H Nikon είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι αναπτύσσεται η λαβή με τηλεχειριστήριο MC-N10 για τις φωτογραφικές μηχανές mirrorless μοντούρας Ζ της Nikon.

Η λαβή με τηλεχειριστήριο MC-N10 είναι ένα αξεσουάρ που επιτρέπει τον τηλεχειρισμό των φωτογραφικών μηχανών mirrorless μοντούρας Z της Nikon μέσω ενσύρματης σύνδεσης. Μπορεί να ελέγξει διάφορες λειτουργίες των φωτογραφικών μηχανών mirrorless της Nikon ενισχύοντας την αποδοτικότητα της εγγραφής video με μικρό συνεργείο και αυξάνοντας τις δυνατότητες της εγγραφής video. Υποστηρίζει επίσης τις λήψεις φωτογραφιών.

Η Nikon θα συνεχίσει να ανταποκρίνεται στις εξελίξεις της απεικονιστικής κουλτούρας, με την ελπίδα να συμβάλλει στην ανάπτυξη των δυνατοτήτων της απεικονιστικής έκφρασης τόσο για τα video όσο και για τις φωτογραφίες.

Πληροφορίες για τη Nikon

Η Nikon είναι ένας παγκοσμίως κορυφαίος πάροχος προϊόντων και υπηρεσιών απεικόνισης. Η καινοτόμος οπτική τεχνολογία της, τόσο σε καταναλωτικές όσο και επαγγελματικές φωτογραφικές μηχανές, φακούς, αξεσουάρ συστήματος και sports optics και ψυχαγωγικά οπτικά συστήματα, βασίζεται σε περισσότερα από 100 χρόνια εμπειρίας. Η επωνυμία έχει λάβει διεθνή αναγνώριση για τον καθορισμό νέων προτύπων στη σχεδίαση και την απόδοση, με τις επαναστατικές φωτογραφικές μηχανές mirrorless σειράς Z και τους φακούς NIKKOR Z της Nikon, που εκπροσωπούν μια νέα διάσταση οπτικής απόδοσης.
Η Nikon έχει δεσμευθεί στην ηγετική θέση της στην απεικονιστική κουλτούρα και παρέχει σε ορισμένους από τους κορυφαίους οπτικούς καλλιτέχνες στον κόσμο τα μέσα για να αξιοποιήσουν το δημιουργικό δυναμικό τους με εξιστορήσεις που βασίζονται στην εικόνα. Ο βραβευμένος φωτογραφικός εξοπλισμός που παρέχουμε, δίνει σε φωτογράφους και δημιουργούς video τη δυνατότητα να πραγματοποιούν το δημιουργικό τους όραμα στο μέγιστο βαθμό. Τα βραβευμένα ψυχαγωγικά οπτικά συστήματα και συστήματα sports optics της Nikon φέρνουν τον κόσμο πιο κοντά σε εσάς με δραστηριότητες που κυμαίνονται από την παρατήρηση πουλιών έως το θέατρο, το γκολφ και τα ταξίδια.

Ως αξιόπιστος συνεργάτης με όραμα, η Nikon ενώνει τους δημιουργούς περιεχομένου κάθε επιπέδου χάρη στην ενεργή κοινότητά της, την απαράμιλλη τεχνική εξειδίκευση και την πρόσβαση σε εκπαιδευτικούς πόρους, μέσω πρωτοβουλιών όπως το Nikon School.