Η Epson διακρίθηκε με βραβεία Red Dot στην κατηγορία Σχεδιασμού Προϊόντος, στο πλαίσιο του διεθνώς αναγνωρισμένου θεσμού «Red Dot Awards» για έκτη συνεχόμενη χρονιά.

SD-10 Colorimeter

Το SD-10 είναι ένα υψηλής ακρίβειας, συμπαγές και προσιτό χρωματόμετρο εξοπλισμένο με ένα ρυθμιζόμενο φίλτρο MEMS Fabry-Perot που αναπτύχθηκε από την Epson. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να ψηφιοποιήσετε την αντιστοίχιση των χρωμάτων, ένα παραδοσιακά χρονοβόρο κομμάτι της εκτύπωσης που γίνεται χειροκίνητα, και να το συνδέετε με ένα smartphone ή μια υπηρεσία cloud, για κεντροποιημένη διαχείριση των πληροφοριών χρώματος με στόχο την απρόσκοπτη εκτύπωση.  Σε μέγεθος τσέπης και λόγω του ότι είναι φορητό σάς επιτρέπει να ρυθμίζετε τα χρώματα οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε.

SL-D100 Σειρά Φωτογραφικών Εκτυπωτών για εμπορική χρήση

Αυτοί οι εκτυπωτές φωτογραφιών διαθέτουν χαρακτηριστικά που απαιτούνται από τις επαγγελματικές υπηρεσίες τελικής επεξεργασίας εικόνας. Το σχήμα τους, που θυμίζει κουτί, επιτρέπει σε πολλαπλές μονάδες να τοποθετηθούν τακτοποιημένα στους πάγκους των καταστημάτων. Με έναν νέο duplex τροφοδότη, οι χρήστες μπορούν πλέον να εκτελούν εκτύπωση κοπής διπλής όψης εκτός από την εκτύπωση σε ρολό χαρτιού, όπως στους προκατόχους των SL-D1000. Η χρήση δοχείων μελανιού αύξησε την ποσότητα των διαθέσιμων μελανιών κατά 25%* και μείωσε την ποσότητα χώρου που απαιτείται για την αποθήκευση χρησιμοποιημένου μελανιού κατά περίπου 55%*.

* Σε σύγκριση με τις φύσιγγες μελανιών που χρησιμοποιούνται με τον SL-D850 (SLIC3 < 200 ml >)

Σειρά SL-D1000

Επίσημη ιστοσελίδα των Red Dot Awards:
https://www.red-dot.org/