Η Samsung Electronics Co., Ltd. ανακοίνωσε σήμερα ότι οι συνολικές πωλήσεις της σειράς Smart Monitor ξεπέρασαν τις ένα εκατομμύριο συσκευές παγκοσμίως.

Οι νέες οθόνες καθολικής χρήσης (do-it-all) της Samsung υποστηρίζουν το Smart Hub, προσφέροντας το ιδανικό περιβάλλον εργασίας και παρακολούθησης μαθημάτων στο σπίτι, χωρίς την ανάγκη σύνδεσης με υπολογιστή ή οποιαδήποτε άλλη εξωτερική συσκευή. Επιπλέον, η οθόνη επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν μια ποικιλία υπηρεσιών OTT όπως Netflix, Samsung TV Plus και YouTube.

Λόγω της δημοτικότητας της πρώτης Smart Monitor που κυκλοφόρησε στα τέλη του 2020, η Samsung φέτος έχει βελτιώσει τη σειρά ακόμη περισσότερο. Σήμερα, η Samsung προσφέρει 11 premium έξυπνες οθόνες, συμπεριλαμβανομένων των μοντέλων M8, M7 και M5.

Συγκεκριμένα, η νέα, ευέλικτη οθόνη M8 διαθέτει τον εμβληματικό και λεπτεπίλεπτο σχεδιασμό της Samsung και έρχεται σε τέσσερις, εντυπωσιακές αποχρώσεις warm white, sunset pink, daylight blue και spring green. Ο κομψός σχεδιασμός της οθόνης M8 προσαρμόζεται αρμονικά σε κάθε χώρο, ικανοποιώντας κάθε γούστο και αισθητική.

Επιπλέον, η αποσπώμενη κάμερα SlimFit, η εφαρμογή τηλεδιασκέψεων και άλλες καινοτόμες τεχνολογίες οθόνης αποτελούν βασικούς παράγοντες που καθιστούν το Smart Monitor M8 τόσο δημοφιλές, καθώς οι άνθρωποι προσαρμόζονται σε νέους τρόπους ζωής, όπως η εργασία και η εκπαίδευση από το σπίτι.

Το Smart Monitor M8 διακρίθηκε στα CES 2022 Innovation Awards από την CTA (Consumer Technology Association), ως αναγνώριση της ευρείας γκάμας τεχνολογιών οθόνης, που εισάγει στην αγορά η εταιρεία. Η Samsung άρχισε να δέχεται προπαραγγελίες για το Smart Monitor M8 στις ΗΠΑ, τη Γερμανία, τη Γαλλία και πολλές άλλες χώρες στις 28 Μαρτίου 2022. Οι προπαραγγελίες για το προϊόν ξεπέρασαν τις προσδοκίες της εταιρείας, αντανακλώντας τη δημοτικότητα της οθόνης· σε όλο τον κόσμο. Το πρώτο τρίμηνο, οι πωλήσεις της σειράς Smart Monitor, συμπεριλαμβανομένων των πωλήσεων προπαραγγελίας του μοντέλου M8, αυξήθηκαν κατά περίπου 40% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

«Καθώς οι καταναλωτές εργάζονται, μαθαίνουν και διασκεδάζουν όλο και περισσότερο από το σπίτι, το Smart Monitor επαναπροσδιορίζει τον παραδοσιακό ρόλο μιας οθόνης και προσφέρει μια ευρεία γκάμα λειτουργιών για να βελτιώσει κάθε τρόπο ζωής», σημείωσε ο Hyesung Ha, Πρόεδρος Visual Display Business στη Samsung Electronics. «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που φτάσαμε· το ορόσημο του ενός εκατομμυρίου πωλήσεων και αναμένουμε να συνεχιστεί η αυξανόμενη ζήτηση, καθώς οι καταναλωτές σε όλο τον κόσμο θέλουν να ζουν πιο έξυπνα, κάθε μέρα».