H Keypoint Intelligence, κορυφαία εταιρεία δοκιμών προϊόντων απεικόνισης εγγράφων παγκοσμίως, τίμησε την Kodak alaris με το βραβείο Buyers Lab (BLI) 2022 “Scanner Line of the Year”.

Τα βραβεία BLI Line of the Year αναδεικνύουν τις εταιρείες που παρέχουν ευρύ φάσμα hardware ή software και οι οποίες ξεπερνούν σταθερά τους ανταγωνιστές τους καθ’ όλη τη διάρκεια των δοκιμών της Keypoint Intelligence. Αναλύονται και αξιολογούνται στοιχεία όπως χαρακτηριστικά, ευκολία χρήσης, αξία έναντι όλου του portfolio κλπ. και το βραβείο απονέμεται στον vendor του οποίου η προϊοντική γκάμα υπερέχει σε όλες τις κατηγορίες.

Ο Lee Davis, Αναπληρωτής Διευθυντής Λογισμικού/Σαρωτών της Keypoint Intelligence ανέφερε μεταξύ άλλων: «Μετά από ακόμη έναν χρόνο αυστηρών δοκιμών, η Kodak Alaris συνεχίζει να κυριαρχεί, παίρνοντας το έκτο BLI “Scanner Line of the Year Award” μέσα σε επτά έτη. Οι σαρωτές Kodak Alaris βρίσκονται στην κορυφή σχεδόν σε κάθε κατηγορία που η Keypoint Intelligence αξιολογεί, συμπεριλαμβανομένων των πιο σημαντικών στοιχείων όπως η αξιοπιστία, η διαχείριση, η παραγωγικότητα και η ακρίβεια OCR.” 

Οι σαρωτές της Kodak Alaris είναι διαθέσιμοι πανελλαδικά από το δίκτυο συνεργατών της CPI.