Το νέο smartwatch της HUAWEI δεν ξεχωρίζει μόνο για το πανέμορφο σπορ look του. Αναλαμβάνει να καταστήσει πιο ουσιαστική και αποδοτική κάθε σας αθλητική δραστηριότητα, επιστρατεύοντας την πολυετή εμπειρία της εταιρείας στον συγκεκριμένο τομέα.

Το HUAWEI WATCH GT Runner δεν είναι απλά ακόμα ένα ρολόι που υπόσχεται να καταγράψει το τρέξιμό σας γύρω από το τετράγωνο. Πρόκειται για ένα σύνολο καινοτόμων τεχνολογιών με κοινό σκοπό τους τη μετατροπή κάθε σας αθλητικής δραστηριότητας σε αποδοτική άσκηση, την εποπτεία της φυσικής σας κατάστασης και την ενίσχυση του αθλητικού τρόπου ζωής σας.

Για να μην τρέχετε… άσκοπα

Η HUAWEI πρωτοπορεί εδώ και χρόνια στην κατηγορία των smartwatches και το GT Runner δεν θα μπορούσε παρά να επιβεβαιώσει τη φήμη της. Κατασκευασμένο για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες όλων όσοι αθλούνται, από όσους επιδίδονται σε μια ολιγόλεπτη δραστηριότητα περιστασιακά μέχρι τους απαιτητικούς επαγγελματίες αθλητές, το νέο σπορ ρολόι της HUAWEI διαθέτει πληθώρα δυνατοτήτων που προσεγγίζουν επιστημονικά κάθε τύπο προπόνησης. Το HUAWEI TruSportTM Scientific Running Program μεταμορφώνει το smartwatch σε έναν πλήρως καταρτισμένο προπονητή, έτοιμο να καθοδηγήσει κάθε επίδοξο δρομέα προς την επίτευξη των στόχων του. Η εφαρμογή μπορεί να προτείνει από την κατάλληλη ένταση μέχρι τον απαιτούμενο χρόνο αποκατάστασης, μεγιστοποιώντας τα οφέλη κάθε σας προσπάθειας. Από τις πολυάριθμες επιλογές του GT Runner ξεχωρίσαμε τον «Δείκτη Ικανότητας Τρεξίματος» (HUAWEI Running Ability Index), μια πολυπαραγοντική αξιολόγηση των επιδόσεών σας που συνυπολογίζει το ιστορικό των καρδιακών παλμών, του ρυθμού, της απόστασης και της συχνότητας τρεξίματος. Έτσι, το επίπεδό σας ποσοτικοποιείται προκειμένου οι στόχοι σας να γίνονται συγκεκριμένοι, παρέχοντας διαρκώς ένα επιπλέον κίνητρο εκγύμνασης.

Ανεβάστε επίπεδο με έναν προπονητή στον καρπό σας

Ο προσωπικός σας προπονητής πλέον, κατοικοεδρεύει στην καρδιά του HUAWEI WATCH GT Runner! Το «φίλαθλο» ρολόι μπορεί με τη βοήθεια των στοιχείων που καταγράφει να καταρτίσει για εσάς ένα πλήρες πρόγραμμα άθλησης, συνυπολογίζοντας το φύλο, το ύψος το βάρος, τους καρδιακούς παλμούς, τη συχνότητα άθλησης κ.ά. Τα δεδομένα της εβδομαδιαίας σας προπόνησης καταγράφονται και αναλύονται από την τεχνητή νοημοσύνη της συσκευής προκειμένου να σας προτείνονται προσαρμογές και συμβουλές. Κι αν έχετε συνηθίσει στην εμψυχωτική φωνή ενός fitness coach, η λειτουργία Real-Time Voice Trainer αναθέτει το ρόλο αυτό στο GT Runner, μιας και μπορεί κατά τη διάρκεια του τρεξίματος να σας ενημερώνει για την πορεία της εκγύμνασής σας και των ζωτικών σας λειτουργιών.

Όλα τα δεδομένα καταλήγουν στον «πύργο ελέγχου» του αθλητικού τρόπου ζωής σας, τη δωρεάν εφαρμογή «HUAWEI Health». Εγκαθιστώντας την στο smartphone σας, έχετε ανά πάσα στιγμή στην οθόνη του συγχρονισμένες όλες τις καταγραφές των προπονήσεών σας, παρέα με μια πλήρη εποπτεία της φυσικής σας κατάστασης.

Παρακολουθώντας κάθε πτυχή της φυσικής σας κατάστασης

Οδηγός στις εύστοχες προπονητικές προτάσεις του HUAWEI WATCH GT Runner είναι η φυσική σας κατάσταση και για την καταγραφή της επιστρατεύονται καινοτόμες τεχνολογίες που προσφέρουν επαγγελματική ακρίβεια σε κάθε μέτρηση. Ενδεικτικά, η αναβαθμισμένη TruSeenTM 5.0+ τεχνολογία παρακολουθεί τους καρδιακούς παλμούς σας με μετρήσεις εξίσου αξιόπιστες με αυτές ενός ιμάντα στήθους (97% ακρίβεια εντός 10 bpm). 8 PD αισθητήρες κατανέμονται κυκλικά γύρω από δύο σετ LED πηγών φωτός και αγκαλιάζουν χάρη στην καμπυλόγραμμη βάση τον καρπό σας για ακριβέστερες μετρήσεις που δεν αλλοιώνονται από το εξωτερικό φως. Εξίσου ακριβείς είναι και οι μετρήσεις επιπέδου οξυγόνου στο αίμα (SpO2). Συμπληρωματικά, το GT Runner μπορεί να σας ειδοποιήσει για κίνδυνο υπνικής άπνοιας, για ανησυχητικές μεταπτώσεις στους καρδιακούς παλμούς ή για αυξημένο στρες.

