις συσκευές Galaxy Tab S8, S8+ και S8 Ultra, η Samsung καταθέτει τη δική της απάντηση στο ερώτημα: «τι μπορεί να προσφέρει ένα Galaxy tablet στον χρήστη του;».

 

Εκπληκτική ισχύς, χωρίς δικαιολογίες

Για τα νέα tablet της Samsung, το χαμηλό βάρος και το λεπτό πάχος δεν συνιστά «άλλοθι» ώστε να περιοριστούν οι δυνατότητες. Αντιθέτως, όποιο μέλος της θωρακισμένης με ανθεκτικό «Armor Aluminum» πλαίσιο της οικογένειας Galaxy Tab S8 κι αν επιλέξετε, διαθέτει επεξεργαστή ικανό να προσφέρει ισχύ επιπέδου υπολογιστή. Το Snapdragon 8 Gen 1 chipset της Qualcomm είναι κατασκευασμένο με διαδικασία παραγωγής 4 nm, γεγονός που επιτρέπει αυξημένες ταχύτητες επικοινωνίας όλων των επιμέρους δομικών συστατικών του, διατηρώντας ταυτόχρονα χαμηλή την κατανάλωση ενέργειας.  Ο οκταπύρηνος επεξεργαστής έρχεται με έναν πυρήνα Cortex-X2 χρονισμένο στα 3GHz, τρεις Cortex-A710 στα 2.5GHz και τέσσερις Cortex-A510 στα 1.8GHz. Με τη βοήθειά της CPU, το tablet αποκρίνεται στις απαιτήσεις που θέτουν «βαριές» εφαρμογές ή μεγάλα αρχεία (όπως πχ ένα λογιστικό φύλλο με χιλιάδες εγγραφές). Έτσι, δεν χρειάζεται να κουβαλάτε παντού μαζί σας ένα βαρύ laptop για να είστε μονίμως «ετοιμοπόλεμοι». Με ένα κομψό Samsung Galaxy Tab S8 στην τσάντα σας, μπορείτε να «στήσετε» ένα… anywhere-office! Προσθέτοντας αξεσουάρ (κατά προτίμηση ασύρματα) όπως ένα ποντίκι και ένα πληκτρολόγιο και αξιοποιώντας το περιβάλλον χρήσης Samsung DeX  που υποστηρίζει πολλαπλά παράθυρα εφαρμογών (όπως ένα desktop PC), δύσκολα θα βρείτε κάποια εργασία στην οποία δεν μπορεί να ανταπεξέλθει ένα tablet της συγκεκριμένης σειράς. Συνυπολογίστε πως στις διαθέσιμες συνθέσεις υπάρχουν επιλογές με έως και 16GB RAM και αποθηκευτικό χώρο έως 512 GB επεκτάσιμο μέσω κάρτας microSD μέχρι και επιπλέον 1TB! Όλα τα παραπάνω έρχονται με αυτονομία ικανή να σας βγάλει ασπροπρόσωπους ακόμα και κατά τη διάρκεια μίας πολυάσχολης μέρας. Η διαδικασία της επαναφόρτισης είναι γρήγορη, με το Tab S8 να φορτίζει πλήρως μέσα σε μόλις 80 λεπτά και τα Tab S8+ και  Tab S8 Ultra σε 82  λεπτά (με τη βοήθεια Super-Fast Charging 45W* φορτιστή, ο οποίος πωλείται ξεχωριστά).

Θα είναι σαν να έχετε laptop…

Φέτος, η κορεατική εταιρεία έχει μια ξεχωριστή πρόταση, το Galaxy Tab S8 Ultra. Χάρη στη διαγώνιο των 14,6 ιντσών της Super AMOLED οθόνης του και τα μόλις 6.3 χιλιοστά περιθωρίου γύρω από αυτή, η Ultra έκδοση συνιστά έναν εκπληκτικό τρόπο για να έχετε μια εμπειρία που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από την αντίστοιχη της χρήσης ενός φορητού υπολογιστή. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προσαρτήσετε τη 2-σε-1 θήκη/πληκτρολόγιο Book Cover Keyboard **(λειτουργεί και ως βάση στήριξης), για να έχετε έναν σταθμό παραγωγικότητας. Για όσους επιθυμούν κάτι πιο… διακριτικό, το Galaxy Tab S8+ έρχεται με μια εξίσου εντυπωσιακή Super AMOLED οθόνη 12,4 ιντσών, ενώ για τους πιο «παραδοσιακούς», υπάρχει η επιλογή των 11 ιντσών της LTPS LCD οθόνης του Galaxy Tab S8. Σε κάθε περίπτωση, ο ρυθμός ανανέωσης των 120Hz εξασφαλίζει ρευστή κίνηση και ομαλά animation. Υψηλές αναλύσεις και εξαιρετική πιστότητα χρωμάτων συμβάλλουν σε μια απολαυστική εμπειρία χρήσης, ενώ η λειτουργία DeX screen mirroring σας επιτρέπει να αξιοποιήσετε το DeX περιβάλλον χρήσης από την άνεση της τηλεόρασής σας.

