Η Sitecore, ο παγκόσμιος ηγέτης στην παροχή λογισμικού διαχείρισης ολοκληρωμένης ψηφιακής εμπειρίας, ανακοινώνει πως έχει ενσωματώσει πλήρως στην Digital Experience Platform (DXP) του τα βασικά προϊόντα από τις εξαγορές των Boxever, Four51, Moosend και Reflektion.

Η ολοκλήρωση της ενσωμάτωσης των νέων λειτουργιών αποτελεί σημαντικό ορόσημο για τη Sitecore, ενώ παράλληλα επιταχύνει την παράδοση της πλέον ολοκληρωμένης SaaS-based DXP πλατφόρμας στον κλάδο, επαναπροσδιορίζοντας τον τρόπο με τον οποίο το περιεχόμενο, η ενορχήστρωση εμπειριών, το εμπόριο και τα analytics υποστηρίζουν τις σύγχρονες επιχειρήσεις για τη μετάβασή τους σε ένα digital-first περιβάλλον. 

Η ενσωμάτωση πραγματοποιείται σε μια κρίσιμη εποχή για τα brands που επιδιώκουν να μετασχηματίσουν ριζικά τις ψηφιακές εμπειρίες για να έρχονται σε άμεση επαφή με τους πελάτες, προσφέροντας πιο επίκαιρες, διαισθητικές και ανθρώπινες εμπειρίες. Οι νέες προσθήκες είναι καθοριστικές στην ανάπτυξη της προηγμένης πλατφόρμας SaaS DXP της Sitecore, μίας λύσης που δίνει τη δυνατότητα στα brands να δημιουργούν μοναδικές αλληλεπιδράσεις με τους πελάτες και θα επιτρέψουν στις επιχειρήσεις να παρέχουν προσωποποιημένες ψηφιακές εμπειρίες σε πραγματικό χρόνο σε κάθε σημείο επαφής, από την παραγωγή περιεχομένου μέχρι το εμπόριο.

Με μια πλήρη σουίτα δυνατοτήτων στο cloud, η Sitecore έχει επαναπροσδιορίσει τον τρόπο με τον οποίο το περιεχόμενο, η ενορχήστρωση εμπειριών, το εμπόριο και τα analytics θα υποστηρίξουν τις σύγχρονες επιχειρήσεις.

Ο Dave O’Flanagan, Chief Product Officer της Sitecore, δήλωσε: « Για να ανταποκριθούν πραγματικά τα brands απέναντι στην εποχή, δεν ήταν ποτέ πιο κρίσιμο από ό,τι τώρα να υιοθετήσουν τεχνολογίες που προσφέρουν επιλογή, ευελιξία και ταχύτητα. Η Sitecore έχει δεσμευτεί να παρέχει μία σύνθετη πλατφόρμα DXP που ανταποκρίνεται στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των brands – ενοποιώντας το περιεχόμενο, την εμπειρία και το εμπόριο, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να προσφέρουν εξαιρετικές εμπειρίες στους πελάτες τους, ενώ παράλληλα συνεχίζει να καινοτομεί για τις απαιτήσεις που θα εμφανιστούν στο άμεσο μέλλον. Τα φιλόδοξα brands έχουν ξεπεράσει τους one-size-fits-all προμηθευτές και δεν συμβιβάζονται με αποσπασματικές σημειακές λύσεις – χρειάζονται μια σειρά από κορυφαία χαρακτηριστικά που λειτουργούν αρμονικά μεταξύ τους – και αυτό είναι το προϊόν που προσφέρει πλέον η Sitecore.»

Η Sitecore  σχεδιάζει να συνεχίσει την επένδυσή και ανάπτυξη της, στην Ελλάδα στη Μινεάπολη, στο Σαν Ματέο, και την Ιρλανδία, όπου ιδρύθηκαν οι τέσσερις εταιρείες που εξαγοράστηκαν.  

Ακολουθεί μια λίστα με τις ενημερώσεις των υπηρεσιών της Sitecore:

Sitecore OrderCloud

  • Η Sitecore OrderCloud επέκτεινε τις δυνατότητες υποστήριξης αγοράς προϊόντων με μια νέα έκδοση που εξασφαλίζει ευελιξία δρομολόγησης παραγγελιών, ενδυνάμωση προμηθευτών και ευελιξία τιμολόγησης. 
  • Επιπλέον, η OrderCloud διαθέτει ένα νέο χαρακτηριστικό που αφορά τα Αρχεία Αποθεμάτων (Inventory Records) και προσφέρει ευελιξία στη διαχείριση αποθεμάτων, δίνοντας τη δυνατότητα απρόσκοπτων δραστηριοτήτων σε παραγωγούς, διανομείς και λιανοπωλητές εξασφαλίζοντας επιχειρηματική επιτυχία στο εμπόριο. 
  • Η δυνατότητα προέρχεται από την εξαγορά της Four51, η οποία προσφέρει σύγχρονες B2B, B2C, B2B2X και marketplace εμπειρίες για εταιρικά brands.

