Νέοι τίτλοι παιχνιδιών περιμένουν τους κατόχους Nintendo DS και Wii από τις αρχές Οκτωβρίου με το ενδιαφέρον να εστιάζεται στην κυκλοφορία του “Mario & Luigi: Bowser’s Inside Story”, στις 9/10.


mario_e_luigiΤο Mario & Luigi: Bowser’s Inside Story είναι ένα ιδιαίτερα πρωτότυπο παιχνίδι που δίνει στους χρήστες την δυνατότητα να ελέγξουν παράλληλα τον Mario και τον αδελφό του Luigi, αλλά και τον παραδοσιακό κακό της σειράς… τον Bowser.


Στα πλαίσια του παιχνιδιού οι δύο αντίπαλες πλευρές δημιουργούν μία εύθραυστη συμμαχία, όταν ο Mario και ο Luigi παγιδεύονται στο σώμα του Bowser, ο οποίος τους καταπίνει. Ο παίκτης ελέγχει την δράση που εξελίσσεται παράλληλα και στις δύο οθόνες του DS, καθώς οι ενέργειες που κάνουν τα δύο αδέλφια στην οθόνη αφής επηρεάζουν και καθοδηγούν τις κινήσεις του Bowser στην επάνω οθόνη του Nintendo DS.


Παράλληλα, η THQ δίνει πλέον την δυνατότητα στους φίλους της να έχουν μία πρώτη γεύση από τους νέους της τίτλους για τα format της Nintendo. Οι καταναλωτές μπορούν πλέον να επισκεφθούν τις δύο ιστοσελίδες της THQ και να δοκιμάσουν κάποιους από τους μηχανισμούς gameplay και customization που περιλαμβάνονται στα “Drawn to Life: The Next Chapter” και “World of Zoo”, τα οποία πρόκειται να κυκλοφορήσουν αποκλειστικά για Wii και Nintendo DS.


drawn_to_lifeΓια μία ακόμα φορά, η περιπέτεια είναι όπως εσείς θα την ζωγραφίσετε. Οι παίκτες καλούνται να σώσουν τη φυλή των Raposa από το απόλυτο σκοτάδι που σιγά σιγά τους τυλίγει Σχεδιάζουν λοιπόν το δικό τους ήρωα, όπως ακριβώς τον θέλουν και τον βάζουν στη δράση. Μπορούν να σχεδιάζουν και διάφορα αντικείμενα που θα τον βοηθήσουν να εκπληρώσει το στόχο του, ορίζοντας τη συμπεριφορά τους.


Δεν έχετε παρά να μπείτε στο www.drawntolife.com και να αφήσετε το ταλέντο και τη φαντασία σας να οργιάσουν. Ζωγραφίστε το δικό σας ήρωα χρησιμοποιώντας χρώματα της αρεσκείας σας, πινέλα και άλλα σύνεργα ζωγραφικής που διατίθενται. Κάνετε το παιχνίδι σας πιο προσωπικό από ποτέ και γίνετε κι εσείς ένας μικρός ζωγράφος.


world_of_zooΤο World of Zoo είναι ένα εκπαιδευτικό παιχνίδι που επιτρέπει στους παίκτες να δημιουργούν σχέσεις και να φροντίζουν πάνω από 90 διαφορετικά είδη ζώων, να διοργανώνουν εκθέσεις και events και ταυτόχρονα να μαθαίνουν πληροφορίες για το κάθε ζώο μέσα από τις κάρτες της National Geographic. Καθώς κάθε ζώο έχει τα δικά του μοναδικά χαρακτηριστικά, οι παίκτες θα πρέπει να ανακαλύψουν τις αγαπημένες τους συνήθειες και να κερδίσουν την εμπιστοσύνη τους.


Δεν έχετε παρά να μπείτε στο www.worldofzoo.com, να παίξετε με τα αγαπημένα σας ζώα και να πάρετε μια γεύση από τον απίστευτα διασκεδαστικό και συγχρόνως εκπαιδευτικό τίτλο της THQ, World of Zoo.