Πάντα συνδεδεμένοι και παραγωγικοί

Εκτός από τις WiFi εκδόσεις, στη διάθεσή σας υπάρχουν και 5G επιλογές, ώστε να βρίσκεστε online, χωρίς να εξαρτάστε από WiFi hotspots. Διανύουμε μια εποχή που η τηλεργασία αναζητά τον μόνιμο ρόλο που της αναλογεί σε κάθε εργασιακό σενάριο,  οπότε και οι συσκευές οφείλουν να προσαρμοστούν αντίστοιχα. Τα Samsung Galaxy Tab S8 είναι κατασκευασμένα με γνώμονα την εξασφάλιση κατάλληλων συνθηκών επικοινωνίας με συνεργάτες και πελάτες, καθώς και με αγαπημένα πρόσωπα. Από επαγγελματικές συναντήσεις μέχρι οικογενειακές συνευρέσεις, κάθε επιλογή βιντεοκλήσης ενισχύεται χάρη σε μια διπλή κάμερα στην πρόσοψη (μόνο στο Tab S8 Ultra), με υπερευρυγώνιο και ευρυγώνιο φακό. Η ταμπλέτα «βλέπει» μια ευρεία γωνία απέναντί της και μπορεί να «καδράρει» στο σημείο που βρίσκεστε, ακολουθώντας τις κινήσεις σας και ζουμάροντας αυτόματα, σαν να είχατε απέναντί σας έναν έμπειρο κάμεραμαν! Παράλληλα, τρία μικρόφωνα εγγυώνται πως μόνο η φωνή σας θα καταγράφεται και θα αναμεταδίδεται με υψηλή ποιότητα, μπλοκάροντας τους ανεπιθύμητους θορύβους του περιβάλλοντος χώρου σε ποσοστό έως και 50%.

Ανοίγοντας νέους ορίζοντες με το S Pen

Το νέο S Pen είναι σίγουρο πως προσθέτει αρκετές ακόμα επιλογές στο  «οπλοστάσιο» παραγωγικότητας των νέων Samsung Galaxy tablet. Με γρήγορη απόκριση, το S Pen προσομοιάζει την αμεσότητα της εμπειρίας γραφής σε χαρτί, ενισχύοντάς την με μια σειρά από ευπρόσδεκτες ψηφιακές ευκολίες. Κάθε σας χειρόγραφο μπορεί να ψηφιοποιηθεί και κάθε σας ψηφιακό έγγραφο μπορεί να φιλοξενήσει τις χειρόγραφες σημειώσεις σας. Το S Pen «κολλάει» μαγνητικά στην πίσω πλευρά του tablet, σε μια ειδική περιοχή που επιμελείται ταυτόχρονα και τη φόρτισή του. Από τα highlight της επαφής με το S Pen θα ξεχωρίζαμε την εφαρμογή Clip Studio Paint*** και τον τρόπο με τον οποίο αξιοποιεί το οικοσύστημα Galaxy. Χαρίζοντας μια εκπληκτική αίσθηση μολυβιού ή πινέλου σε κάθε σχέδιο, σκαρίφημα ή έργο τέχνης, το S Pen μπορεί να αξιοποιήσει το Galaxy smartphone σας ως παλέτα, αφήνοντας όλη την επιφάνεια της οθόνης του tablet διαθέσιμη αποκλειστικά για τον καμβά σας!

Δουλέψτε ταχύτερα για να διασκεδάσετε… νωρίτερα!

Οι πολλαπλές δυνατότητες ενίσχυσης της παραγωγικότητάς σας που προκύπτουν από τη χρήση ενός Galaxy Tab S8 στοχεύουν στο να σας εξασφαλίσουν περισσότερο ελεύθερο χρόνο, προκειμένου να εξερευνήσετε και μια άλλη πλευρά του: αυτή της διασκέδασης! Όταν, λοιπόν, ξεμπερδέψετε με τις υποχρεώσεις της δουλειάς, το Samsung Galaxy Tab S8… πετάει το «κοστούμι» του και αναλαμβάνει την ψυχαγωγία σας. Η Adreno 730 GPU ξεκλειδώνει νέα μονοπάτια στο mobile gaming, απελευθερώνοντας δυνατότητες που μέχρι πρότινος ανήκαν μόνο στις παιχνιδομηχανές. Η παρακολούθηση ταινιών και σειρών πλέον μπορεί να σας ακολουθεί παντού, αποδεσμεύοντάς σας επιτέλους από την ίδια θέση στον καναπέ του σαλονιού σας, μπροστά από την TV.  Τέσσερις μήνες δωρεάν συνδρομής*** στην υπηρεσία «YouTube Premium» είναι ικανοί για να σας ξεναγήσουν στις δυνατότητες που έχει ένα Samsung Galaxy Tab. Χάρη στην πλατφόρμα Google Duo, μάλιστα, μπορείτε να παρακολουθήσετε βίντεο παρέα με φίλους, σαν να βρίσκεστε στον ίδιο χώρο.


* Πωλείται ξεχωριστά

**To Book Cover Keyboard πωλείται ξεχωριστά

*** Απαιτείται συνδρομή Clip Studio Paint. Προφόρτωση υποστηρίζεται σε επιλεγμένες αγορές. Μπορείτε να κάνετε λήψη του Clip Studio Paint από το Galaxy store και μαζί να πάρετε 6 δωρεάν μήνες για την πρώτη χρήση. Οι όροι χρήσης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα.

**** Ισχύει για νέους πελάτες YouTube Premium, YouTube Music Premium και Μουσικής Google Play. Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις


Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε.