Η ViewSonic Corp., ο κορυφαίος παγκοσμίως κατασκευαστής λύσεων απεικόνισης, παρουσιάζει την βραβευμένη, επαγγελματική οθόνη ColorPro VP2776. Κατασκευασμένη με γνώμονα τη χρωματική ακρίβεια, διαθέτει το αποκλειστικό ColorPro Wheel™, το οποίο περιλαμβάνει ενσωματωμένη βαθμονόμηση χρωμάτων, για ακρίβεια μεγάλης διάρκειας και ευρεία γκάμα χρωμάτων, συμβατή με Mac.

“Όσον αφορά στο design, το χρώμα είναι ο βασιλιάς και η βαθμονόμηση τα σκήπτρα. Είμαστε υπερήφανοι που παρουσιάζουμε το κορυφαίο μας μοντέλο, το ColorPro VP2776, που ανεβάζει τη χρωματική ακρίβεια και το επαγγελματικό design σε άλλο επίπεδο,” δήλωσε ο Oscar Lin, General Manager του Monitor Business Unit της ViewSonic. “Με τις προηγμένες δυνατότητες και τα pro-creator tools, στοχεύουμε να είμαστε η πρώτη επιλογή για επαγγελματίες και καταναλωτές.”

Βραβευμένη σχεδίαση που αναβαθμίζει το δημιουργικό workflow

Έχοντας κερδίσει πολλές διακρίσεις από παγκόσμιες αρχές και αξιόλογα media, το μοναδικό VP2776 monitor βραβεύτηκε για το μίνιμαλ design, την εμπειρία χρήστη και τις λειτουργίες βελτιωμένης σχεδίασης. Ανάμεσα στα βραβεία αυτά συγκαταλέγονται τα  υψηλού κύρους iF Design Award 2021, Good Design Award 2021 και Smart Space Award 2021, του περιοδικού Wallpaper* στην κατηγορία Smartest Design + Tech Collaboration. 

Το αποκλειστικό ColorPro Wheel δίνει στους creators άμεση πρόσβαση στο συμβατό Adobe Creative Suite, το Capture One editing software, ακριβή βαθμονόμηση χρωμάτων και έλεγχο των ρυθμίσεων OSD με ένα μόνο άγγιγμα. Για μεγαλύτερη συγκέντρωση στην οθόνη, το αποσπώμενο Magnetic Shading Hood μπλοκάρει το εξωτερικό φως, προσφέροντας υψηλότερες αντιθέσεις και πιο ευκρινείς λεπτομέρειες. Οι βιντεογράφοι και οι επαγγελματίες colorists θα βρουν τον ενσωματωμένο, ατμοσφαιρικό backstage φωτισμό ιδανικό για περιβάλλοντα σκοτεινού θαλάμου.

Εξαιρετική οπτική απόδοση και χρωματική πιστότητα

Συμβατό με Mac και με VESA DisplayHDR™ 400, το ColorPro VP2776 διαθέτει ευρεία γκάμα χρωμάτων με 98% κάλυψη του DCI-P3, ενώ φέρει και πιστοποίηση Pantone®. Οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν εντυπωσιακά χρώματα, που εμφανίζουν απόλυτη συνέπεια σε διαφορετικές οθόνες.

Προικισμένο με έναν απίστευτα γρήγορο ρυθμό ανανέωσης 165Hz και τεχνολογία Nano IPS, κάθε frame προσφέρει καθαρές, ακριβείς λεπτομέρειες, ακόμα και για λήψεις σε slow-motion. Κατάλληλο για animators, video editors και game developers, το VP2776 αποδίδει εξαιρετικά ομαλά γραφικά και άψογη ακρίβεια χρώματος, ώστε να απαιτείται ο λιγότερος δυνατός χρόνος για διορθώσεις και επεξεργασία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επαγγελματική οθόνη ColorPro VP2776, επισκεφθείτε το κανάλι της ViewSonic στο YouTube.