Φτιαγμένο για την ελληνική (και όχι μόνο!) ύπαιθρο

Πόσες φορές έχετε προσπαθήσει να δείτε την οθόνη του smartwatch ή του κινητού σας κάτω από έντονο ηλιακό φως και μετά βίας μπορούσατε να διακρίνετε κάτι; Το GT Runner είναι… «Greek summer friendly», καθώς η 1,43 ιντσών AMOLED οθόνη (466×466 pixels) που διαθέτει είναι εξοπλισμένη με εξαιρετική φωτεινότητα, ώστε κάθε πληροφορία να είναι ευδιάκριτη ακόμα και όταν ο ήλιος καίει πάνω από το κεφάλι σας. Μιλώντας για καυτό ήλιο, το ενσωματωμένο βαρόμετρο φροντίζει να σας προειδοποιήσει για απότομες μεταβολές στις καιρικές συνθήκες. Τη φυσική ροπή του HUAWEI WATCH GT Runner προς τις outdoor δραστηριότητες υπηρετεί και το ενσωματωμένο Dual-Band GNSS. Χάρη σε μια πρωτοποριακά σχεδιασμένη κεραία, εντοπίζει με ακρίβεια το στίγμα σας, επιστρατεύοντας και τα 5 γνωστά δορυφορικά συστήματα πλοήγησης. Πλέον, δεν υπάρχει γωνιά του πλανήτη όπου να μην μπορεί να χαρτογραφηθεί το τρέξιμό σας, δίχως να χρειάζεται να κουβαλάτε μαζί σας το κινητό. Αν μάλιστα χαθείτε στη φύση, τόσο η λειτουργία πυξίδας όσο και η λειτουργία επιστροφής επωμίζονται την ασφαλή επιστροφή στην αφετηρία σας!

Με αυτονομία έως και 14 μέρες

Η μπαταρία του GT Runner μοιάζει με… μαραθωνοδρόμο σε σχέση με αντίστοιχες του ανταγωνισμού. Μπορεί να χρειαστούν έως και δύο εβδομάδες μέχρι να «αναπολήσει» τον ασύρματο μαγνητικό φορτιστή του (περιλαμβάνεται στη συσκευασία), ενώ όταν προκύψει η συγκεκριμένη ανάγκη, η φόρτιση πραγματοποιείται αρκετά γρήγορα. Ακόμα και αν εξαντλήσετε τις δυνατότητές του, χωρίς να έχετε στον νου σας την οικονομία της μπαταρίας, σπάνια θα χρειαστεί να το ξαναφορτίσετε πριν περάσει μια εβδομάδα εντατικής αξιοποίησής του.

Ένα ρολόι δεν αρκεί να είναι αθλητικό, πρέπει και να το δείχνει!

Το HUAWEI WATCH GT Runner συνδυάζει ποιοτικά και ανθεκτικά υλικά κατασκευής με μια ελκυστική εμφάνιση και έναν αεροδυναμικό σχεδιασμό που φροντίζει να μην σας «κλέψει» ούτε ένα millisecond από τις επιδόσεις σας! Αντλώντας έμπνευση από τη μάσκα ενός σπορ αυτοκινήτου, το GT Runner έρχεται με ένα ειδικά σχεδιασμένο κενό ανάμεσα στο εναλλάξιμο λουράκι και στην κάσα, προκειμένου να χαρίζει ελεύθερη αναπνοή στο δέρμα σας κατά τη διάρκεια της έντονης σωματικής άσκησης. Με βάρος μόλις 38,5 γραμμάρια, το smartwatch της HUAWEI αποδεικνύει πως «στιβαρό» δεν σημαίνει απαραιτήτως «βαρύ». Κορώνα από κράμα τιτανίου αεροσκάφους, ανθεκτική κατασκευή από πολυμερικές ίνες και κεραμικό φινίρισμα είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που πιστοποιούν πως το καλαίσθητο design υποστηρίζεται από premium ποιότητα. Το HUAWEI WATCH GT Runner είναι αδιάβροχο (5 ATM), προκειμένου να σας συντροφεύει παντού. Ταυτόχρονα, αναρίθμητες προσόψεις φροντίζουν κάθε μέρα το στιλ του ρολογιού να συμπορεύεται με τη διάθεσή σας.

Αποκτήστε το HUAWEI WATCH GT Runner και μεγιστοποιήστε τα οφέλη της άθλησής σας!

 Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της HUAWEI, για εύκολες και γρήγορες αγορές το ηλεκτρονικό κατάστημα https://www.huaweistore.gr ή τα παρακάτω links: Facebook: HuaweimobileGR και Instagram: huaweimobilegr