“Με την Sitecore OrderCloud®, είμαστε ενθουσιασμένοι για τις δυνατότητες σύνδεσης των πελατών μας με τα προϊόντα που χρειάζονται και θέλουν ώστε να αθλούνται και να διασκεδάζουν. Επιλέξαμε το Sitecore OrderCloud® επειδή μας εντυπωσίασε η σύνθετη λειτουργικότητα που εστιάζει στους προγραμματιστές, η οποία θα μας δώσει όλη την ευελιξία που χρειαζόμαστε για να εντάξουμε το εμπόριο απρόσκοπτα στις υπάρχουσες τεχνολογικές μας πλατφόρμες”. – Jason McConnell, Διευθυντής Προϊόντων, NBC Sports Next.

Sitecore Send

  • H Sitecore Send ανανέωσε την πλατφόρμα της, με βελτιωμένο σχεδιασμό για πιο αποτελεσματική εμπειρία χρήστη. 
  • Η πλατφόρμα λειτουργεί πλέον σε έξι νέες γλώσσες, συμπεριλαμβάνοντας, Ισπανικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ελληνικά, Ιαπωνικά και Πορτογαλικά. 
  • Η Sitecore Send ανακοίνωσε επίσης ένα νέο τιμολογιακό πρόγραμμα με δωρεάν δοκιμή 30 ημερών της πλήρης γκάμας της χαρακτηριστικών εταιρικού επιπέδου 
  • Η συγκεκριμένη δυνατότητα προήλθε από την εξαγορά της ελληνικής Moosend, μίας καινοτόμου πλατφόρμας automation και campaign management. 

«Η Sitecore Send προσφέρει όλα όσα υπόσχεται και ακόμα περισσότερα! Η επικοινωνία είναι άψογη, ενώ τόσο ο account manager όσο και η ομάδα τεχνικής υποστήριξης μας βοήθησαν να πετύχουμε τους στόχους μας κάθε φορά που ζητήσαμε την βοήθεια τους. Το προϊόν είναι ιδιαίτερα εύχρηστο και φιλικό προς το χρήστη. Συστήνω ανεπιφύλακτα το Sitecore Send!» δήλωσε ο Anthony Rigby, UK Digital Marketing Manager, CareerBuilder.

Sitecore Discover

  • H Sitecore Discover κυκλοφορεί με βελτιωμένη Commerce Engagement Console (CEC) προσφέροντας ανανεωμένα appearance library και editor με στόχο τη βελτιωμένη εμπειρία χρήστη και τον αυξημένο έλεγχο των εμπορευμάτων. 
  • Έχουν επίσης βελτιωθεί τα widgets με φίλτρα τύπων και εξαγωγή κανόνων για να καταστεί ακόμα πιο εύκολη η χρήση της.
  • Η συγκεκριμένη λειτουργία προέρχεται από τη Reflektion, την Al- powered ψηφιακή πλατφόρμα αναζήτησης που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη, επιτρέποντας την κατανόηση και την πρόβλεψη της πρόθεσης αγοράς μεμονωμένων καταναλωτών βάσει μοτίβων, περιεχομένου και αναγκών με στόχο να μετατρέπει τους καταναλωτές σε αγοραστές.

Sitecore Personalize

  • H Sitecore Personalize ολοκλήρωσε την ενσωμάτωσή της με το Sitecore Experience Manager. Προσφέρει πλέον τη δυνατότητα διαγνωστικού ελέγχου καναλιού και δυνατότητα εξατομίκευσης σε πραγματικό χρόνο, η οποία συμπληρώνει το κορυφαίο στην αγορά σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) της Sitecore και προσφέρεται στο cloud. 
  • Επιπλέον, η Sitecore ανάρτησε αρκετά νέα εργαλεία σύνδεσης (connectors) στο Sitecore Marketplace, συμπεριλαμβανομένων των Salesforce Marketing Cloud, Responsys και Klaviyo, ενώ ταυτόχρονα προστέθηκαν νέες δυνατότητες ανακάλυψης προϊόντων βάσει τεχνολογίας τεχνητής νοημοσύνης για την υποστήριξη μίας ευρείας γκάμας περιπτώσεων χρήσης που σχετίζονται με το εμπόριο, στις οποίες περιλαμβάνονται η έξυπνη αναζήτηση, σελίδες καταχώρισης προϊόντων και προτάσεις προϊόντων. 
  • Η συγκεκριμένη δυνατότητα βασίζεται στην τεχνολογία που αποκτήθηκε από την Boxever, τη SaaS πλατφόρμα δεδομένων πελατών (Customer Data Platform/CDP) που προσφέρει δυνατότητες λήψης αποφάσεων και πειραματισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις των προϊόντων της Sitecore επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: Sitecore.com.