Ολοκληρώθηκε η διαδικασία συγχώνευσης της “Real Consulting Συστήματα Πληροφορικής” από την εταιρεία “Real Consulting Integration and Operation Συστήματα Πληροφορικής (Real Consulting S.A.)”.


rcΣκοπός της συγχώνευσης είναι να επεκταθούν οι δραστηριότητες της εταιρίας με αποτέλεσμα την αύξηση του κύκλου εργασιών και την βελτίωση των οικονομικών αποτελεσμάτων, ενώ παράλληλα θα προκύψει σημαντική μείωση των λειτουργικών εξόδων. Η συγχώνευση των παραπάνω εταιριών αποτελεί μία ακόμα πρωτοβουλία για την υλοποίηση της αναπτυξιακής στρατηγικής της Real Consulting S.A , τονίζει η Διοίκηση της εταιρίας εκπροσωπούμενη από τους κ.κ. Νίκο Β. Βαρδινογιάννη – Πρόεδρο και Αναστάσιο Α. Παπαργύρη – Δ/ντα Σύμβουλο.


Στόχος της Real Consulting είναι η περαιτέρω διείσδυση στους τομείς των καταναλωτικών αγαθών, ενέργειας και πετρελαίου, υγείας, τροφίμων και ποτών, καθώς και στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας μέσω της θυγατρικής της εταιρίας Incadea South Eastern Europe, που έχει ήδη ισχυρή παρουσία σε 46 χώρες με 36.000 χρήστες παγκοσμίως.


Αξίζει να σημειωθεί ότι το Μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας ανέρχεται στο ποσό των € 14 εκατ. Όσον αφορά τα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (ΕΒΙΤDA) της Εταιρίας θα ξεπεράσουν τα € 4 εκατ., ενώ ανοδική εικόνα παρουσιάζει και ο ετήσιος κύκλος εργασιών της εταιρίας που προβλέπεται να ξεπεράσει τα €30 εκατ. Τα ως άνω οικονομικά αποτελέσματα αντανακλούν μια νέα εποχή για την Real Consulting, η οποία κατάφερε να επιτύχει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ραγδαία αύξηση στους ρυθμούς ανάπτυξης της.