Η GIGABYTE TECHNOLOGY Co. Ltd ανακοίνωσε σήμερα ότι δύο μητρικές κάρτες που απευθύνονται σε δημιουργούς οι Z690 AERO D και Z690 AERO G, κέρδισαν τα 2022 Red Dot Design Awards με την ανθεκτική ποιότητα κατασκευής και τον βέλτιστο σχεδιασμό τους.

“Είναι τιμή μας που οι μητρικές μας κάρτες Z690 AERO D και Z690 AERO G κέρδισαν το βραβείο Reddot 2022, γεγονός που αποδεικνύει ότι ο σχεδιασμός της GIGABYTE βρίσκεται στο σωστό δρόμο. ” δήλωσε ο Jackson Hsu, διευθυντής του τμήματος ανάπτυξης προϊόντων της GIGABYTE Channel Solutions. “Στις μέρες μας, οι δημιουργοί απαιτούν όλο και περισσότερα από τις επιδόσεις, την απαγωγή θερμότητας και την αισθητική. Τα Z690 AERO D και AERO G πετυχαίνουν το στόχο και ενισχύουν επίσης την ευκολία χρήσης. Ειδικότερα, η λειτουργία VisionLINK μπορεί να προσφέρει στους δημιουργούς μια πιο φιλική εμπειρία χρήσης και τους επιτρέπει να επικεντρωθούν περισσότερο στην δημιουργία των έργων τους. Στο μέλλον, θα συνεχίσουμε σε αυτό το σωστό δρόμο για να παρέχουμε στους δημιουργούς τις μέγιστες δυνατές λύσεις.

“Μόνο τα προϊόντα με πρωτοποριακό σχεδιασμό και δυνατότητες καινοτομίας μπορούν να κερδίσουν αυτό το βραβείο, οι Z690 AERO D και Z690 AERO G κέρδισαν την έγκριση της επιτροπής αξιολόγησης με βάση τις καινοτόμες ιδιότητες, το σχεδιασμό, τις επιδόσεις και τα χαρακτηριστικά τους. Η GIGABYTE έχει αποδείξει την αξιοσημείωτη ικανότητά της να συνδυάζει την Έρευνα και Ανάπτυξη, την κατασκευή και το σχεδιασμό, καθώς και την αφοσίωσή της στην ανάπτυξη καινοτόμων μητρικών πλακετών.” από την επιτροπή αξιολόγησης του Red Dot Design Award.

Η πιο πρόσφατη σειρά Z690 AERO ξεδιπλώνει ιδανικά τις ακραίες επιδόσεις των επεξεργαστών νέας γενιάς και παρέχει αξιοσημείωτες θερμικές επιδόσεις για να διασφαλίσει τη σταθερή λειτουργία. Με την υποστήριξη του τελευταίου PCIe® 5.0, η σειρά Z690 AERO ικανοποιεί αφενός την απαίτηση εύρους ζώνης υψηλής ταχύτητας της επόμενης γενιάς καρτών γραφικών και αφετέρου παρέχει βελτιστοποιημένη ποιότητα μεταφοράς σήματος. Η σειρά εξοπλίζει τέσσερις υποδοχές PCIe® 4.0 M.2 με θωρακισμένο σχεδιασμό για να προσφέρει στους δημιουργούς επαρκή χωρητικότητα αποθήκευσης με βέλτιστη ψύξη, χωρίς να ανησυχείτε για thermal throttling σε λειτουργία υψηλής ταχύτητας.

Η Z690 AERO G διαθέτει τη γνωστή τεχνολογία VisionLINK, η οποία επιτρέπει τη μετάδοση δεδομένων και βίντεο με βάση τη διεπαφή USB Type-C® και παρέχει ισχύ έως 60W για οθόνες με πένα υψηλής τεχνολογίας. Η τεχνολογία VisionLINK επιτρέπει τον διαμοιρασμό της απόδοσης από την κάρτα γραφικών στις οθόνες πένας μέσω της διεπαφής DP_IN, η οποία υπόσχεται στους δημιουργούς ένα πιο ομαλό περιβάλλον εργασίας, αποφεύγοντας την ακαταστασία των καλωδίων και εξοικονομώντας περισσότερο χρόνο, χώρο στη δημιουργία περιεχομένου. Το VisionLINK TB στην Z690 AERO D είναι μια προηγμένη έκδοση της τεχνολογίας VisionLINK, η οποία υποστηρίζει όλα τα χαρακτηριστικά του Thunderbolt™ 4 και την παροχή ρεύματος 60W επίσης. Επιπλέον, τα χαρακτηριστικά των 2,5Gbit Ethernet, του δικτύου Intel® WiFi 6E 802.11ax, του USB 3.2 Gen2x2 και της μπροστινής διεπαφής Type-C® βοηθούν τους δημιουργούς να βελτιώσουν σημαντικά την αποδοτικότητα της εργασίας τους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις GIGABYTE Z690 AERO D και Z690 AERO G, επισκεφθείτε:

 https://www.gigabyte.com/Motherboard/Z690-AERO-D-rev-1x#kf

Για περισσότερες πληροφορίες και νέα σχετικά με τα προϊόντα της GIGABYTE, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της GIGABYTE: https://www.gigabyte.com.gr/