Μετά από 15 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στο χώρο της τεχνολογίας, η εταιρεία AMPLUS AE κατέκτησε ακόμη μια πρωτιά στην ελληνική αγορά. Η AMPLUS ΑΕ είναι ο πρώτος συνεργάτης της Dell Technologies στην Ελλάδα που λαμβάνει την πιστοποίηση “Commitment to Anti-Corruption” από την Ethisphere.

Συγκεκριμένα, ως συνεργάτιδα εταιρεία της Dell Technologies, συμμετείχε με επιτυχία στο πρόγραμμα «Digital Partner Program» και πιστοποιήθηκε από τον διεθνή φορέα Ethisphere. Η πιστοποίηση αυτή κατατάσσει την AMPLUS ΑΕ μεταξύ των World’s Most Ethical Companies και αποτελεί αναγνώριση προς τις επιχειρήσεις που ξεχωρίζουν για την επιχειρηματική τους ηθική επιτυγχάνοντας εξαιρετικά αποτελέσματα στους τομείς της διαφάνειας, της ακεραιότητας, της ηθικής και της συμμόρφωσης. Πρόσφατα η Dell Technologies αναδείχθηκε για 10η φορά ως One of the World’s Most Ethical Companies του Ethisphere.

O Πρόεδρος & Διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Γιώργος Δαμανάκης δήλωσε: «Είμαστε πολύ υπερήφανοι για την απόκτηση της πιστοποίησης “Commitment to Anti-Corruption” από την Ethisphere, η οποία αποτελεί αναγνώριση προς τις επιχειρήσεις που ξεχωρίζουν για την επιχειρηματική τους ηθική επιτυγχάνοντας εξαιρετικά αποτελέσματα στους τομείς της διαφάνειας, της ακεραιότητας, της ηθικής και της συμμόρφωσης. Η πιστοποίηση αποτελεί  σημαντική επένδυση για την εταιρεία, τόσο για την εσωτερική λειτουργία της,  όσο και για την παρουσία της στην ελληνική αγορά».

O Κωνσταντίνος Κουμαρέλος, Services & Business Development Manager ανέφερε τα εξής: «Η συμμετοχή της εταιρείας στο πρόγραμμα και η απόκτηση της πιστοποίησης ήταν μια μεγάλη πρόκληση για όλους μας αλλά και μια πολύ ενδιαφέρουσα διαδρομή διάρκειας έξι μηνών. Πετύχαμε να εξελίξουμε τις διαδικασίες μας και να πιστοποιηθούμε από τον παγκόσμιο ηγέτη Ethisphere σαν μία εταιρία που διαθέτει υψηλά πρότυπα και standard λειτουργίας, όχι μόνο στη χώρα μας αλλά και διεθνώς».